yavuz55sc
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
bu yorumunuz için teşekkürlerGayet başarılıTebrik Ederim
Serverimiz Gün Geçtikçe Gelişiyor!
bu yorumunuz için teşekkürlerGayet başarılıTebrik Ederim
Şimdi KOSKOCA SON OYUNCU NETWORK sırf senin lafını dinleyip "onlar yeni isim bulsunlar ben niye buliyim" isminimi değişicek ? Üstelik sen onlara göre "miniminnacık" sunucusun.kardeşim ben bu ismi 2013 den beri taşıyorum onlar yeni isim bulsunlar ben niye buliyim
ayrıca serverime adam gelmesini istiyorum buna karışamassın!
teşekkürler
Kardesim afedersinde ben sonoyuncuyami ismini degistirsin diyorum benden sonrakilerden bahsediyorum iyi oku ole gel lutfen ayrica kapanmis konuyu aciyorsun cok sacmaŞimdi KOSKOCA SON OYUNCU NETWORK sırf senin lafını dinleyip "onlar yeni isim bulsunlar ben niye buliyim" isminimi değişicek ? Üstelik sen onlara göre "miniminnacık" sunucusun.
Kardesim afedersinde ben sonoyuncuyami ismini degistirsin diyorum benden sonrakilerden bahsediyorum iyi oku ole gel lutfen ayrica kapanmis konuyu aciyorsun cok sacma
Serverin Balık Tutma Warpı Değişmiştir !!!
Kardesim afedersinde ben sonoyuncuyami ismini degistirsin diyorum benden sonrakilerden bahsediyorum iyi oku ole gel lutfen ayrica kapanmis konuyu aciyorsun cok sacma
SERVERİMİZ GÜN GEÇTİKÇE GELİŞMEKTE YENİ SONSUZLORD İLE BİR SÜRÜ EŞYA!!!
İTEM DÜŞEN ARENA YAPILDI!!!
yeni builder ile yeni mapler!!
SERVERİMİZ GÜN GEÇTİKÇE GELİŞMEKTE YENİ SONSUZLORD İLE BİR SÜRÜ EŞYA!!!
İTEM DÜŞEN ARENA YAPILDI!!!
yeni builder ile yeni mapler!!
Dogrusun KardesşSonOyuncu, SonCraft, SonsuzOyuncu, SonsuzCraft, SonCesurlar... bu daha ne kadar böyle devam edecek
Sunucu isminizi özel, kendinize has bir şey seçmelisiniz bence.
keşke ondan sonraki mesajları okuyup doğrusun desen :/Dogrusun Kardesş