Minecraft Serverimde İtem Frameler Kayıp Oluyor

iNovaCrahedTNP

Play.NovasPower.tk
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar ben bir server açtım serverimde çoğu serverde olduğu gibi faction ve markette item framelerle hangi itemin satışı yapıldığını gösterdim ilk kayıp olduğunda adminler kırdı sandım 2. kayıp olşunda da öyle sandım 3.'de arkadaşlar bug dedi item frame protec'i yükledim sürümlerini server sürüm 1.7.2
Yardımcı olursanız sevinirim.
ad : MehmetAli

Singularity

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
1
Belirtilen dünyadaki eşya çerçevelerinin kırılmasını engeller.
Kod:
on damage of item frame:
    "%victim's world%" is "DÜNYA İSMİ"
    cancel event

Emre_Gl

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Item Frame Protect çoğu sunucuda kullanılan bir plugin ve sorunsuz çalışıyor, kullanmanı tavsiye ederim. Yapamadıysan ben yardımcı olabilirim. Ayrıca SCS plugini gerçekten yük bindiren bir plugin, kullanmanı tavsiye etmiyorum.

iNovaCrahedTNP

Play.NovasPower.tk
En iyi cevaplar
0
Item Frame Protect çoğu sunucuda kullanılan bir plugin ve sorunsuz çalışıyor, kullanmanı tavsiye ederim. Yapamadıysan ben yardımcı olabilirim. Ayrıca SCS plugini gerçekten yük bindiren bir plugin, kullanmanı tavsiye etmiyorum.
aslında itemprotecti denedim de olmadı hala kayboluyor :(

ScienlymTc

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
emre sunucuya reload at ve item frameleri temizle plugini at restart at plugin yüklendiginden emin ol ve item frameyi koy zaten koydun dıye mesaj gelıyor sonra ıse /stop lagg komutu sıler onu o pluginin config dosyasından eşya tabelasını sil orda silinicek itemler yazar