SonCesurlar|Skyblock Server|1.8.X|İP:mc.soncesurlar.net|DEVAMI İÇERDE!|

AtomyTR

yerli webtoon & manga destekçisi
Grafiker
Emekli
En iyi cevaplar
19
kardeşim ben bu ismi 2013 den beri taşıyorum onlar yeni isim bulsunlar ben niye buliyim

ayrıca serverime adam gelmesini istiyorum buna karışamassın!

teşekkürler
Şimdi KOSKOCA SON OYUNCU NETWORK sırf senin lafını dinleyip "onlar yeni isim bulsunlar ben niye buliyim" isminimi değişicek ? Üstelik sen onlara göre "miniminnacık" sunucusun.

yavuz55sc

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Şimdi KOSKOCA SON OYUNCU NETWORK sırf senin lafını dinleyip "onlar yeni isim bulsunlar ben niye buliyim" isminimi değişicek ? Üstelik sen onlara göre "miniminnacık" sunucusun.
Kardesim afedersinde ben sonoyuncuyami ismini degistirsin diyorum benden sonrakilerden bahsediyorum iyi oku ole gel lutfen ayrica kapanmis konuyu aciyorsun cok sacma

Serverin Balık Tutma Warpı Değişmiştir !!!

Kardesim afedersinde ben sonoyuncuyami ismini degistirsin diyorum benden sonrakilerden bahsediyorum iyi oku ole gel lutfen ayrica kapanmis konuyu aciyorsun cok sacma

SERVERİMİZ GÜN GEÇTİKÇE GELİŞMEKTE YENİ SONSUZLORD İLE BİR SÜRÜ EŞYA!!!

İTEM DÜŞEN ARENA YAPILDI!!!

yeni builder ile yeni mapler!!

VE ARTIK HER HAFTA SONU SIZLERLEYIZ YENI ADMIN KARDESIMIZ ILE YENI SPAWN YAPICAZZZ

VE ARTIK HER HAFTA SONU SIZLERLEYIZ YENI ADMIN KARDESIMIZ ILE YENI SPAWN YAPICAZZZ

Yeni vipmarketle ile viplere %50 daha ucuz itemler tasarimi ozel yapildiii

Konu resimleri ve server yenilenmistirrr yeni vipmenu su ile viplere kolaylikkk

YENI TABLIST PREFIX OYUNCULARIN USTUNDEKI YAZILAR EKLENMISTIR AYRICA YENI CHESTLER VE KOYLULERLE DAHA COK REKABETTT

SERVER TANITIM VİDEOSU ÇEKİLDİ!