İşletim Sistemi :( Lütfen YARDIMM :(

SplashTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Merhabalar, Daha Az Önce Vatandan 2000 tl lik bir sistem toplattım fakat Sistemin İçinde İşletim Sistemi Kurdurtmadım :(
Eve Geldim Monitöre taktım felan Fakat Şöyle Bir Hata Aldım :
"Reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device"
Bu İşlerden Cidden Anlamıyorum İlk defa kasa aldım ve İçine crack işletim sistemi kurcaktım
Fakat pc açılığında bu ekrana geliyor ama Şöyle bir şey var ki Bu Hatadan Sonra Bana Kısa yol Tuşlarını gösteriyor yani F8 boot menüsünü açar felan falan sonra direkt beni bu hataya atıyor :(
Tuşlara basıyorum hiçbirşey etki etmiyor Lütfen yardım edin!!!!!!!!!!!!!!
:(((((((((((((((((((((((

SplashTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
her şey TAMAM!
Windows 10 u felan kurdum
FAKAT Son Sorunum var :/
Wireless neden kapalı nasıl etkinleştircem???
Bunun içinde yardım edersen çok makbul geçer :)

Son düzenleme:

SplashTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Düzelttim :) Saol yinede fakat bir sorum daha olcak:
Acaba Net hızını nasıl yükseltebilirim modeme biraz uzagım ve wireless adaptör kullanıyorum 300 MBPS
Ne alırsam hızlanır Modemi Odama alamıyorum Ailem İzin Vermiyor :/

caylak29y

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Acaba Net hızını nasıl yükseltebilirim modeme biraz uzagım ve wireless adaptör kullanıyorum 300 MBPS
inetenetini sınırsız yaparsan kotasını yükseltirsen hızlanır pek tavsiye etmem parasal yönden cok zarar girersin

Shrike

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Wireless yani kablosuz yerine kabloyla bağlanırsan internet hızın baya bir artar
modemi odana alamadığını yeni gördüm ozaman internet güçlendirici yada asusun oyun için olan modemlerini al
örn:
RT-AC3200

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Modeme gelen internet mi yavaş, yoksa wireless tam çekmediğinden mi? Az çektiğini varsayarak konuşayım. Öncelikle modemi odana alamıyorsan bile kablo çekme imkanın var, arkadaşım 10m'lik ethernet kablosu kullanıyor yani. :D Olmazsa modemin anteni eğer dışardaysa, mukavvayı aliminyum folyoyla kaplayıp antenin sinyalin gitmek istediği yerin tersine antenin arkasına koy. Şu şekilde yani:

Çok etki etmez ancak geriye gidecek sinyali de yansıtarak biraz daha güçlendirecektir.