Beyin Kanseri?!?!?!

Klasus

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Geçmiş olsun
Doktorun Pat Diye Söylemesinin Sebebi Normalmiş Gibi Göstermeye Çalışması Olabilir.
Eğer Cidden Bu Dünyadan Gideceğini Düşünuyosan Okul Fln Varsa Ayrıl Sevdiğin Şeyleri Yap.
Ölmek Istemiyosan Neden Yaşamak İstediğini Düşün
...

HestiaKnife

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Geçmiş olsun
Doktorun Pat Diye Söylemesinin Sebebi Normalmiş Gibi Göstermeye Çalışması Olabilir.
Eğer Cidden Bu Dünyadan Gideceğini Düşünuyosan Okul Fln Varsa Ayrıl Sevdiğin Şeyleri Yap.
Ölmek Istemiyosan Neden Yaşamak İstediğini Düşün
...
Heyt be! Sondaki cümleye hayran kaldım :3
senin adına üzüldüm
Bende kendi adıma üzüldüm fakat henüz erken yarın olsun hayırlısı olsun :3 artık gitme vaktim geldiyse de olmazsa artık kendine iyi bak :)

HestiaKnife

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Farklı bir doktorda şansımı deneyen ben bu seferde garip isimli bir beyin hastalığına yakalanmışım fakat beyin kanseri değilmiş. Ve o kadar abartmanın anlamı yokmuş. Dediğiniz gibi radyasyonlu ortamdan uzak durup stres gibi garip duyguları vb. düşünmemem lazımmış biraz daha rahat ve relax davranmam gerekiyormuş. Keşke konuyu açmadan önce biraz daha düşünseydim sizin vaktinizden boşuna çalmış oldum. Yine de bana destek olduğunuz için teşekkürler :) :gg:

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Valla Doctor Gremory diyeceğini demiş, diğerleri de vefa mesajlarını iletmiş, bana da sadece ölme ihtimaline karşı anime listeni alıp senin yerine izleyip bir fatiha ile sana havale etmek kalıyor :(