| Sunucu.KeyFaction.Com | En iyi olmaya geldik...

keyfaction

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0

Sizlere iyi ve keyifli birer oyun sunabilmek için profesyonel ekibimiz ile çalışmaktayız. Hedefimiz Türkiye'nin en büyük sunucusu olmaktır. Eleştirileri dikkate alarak buildler yenilendi ve bazı ek özellikler eklendi. Sıkılmadan tanıtımımızı inceleyebilirsiniz...

Kadromuza yeni arkadaşlar alacağız, bizimle birlikte olmak isteyen arkadaşlar için ilk şartımız 3-4 gün kadar serverde online görünmeleri. Ardından vasıflarına göre iş dağılımı yapacağız.

Ip : sunucu.keyfaction.com

Slot : 500 Kişilik

Versiyon : 1.7.x - 1.8.x

6 x 3,80 GHZ İşlemci

16 GB DDR3 Ram

120 GB SSD Disk

1 GBIT Network

Yüksek DDOS Koruması

Kapanma Riski Yok !

Web Sitesi :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Not : Paypal,Mobil Ödeme ve Banka Havalesi ile VİP Özellikleri alabilirsiniz.

Kufur Kesinlikle yasaktır!

Reklam Yapmak Kesinlikle yasaktır!

Ayrımcılık ve Dışlama yasaktır

Yetkilileri Gereksiz Yere Meşgul Etmek Yasaktır!

Irkçılık yapmak yasaktır !

Oyuncuları Rahatsız Etmek Yasaktır !

/Skull komutu ile kendi kafanızı alabilirsiniz
/warp komutu ile istediğiniz yere ışınlanabilirsiniz
/f create <name> komutu ile klan kurabilirsiniz
/f claim yazarak klanınızdaki yeri belirlemiş olursunuz
/f enemy <klan adı> ile o klanla dusman olabilirsiniz
/f join diyerek bir klana katılma isteği gönderebilirsiniz
/f invite <nick> şeklinde klanınız varsa o kişiye klana girme isteği gönderirsiniz
/kit yazarak yetkide oldugunuz kiti secebilirsiniz
/p auto komutu ile kendinize arsa alabilirsiniz
/p claim ile ise boşsa o arsayı alabilirsiniz
/p add <nick> seklinde birini arsaya ekleyebilirsiniz
/p remove <nick> ile kişiyi arsadan çıkarabilirsiniz
/p deny <nick> şeklinde ise kişiyi arsadan engelleyebilirsiniz
/p undeny <nick> ile ise kişiden engeli kaldırır
/tpa <nick> yazarak o kişiye ışınlanma isteği gönderebilirsiniz
/tpaccept ile isteği kabul edebilirsiniz
/tpdeny ile ise reddede bilirsiniz
/msg <nick> <mesaj> komutu ile özel mesaj yazabilirsiniz
/chest yazarak sanal sandığınızı açabilirsiniz
/workbench yazarak ise sanal çalışma masanızı açabilirsiniz
/back komutu ile önceki konumunuza geri dönebilirsiniz

Ip : sunucu.keyfaction.com

Slot : 500 Kişilik

Versiyon : 1.7.x - 1.8.x

6 x 3,80 GHZ İşlemci

16 GB DDR3 Ram

120 GB SSD Disk

1 GBIT Network

Yüksek DDOS Koruması

Kapanma Riski Yok !

keyfaction

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
KLASİK. Buildler Berbat , birçok Yer Alıntı.

Nereler alıntı, buyrun yorum yapın kaç yer alıntı ve kaç warp var.

birçok dediğinize göre, ayrıca sizin neler yaptığınızı görebilirmiyim ? Siz bu şekilde eleştirme hakkını hangi referansınızdan alıyorsunuz ?

ForcEmir

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Nereler alıntı, buyrun yorum yapın kaç yer alıntı ve kaç warp var.

birçok dediğinize göre, ayrıca sizin neler yaptığınızı görebilirmiyim ? Siz bu şekilde eleştirme hakkını hangi referansınızdan alıyorsunuz ?
Buyrun , LegendCraftTR :)

Yaptığınız Lapisi Ben Yedek Sunucuma Bile Koymam. İnsan En Azındna Bi Işıklandırma Yapar En İyi Olmayı Bunlamı Hakediyorsun?

keyfaction

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Buyrun , LegendCraftTR :)

Yaptığınız Lapisi Ben Yedek Sunucuma Bile Koymam. İnsan En Azındna Bi Işıklandırma Yapar En İyi Olmayı Bunlamı Hakediyorsun?
Sen koyma, sana koy diyen mi oldu ? Işıklandırma var lapiste oyuna girip bakabilirsin. Ayrıca hala bekliyorum çoğu yer alıntı dedin say bakalım nereler alıntı ?

Yoksa boş konuştuğunu kabul mu edeceksin?

startcraft

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hazır build server elle yapsaydınız kötü olsaydı daha iyiydi örnek olarak ordaki kule ismini tam bilmiyorum o kum taşlı spawndan alıntı
mapın diğer köşesindeki yerde bilgi yada craft,örs olarak kullanıyordu.

KarakuleMC

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Server pclerinden hiç anlamam. Ama bu AMD işlemcilerinin soğutması varmı. AMD çabuk ısınır.

Harunkbts

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
En iyisi olmaya geldiyseniz intel xeon işlemci görmeliydim ki amd fx yer alıyor karşımda. Sunucu performansı çoğu şeyden önce gelir bence sağlam bi hostinge geçip iyi bir yerden lokasyon sağlamalısın.

AMD İşlemciler Soba gibidir. Git dışarıya çıkar 2 3 evsizi ısıtırsın. Bu işlemci ile server açmak çok mantıksız bilgisayara yazık.

Server pclerinden hiç anlamam. Ama bu AMD işlemcilerinin soğutması varmı. AMD çabuk ısınır.

keyfaction

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
En iyisi olmaya geldiyseniz intel xeon işlemci görmeliydim ki amd fx yer alıyor karşımda. Sunucu performansı çoğu şeyden önce gelir bence sağlam bi hostinge geçip iyi bir yerden lokasyon sağlamalısın.

Merhaba, amd fx 6300 yani 6 x 3,6 ghz cpu var ve bu işlemci miktarı %10 u bile geçmiyor demek. Bizler ağır işlem yapmıyoruz bu oyunu rahatça çalıştırabilir bu işlemciler.

Öncelikle oynadığınız oyunun gereksinimlerini bilmelisiniz, sunucu kısmı için yeterlidir bu.

AMD İşlemciler Soba gibidir. Git dışarıya çıkar 2 3 evsizi ısıtırsın. Bu işlemci ile server açmak çok mantıksız bilgisayara yazık.

Arkadaşlar evimiz de ki bir bilgisayar ile mi açtğımızı düşünüyorsunuz ?

Buna derler dedicated gidip bir araştırın ne olduğunu, cahil cahil yorumlar yazıyorsunuz ayıp ama bu kadar da.

KarakuleMC

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Ayreyten bir fenerli olarak diyorum. Cami olmamış. Camiyi daha güzel taş blocklarla hoş yapabilirdiniz. Cahil cahil demişsin. Ben orda AMD ısındığını bahsettim. Server şeyide olsa ısınacak bilader. Ustruplu konuş milletle sana saygısızca yorum yapılmamış. Eleştiri yapılmış. Usturuplu konuşamıyacaksan cevaplama lütfen.

keyfaction

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ayreyten bir fenerli olarak diyorum. Cami olmamış. Camiyi daha güzel taş blocklarla hoş yapabilirdiniz. Cahil cahil demişsin. Ben orda AMD ısındığını bahsettim. Server şeyide olsa ısınacak bilader. Ustruplu konuş milletle sana saygısızca yorum yapılmamış. Eleştiri yapılmış. Usturuplu konuşamıyacaksan cevaplama lütfen.

Metal soğutucu var? AMD intel gibi plastik soğutucu vermiyor işlemci yanında peki bunu biliyormuydunuz?

Harunkbts

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Afedersin kardeşim ama az çok donanımdan anlarım, ve ileri de de bu işi düşünüyorum. Bildiğim kadarı ile arkadaşa söyledim. Sana küfreden konunu baltalayan olmadı ki ? Üsluplu olalım. Kimse küfür hakaret hakedecek davranışta bulunmadı.