Basit bir oyun tasarlamak istiyorum

Prenscan13

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Basit bir oyun (dikkat edin öyle profesyonel değil) tasarlamak istiyorum neler yapmalıyım konusu ne olursa daha güzel olur lütfen fikirlerinizi yazar mısınız

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Godot engine işini görecektir. GDscript dili kullanıyor ve gayet kolay kullanması. Döküman sıkıntısı da yok. Kolay gelsin.

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Vikipediye oyunmotorları diye aratabilirsin. Eğer az çok yazılım istersen unity 3d öneririm :) istemezsen game blender

zRedDragon

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eğer 3D ise Unity kullanma , Unity bir hatadır.Aksine Unreal Engine kullanın derim.Unreal Engine gerçekçi grafikler yapmanızı sağlar / iyi grafikleri kötü bilgisayarlarda bile oynamanızı sağlar ayrıca Unreal Engine de kendiniz kodlama yapmıyorsunuz yapsanız bile nadir.
NOT : Eğer oyun motorlarında falan yardım istersen her zaman yanındayım. Skype : theskriptdestroyer steam : [TR]DragonCrawLs

erenbulbulbulbul

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Unity öneririm. Daha kolay, daha hızlı, daha az ayrıntılı.
Sonuçta amatör bir şey yapacaksın.

*Orta çaplı tutmuş çoğu oyun unity ile yapmılmıştır.

zRedDragon

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Game Maker'de 3D oyunlar , ayran ve süt vb. oyunlar yapılır bunlarda 1D'ye girer.2D oyun yapmamak için en kötü seçim Unreal Engine'dir lakin onunda İngilizce kaynağı azdır.
Ne saçmalıyorsun sen ? Game Maker'de 3D oyun yapılmaz ! Ayrıca 3D nasıl 1D oluyor saçmalamayı kes ! Ayrıca İngilizce kaynağı Unreal Enginenin fazladır ! Mesaj kasmayı bırak bence.

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Aslında Game Maker 3D oyun yapabiliyor, ama çok zor önermem. Bence 3D yapacaksan Unity ile başla, sonra Unreal veya Source kullanırsın.

Life Hunter

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Eğer 3D ise Unity kullanma , Unity bir hatadır.Aksine Unreal Engine kullanın derim.Unreal Engine gerçekçi grafikler yapmanızı sağlar / iyi grafikleri kötü bilgisayarlarda bile oynamanızı sağlar ayrıca Unreal Engine de kendiniz kodlama yapmıyorsunuz yapsanız bile nadir.
NOT : Eğer oyun motorlarında falan yardım istersen her zaman yanındayım. Skype : theskriptdestroyer Steam : [TR]DragonCrawLs
Unreal Engine ancak kemikleşmiş ekipler için uygundur. Yani programcısı,tasarımcısı,modelci si olan hazır bir ekip vardır, ancak onlar için uygundur. Tek başına basit bir oyun yapacak biri için çok zaman kaybı olur. Unity de zaten bu yüzden geliştirilmiştir. Bir ekibe ait olmayan, hızlı bir şekilde basit bir oyun geliştirmek isteyen kişilerin ihtiyacını karşılamak için geliştirilmiş bir oyun motorudur.