[Yardım-Skript] Zor Ama Kolay

Blueyescat

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
İzin verirsen oraya ben karar vereyim.
Neden öneri mesajımı böyle cevapladığını anlamadım. İstersen mesajımı şu şekilde düzenliyim de o zaman bunu de? Elini boşa yormamış olursun bari.
Server.pro yu hemen bırak hiç güzel değil git google da daha güzelini bul 10 plugin bir şeye yetmez gereksizce skript kullanma!
Bu arada ben sana emir vermedim veya zorlamadım ki "izin verirsen" diyorsun?

Son düzenleme:

fertiye

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Neden öneri mesajımı böyle cevapladığını anlamadım. İstersen mesajımı şu şekilde düzenliyim de o zaman bunu de? Elini boşa yormamış olursun bari.Bu arada ben sana emir vermedim veya zorlamadım ki "izin verirsen" diyorsun?
Ne yani hiç para ödemeden max plugin server mi açacağım. Bende biliyorum portlu açmasını 2 gb ram ile neyine açıyım. Laglı + kaç tane plugin indirmem gerekicek ona.

Blueyescat

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Ne yani hiç para ödemeden max plugin server mi açacağım. Bende biliyorum portlu açmasını 2 gb ram ile neyine açıyım. Laglı + kaç tane plugin indirmem gerekicek ona.
Kısıtsız bedava sunucu veren hostlar var. Onlardan bahsediyordum... Test sunucusunda lag olmaz zaten bendede olmuyor. Server.pro da ki önemli dosyalarıda aktarabilirsin. Dediğim gibi Google'da aratırsan çok güzel hostlar var :)

fertiye

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Kısıtsız bedava sunucu veren hostlar var. Onlardan bahsediyordum... Test sunucusunda lag olmaz zaten bendede olmuyor. Server.pro da ki önemli dosyalarıda aktarabilirsin. Dediğim gibi Google'da aratırsan çok güzel hostlar var :)
Slot sayısı sanırım en fazla server.pro'da.