İçiri Girin Lütfen Yardım !!!"

MinecrafTimes

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
ENÇLER SERVER AÇIÇAM ÇOK GÜZEL FİKİRLERİM VAR BUİLDİM İYİ SAYILIR AMA PLUGİN BİLGİN ÇOK AZ SEVİYEDE BU YÜZDEN SİZLERDEN YARDIM İSTİYORUM PLUGİNLERİ İYİ ANLAYAN BİRİ ÖZELDEN MESAJ ATSIN GENÇLER.
BÜTCEM ŞUANLIK 20 TL MAALESEF AMA SERVER TUTARSA ARTTIRIRIM
PLUGİNERDE OLMASI GEREKEN ÖZELLİKLER LER
YAŞININ EN AZZ 11 OLMASI
BU ARADA YAŞIM 13
PLUGİNLERDEN %90 ANLAMASI
KESİNLİKLE SKYPE Sİ OLMASI
BENLE BERABER EMEK VERMESİ
BU KADAR YETER ; ) DEĞERLİ YORUMLARINIZI BEKLİYORUM İYİ FORUMLAR .... :)

GALİBA BU KONUDA YANITSIZ KALCAK :(

Yani yuh diyorum bir konu acıyoruz 0 cevap cok iyii .... :/

tutkusina

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu işten para elde edeceğini pek zannetmiyorum, ayrıca sunucu açmadan önce şemasını hazırlayıp sunucu kurmak hakkında bir sürü bilgiye sahip olmanız gerekmekte, o yüzden 20 TL'lik bütçenin de ziyan olmasını istemem kardeş.
Bir gün karşılaşırsak ve sen sunucuyu açmış olursan pişman mısın diye sorarım, genelde olmuyorlar ama olsun :)
(Amacım hevesini kırmak değil, 20TL'lik bütçe 1 ayda kolay yenir ve az kaliteli türk sunuculara bağış yapan veya VIP alan sayısı az, ki yabancı sunucularda bu durum tam tersi gibi)

MinecrafTimes

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bu işten para elde edeceğini pek zannetmiyorum, ayrıca sunucu açmadan önce şemasını hazırlayıp sunucu kurmak hakkında bir sürü bilgiye sahip olmanız gerekmekte, o yüzden 20 TL'lik bütçenin de ziyan olmasını istemem kardeş.
Bir gün karşılaşırsak ve sen sunucuyu açmış olursan pişman mısın diye sorarım, genelde olmuyorlar ama olsun :)
(Amacım hevesini kırmak değil, 20TL'lik bütçe 1 ayda kolay yenir ve az kaliteli türk sunuculara bağış yapan veya VIP alan sayısı az, ki yabancı sunucularda bu durum tam tersi gibi)
Ben deneyim olsun diye açıyorum şimdi bakıyorum bazı serverleri millet deli gibi oynuyor maplar zaten kotu serevrin slotuda 30 yani benim gözüm yükseklerde deil 20 lirayla kim fakir olurki ?

tutkusina

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben deneyim olsun diye açıyorum şimdi bakıyorum bazı serverleri millet deli gibi oynuyor maplar zaten kotu serevrin slotuda 30 yani benim gözüm yükseklerde deil 20 lirayla kim fakir olurki ?
Deneyim istiyorsan hamachi ya da NO-IP aç, sunucuna girecek adam bul ve onlara yardımcı gözüyle yardım et. Ben sunucu aldım bi zamanlar ama sırf arkadaşlarımla kasma olmadan modlu minecraft oynayayım diye, hayatta kalma sunucusu için hiç uğraşmadım. Deneyim için sunucu almana gerek yok, çok büyük sunucu sahipleri yaratıcılıklarını ortaya koyuyor, deneyim de bunla birlikte geliyor.

MinecrafTimes

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Hamachi bende actım fakat gelen kimse yok :) Bende güzel fikirler var önüme geçen tek şey nalet pluginler :(

tutkusina

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hamachi bende actım fakat gelen kimse yok :) Bende güzel fikirler var önüme geçen tek şey nalet pluginler :(
O zaman yavaş yavaş öğren, ben ilk minecraft hesabımı 2011 de aldım ve pluginlerle uğraşmayı ACAYIP ÇOK seviyorum, çünkü hepsinin kendine özel bir güzelliği ve yeniliği var. Ayrıca bu işler için birilerini tutmadan önce kendin yapabiliyor musun diye bir bak, mesela ben kodlama alanında biraz iyiyim ama en iyi olduğum bölüm destek ve inşa etme :)

MinecrafTimes

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
O zaman yavaş yavaş öğren, ben ilk minecraft hesabımı 2011 de aldım ve pluginlerle uğraşmayı ACAYIP ÇOK seviyorum, çünkü hepsinin kendine özel bir güzelliği ve yeniliği var. Ayrıca bu işler için birilerini tutmadan önce kendin yapabiliyor musun diye bir bak, mesela ben kodlama alanında biraz iyiyim ama en iyi olduğum bölüm destek ve inşa etme :)
:) pluginlerden auth me,shoopkeepers,motdcolor,starter kit gibi basit şeyleri biliorum

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dostum bence işini aceleye getirme ve o 20 TL az daha elinde dursum derim. Kendine LocalHost (.bat falan oluyo ya öyle ) bi server aç içine plugin falan at bukkiti spigot u bi talan et komutlar hakkında bilgini arttır derim. Acele işe şeytan karışır :D

iMamiReyiZ

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bırakın açsın sunucusunu :) 20 TL Bile Fazla :)
13,90 TL ile başlayıp 440 TL Etmiş insanım.