Berk'i etiketledim çünkü sende onun bir arkadaşısın ._. (En azından öyle biliyorum öyle değilsede en azından geçmiş olsun derNeden beni ve orange'i etiketlediğini merak ediyorum... :hmmTeşekkürler :3)
Heyt be! Sondaki cümleye hayran kaldım :3Geçmiş olsun
Doktorun Pat Diye Söylemesinin Sebebi Normalmiş Gibi Göstermeye Çalışması Olabilir.
Eğer Cidden Bu Dünyadan Gideceğini Düşünuyosan Okul Fln Varsa Ayrıl Sevdiğin Şeyleri Yap.
Ölmek Istemiyosan Neden Yaşamak İstediğini Düşün
...
Bende kendi adıma üzüldüm fakat henüz erken yarın olsun hayırlısı olsun :3 artık gitme vaktim geldiyse de olmazsa artık kendine iyi baksenin adına üzüldüm
adam ölsede takmıyor rahatlığa bakHeyt be! Sondaki cümleye hayran kaldım :3
Bende kendi adıma üzüldüm fakat henüz erken yarın olsun hayırlısı olsun :3 artık gitme vaktim geldiyse de olmazsa artık kendine iyi bak![]()
Minik bir hatırlatma yapayım hala yaşıyoradam ölsede takmıyor rahatlığa bak
Kesin HARP yüzünden kanser geçirmişBir şey soracaktım, yüksek gerilim hatlarının geçtiği alanlara yakın mı oturuyorsun ?
Aslında bu iyi bir şey. Bir insanın pozitif yaklaşımlarının da bazı hastalıklara (hatta önemli olanlara bile) iyi geldiğini duydum.adam ölsede takmıyor rahatlığa bak
Belki de yakınından bir kimliği belirsiz hava aracı geçmiş ve onu kaçırıp üzeinden gen alarak insan ve diğer yaratıkları birleştirme projesine eklemiş olabilir.Geçmiş Olsun
Kesin HARP yüzünden kanser geçirmiş
"Ölüm son uyku değil, son uyanıştır."
Walter Scott
Harbi midesinde bulantı varsa kesin radrasyonBelki de yakınından bir kimliği belirsiz hava aracı geçmiş ve onu kaçırıp üzeinden gen alarak insan ve diğer yaratıkları birleştirme projesine eklemiş olabilir.
Hele 1 dakka midende bulantı oldu mu ?
ciddi bir şey olabilirdi böyle dalga geçemezsin!dikkat çekme çabaları vol 19428824812966658125812741398317