Prenscan13
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Basit bir oyun (dikkat edin öyle profesyonel değil) tasarlamak istiyorum neler yapmalıyım konusu ne olursa daha güzel olur lütfen fikirlerinizi yazar mısınız
3d yapmaya çalışıyorum unityden ama olmazsa 2d yapmaya çalışıcağım2d mi 3d mi yapacaksın? Ne tür yapacaksın?
En uygunu Unity diye düşünüyorum.
arkadaş 3d istemiş bildiğim kadarıyla game maker 3d yapmıyo. Hatta kullanmışlıım varGameMaker kullanabilirsin. Aksi taktirde Unreal engine kullan.
Game Maker'de pixel oyunlar , ateş ve su vb. oyunlar yapılır bunlarda 2D'ye girer.3D oyun yapmak için en iyi seçim Unreal Engine'dir lakin onunda Türkçe kaynağı azdır.GameMaker kullanabilirsin. Aksi taktirde Unreal engine kullan.
Ne saçmalıyorsun sen ? Game Maker'de 3D oyun yapılmaz ! Ayrıca 3D nasıl 1D oluyor saçmalamayı kes ! Ayrıca İngilizce kaynağı Unreal Enginenin fazladır ! Mesaj kasmayı bırak bence.Game Maker'de 3D oyunlar , ayran ve süt vb. oyunlar yapılır bunlarda 1D'ye girer.2D oyun yapmamak için en kötü seçim Unreal Engine'dir lakin onunda İngilizce kaynağı azdır.
Bak bunu bilmiyordum.Yeni bir bilgi paylaştığınız için teşekkürlerAslında Game Maker 3D oyun yapabiliyor, ama çok zor önermem. Bence 3D yapacaksan Unity ile başla, sonra Unreal veya Source kullanırsın.
Hayır sen daha doğrusu saçmaladın.ben öylle biliyodum aydınlatmak yerine beni azarladın
Unreal Engine ancak kemikleşmiş ekipler için uygundur. Yani programcısı,tasarımcısı,modelci si olan hazır bir ekip vardır, ancak onlar için uygundur. Tek başına basit bir oyun yapacak biri için çok zaman kaybı olur. Unity de zaten bu yüzden geliştirilmiştir. Bir ekibe ait olmayan, hızlı bir şekilde basit bir oyun geliştirmek isteyen kişilerin ihtiyacını karşılamak için geliştirilmiş bir oyun motorudur.Eğer 3D ise Unity kullanma , Unity bir hatadır.Aksine Unreal Engine kullanın derim.Unreal Engine gerçekçi grafikler yapmanızı sağlar / iyi grafikleri kötü bilgisayarlarda bile oynamanızı sağlar ayrıca Unreal Engine de kendiniz kodlama yapmıyorsunuz yapsanız bile nadir.
NOT : Eğer oyun motorlarında falan yardım istersen her zaman yanındayım. Skype : theskriptdestroyer Steam : [TR]DragonCrawLs