Okulu Bırakmıyor...

Klasus

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
- Her Sabah Kalktığında Adımlar 1 Adım İleriyse 2 Adım Geriye Gidiyor Okul İçinse.
- Kendini Bişe Sanan Çocuk Gibi Davrananlarla Dolu Bir Okul.
- Dersler Kötü Hemide Çok...
* Kısaca Bi Kuş Yüzemiyor Ve Batıyor...

Hustphy118

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ne yapcan burası Türkiye, şikayetçi değilim tabi bu sistemi bulamayan öğrenciler de var. İçindeki kişileri pek takmamaya çalış zaten maximum 4 sene görüşüyorsun bi bakıyorsun ki zaman su gibi geçmiş hepsi silinmiş. Önemli olan bu zamanı verimli ve dolu dolu geçirmek. Kendine benzeyen veya özdeşleştirdiğin kişiler varsa onlarla yakınlık kurmayı denedin mi ? Hiç olmuyorsa ve derslerin de berbatsa sadece sana şunu söylemeliyim; KİTAP. Kitaplarla kendi dünyanı kurup, bu dünyayla bağlantını kesersin, kitap sana hayal gücü ve dinginlik katar. Hem bu sayede anlama kabiliyetin gelişeceğinden net yapma şansın da artar.

Nerden nereye bağladım :D

adenzu54

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dersler Kötü Hemide Çok...

Öyle bir cümle kurmuşsun ki kendinin örneği.
Ama yapacak bir şey yok, he eğitim bakanlığında iş sahibi olursan belki bir şeyler yapabilirsin.

Fatih the Wizard

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Herkes mi garip be olm, eğitim sistemi sağlıklı değil evet. Ama yine de az da olsa bilgi kapabiliyorsan, gerisini çok takmana gerek yok. 'F*ck the system' yapmak her zaman doğru olan değil. Bu berbat sistemde bile okul okuyanın farkı okumayandan anlaşılıyor. Yani kusra bakmayın ama geçin o 'okulu istemiyorum, yo okulu bırakıp rapçi olucam yea' ayaklarını. Ben de 10. sınıfta okulu bırakıp kurye olmaya karar vermiştim mesela, şimdi düşündüğümde şu an elimdeki üni. hayatına sahip olduğum için bile değmiş o kadar yıl okumam.

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Konu ne zaman eğitime gelse eğitim sistemi eleştiriyor.

Aslında hepiniz süper zekasınız.
Ama eğitim sistemi kötü dimi.

Adam daha 7. sınıfta "bize sağdece özber öğretiyler" diyor.
Ulan 2-3 formülü bile ezberlemeye üşenen adam sizce adam olur mu ?

Fatih the Wizard

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0

Hocam haklısın zaten dediğinde ama duruma öğretilenlerden değil öğretilenleri bilgiden ziyade yarış için öğrettiklerini düşünerek bakmak lazım. Yoksa öğretilenlerde sıkıntı yok. Ama şu teog mudur nedir millet 3. 4. sınıfta dershaneye gitmeye başlamış bu sağlıklı değil işte.

adenzu54

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0

Bir de çok iyi pratik düşünmeye sahip olupta ezberlemeden batanlar var, işte onlar için çok zor :( . Ama yine de ortalama bir öğrenci için eğitim sistemini yeterli görmüyorum. Yeterli değil derken az değil, hatalı.

Bay ZZ

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ne sandın, yoksa okulun izlediğin çizgi filmlerdeki okullara benzediğini mi?

Fides

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Doğrusu aynı şeyi bende yaşıyorum ama benimki ders değil de daha çok sosyal ağırlıklı bir sorun. Okula eğer motiveli ve mutlu bir şekilde gidersen bir azcık da kendini avutursan daha iyi olacağını düşünüyorum.