Oyuna eşya eklemek

LımonBerk

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Anladığım kadarıyla eşyalara fazladan texture yüklemek istiyorsun senpai. Hmm emin değilim fakat bunun için bir program vardı diye hatırlıyorum. Bende RPG Maker MV ile rpg oyun yapıyorum. Başarılar sana kolay gelsin :)
forumda boş insanlar azalıyor git gide not:şimdilik bende bu buş ve işsiz insanım yeni anakart alınca c++ derslerine ve grafik kütüphanesi derslerine devam edecem :3 @InnocentBunny

PwParadox

Konun için düşüncem profil kapağımda
En iyi cevaplar
0
Olay ondan ibaret değil ama.

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet arkaplanda çalışan komutblokları var onu biliyorum. Benim demek istediğim vanilladaki çalışma masası var ya hani 4 tahta ile yapılan işte ona plugin/skriptsiz ve modsuz yeni recepie eklenemediğini söylüyorum.

Emre_Gl

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Evet, mümkündür. Benim bulunduğum sunucuda aynı sistem mevcut. Sunucuya girerken "Sunucudaki doku paketleri indirilsin mi?" diye soruyor eğer evet denilirse senin yaptığın doku paketi oyuncuya iniyor fakat hayır derse söylediğin gibi tahta kılıç olarak ayarlanırsa tahta kılıç olarak kalır. Ayrıca adını değiştirerek istediğin özelliği ekleme şansın var fakat bunun için kod bilgin iyi olmalı.
Ayrıntı istersen yazman yeterli. Bulunduğum sununun sahibinin skype adresini verebilirim doğrudan onunla konuşursun.
Not: Konunun devamını okuyarak yazmadım, sorun çözüldüyse görmemezlikten gelin lütfen.

Emre_Gl

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
O dediğiniz şey ile bir doku paketi indirmeniz gerekiyor eşya eklemek için, zaten bilindik bir şey.
Bilindik olan doku paketi fakat benim söylediğim eşyalara özellik eklemek. Örneğin benim oynadığım sunucuda buz asası vardı sağ tıklanan yerde buz oluşturuyor, 5 saniye sonra sıra ile kırılıyorlardı.

Son düzenleme:

karahanio

Peki Hocam
En iyi cevaplar
0
Bilindik olan doku paketi fakat benim söylediğim eşyalara özellik eklemek. Örneğin benim oynadığım sunucuda buz asası vardı sağ tıklanan yerde buz oluşturuyor, 5 saniye sonra sıra ile kırılıyorlardı.
Eşyalara özellik eklemek demek eşya eklemek demek değildir. Eşya eklemek demek Minecraft'ta olmayan bir ID'li eşyayı farklı bir doku ile eklemektir, özelliği olsun veya olmasın. Özellik eklemek Bukkit ile yapılabilen bir şey zaten fakat olan bir eşyaya özellik ekleyebilirsiniz.

Emre_Gl

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bende merak ettim -_-
Eşyalara özellik eklemek demek eşya eklemek demek değildir. Eşya eklemek demek Minecraft'ta olmayan bir ID'li eşyayı farklı bir doku ile eklemektir, özelliği olsun veya olmasın. Özellik eklemek Bukkit ile yapılabilen bir şey zaten fakat olan bir eşyaya özellik ekleyebilirsiniz.
Kelime anlamının farkındayım fakat yardımcı olmak için alternatif bir çözüm önerisinde bulundum. En iyi sunucularda bile yeni bir eşya göremedim ben... Yani ekleneceğini sanmadığım için bu şekilde isteği yerine gelebilir dedim. Örneğin komut bloğu oyuncuların normal yoldan elde edebileceği bir obje olmadığından ona silah efekti ekleyip kullanabilirler.

DevJain

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Doğru mu anladım bilmiyorum. Ama pluginle yeni eşya eklenmez ama RPG için 3D texturepack ile oyunun gerçekçiliğini artırabilirsiniz.

Emre_Gl

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bildiğim kadarıyla eklenmiyor. Daha önce eklenen bir sunucu görmedim. Eklenebilseydi en iyi sunucular neden boş dursunlar? Oyuna uçaklar, jetler eklenirdi.

DevJain

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bildiğim kadarıyla eklenmiyor. Daha önce eklenen bir sunucu görmedim. Eklenebilseydi en iyi sunucular neden boş dursunlar? Oyuna uçaklar, jetler eklenirdi.
Bukkit kütüphanesinde blok ekleme diye bir şey yoktur ama texturepackle bir kombinasyon oluşturup yapabilirsin benzerini yapabilirsin.

PwParadox

Konun için düşüncem profil kapağımda
En iyi cevaplar
0
evet deminden beri bizde bunu tartışıyorduk :/