Susturulmam Hakkında Vol.912321

Bu konunun ciddi bir konu olduğunu biliyor musun.

• Ciddi bir şekilde. -Evet

Kullanılan: 6 66.7%
  • Ciddi bir şekilde. -Hayır

Kullanılan: 3 33.3%

• Kullanılan toplam oy
    9
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

erenbulbulbulbul

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
CİDDİ BİR KONUDUR.
CİDDİ BİR KONUDUR.
CİDDİ BİR KONUDUR.

Açtığım bazı konular yüzünden artık her açtığım konu trol konu sanılıp moderatörler tarafından kapatılıyor.
Aslında bunda çok bir sorun yok.
Fakat 1-2 gün önce emek verip (az da olsa.) bir "Forumun Kişilik Deneyi" adında bir konu açtım.
Ciddi bir konuydu. Kişilik testi tarzı birşeydi. Sadece testin şıklarından 1 tanesi "şaka" olsun diye biraz farklıydı.
Fakat sağolsunlar, anlamadan dinlemeden bu konum 10 dakika içinde kapatıldı.
Alışıktım. Daha önceki "._." konumuda 2013 yılında forumda olmadığını sandığım bir moderatör kapatmıştı.
Çoğu konum trol olsun-olmasın kapatılıyordu bende buna sinirlenmiştim.

Ve "Kişilik Deneyi Konumun Silinmesi" adında bunun gibi resmi ağızla konuştuğum bir konu açtım.
Bu konuda "Deney" konumun trol olmadığını, ciddi bir konu olduğunu, moderatörlerin daha dikkatli olması gerektiğini bildirdim.
Evet bunda benimde suçum var. Forumun düzenini bozan birçok saçma konu yayınladım.
Normal hayatımda düzenci ve çok sıradan ciddi birisiyim. Burada biraz kafa dağıtıyordum. Suç olduğu biliyordum.
Ama onların silinmesi gerekirken gelip ciddi bir konumun silinmesi beni üzmüştü. Ve bu silinen ilk konum değildi.
2015 yılındada aşırı büyük bir rehber konusu yapmıştım. Minecraft'ta yürüme-koşma-yüzme-blok kırma gibi onlarca aksiyonların bilinebilecek en derin ayrıntılarını anlatmıştım.
O konumda 1-2 saatte silinmişti. Ve ben o konu için 4-5 gün minecraft wikisinden çeviri yapmıştım, farklı kaynaklar aramıştım.

Neyse. "Kişilik Deneyi Konumun Silinmesi" konumu açmıştım. Tabi moderatörlerin "Pardon eren abi bi hata ettik affet" demelerini beklemiyordum. Hatalı yarı yarıya bendim.
Ama o konuyu açtıktan 5-6 dakika sonra o konumda silinmişti. Çok şaşırmıştım. Her tarafına "CİDDİ BİR KONUDUR" yazmama rağmen silinmişti hemde.
Hemen bir moderatörün profiline girip "Neden sildiniz bunuda ?" demek için x moderatörünün profiline girdim.
O anda şok oldum. Çünkü susturulmuştum. Forum yöneticisi beni susturumuştu !
Susturulma mesajı geldi. 2. kez şok oldum çünkü susturulma nedenim küfür kullanımıydı.
Cidden o konunun neresinde küfür vardı ? Cahil moderatör demek küfür müydü ?

Silineceğini bile bile bu konuyuda yayınlıyorum.

Şimdi diyeceksiniz ki "Ula niye buraya çemkiriyorsun?" bende bilmiyorum. Bir yönetici nereye ve nasıl şikayet edilir bilmiyorum.

CİDDİ BİR KONUDUR.
CİDDİ BİR KONUDUR.
CİDDİ BİR KONUDUR.
CİDDİ BİR KONUDUR.

Pascia'nın Son 3 Öğüdü:
*Çalış
*Savaş
*ÖL

El-Özet:

Sürekli trol konular açıyordum. Lakin moderatörlerden hiç uyarı gelmedi, devam ettim.
Sonra bir gün ciddi emek verdiğim konularım silinmeye başladı. Neden silindi diye ciddi bir konu açıldığında
hiçbir açıklama yapılmadan susturuldum.
(Konuyu tam anlatmıyor. Anlamanız için yukarıyı okumanız gerek.)

*Pişman deülüm.

Son düzenleme:

RedPillNeo

The Chosen One
En iyi cevaplar
0
İnsanlar kendilerinin ne halt olduklarını bilmedikleri için,kendilerine edilen hakaretlere hemen ön yargıyla saldırıyorlar.

ShadowPlayer

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Cidden haklısın.
Bu forumda senin böyle konular açmanı gerektirecek yöneticiler olduğu için üzülüyorum . . . durumumuza üzülüyorum . . . forumun durumuna . . .

Exo

Gray
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Cahil moderatör bir hakaret olarak algılanıp gerekli işlem uygulanmıştır. Diğer konuya değinmek gerekirse bu kurt ve çobanın hikayesine dönmüş durumda. Sizler kendi imajınızı kendiniz belirliyorsunuz bizim burada bir suçumuz olduğunu düşünmüyorum. Bizde bildiğiniz üzere insanız ve açtığınız konunun troll mü yoksa normal bir konumu olduğunu içerikten ve açan kişiden anlıyoruz. Ayrıca sizin konunuzun silinmesine karşın açtığınız itiraz bile ciddiye alınması için yeterince resmi bir dille yazılmamış. Konu başka amaçla açıldıysa yapılan işlem hatalıdır ama bu işlemi yapan kişiyi suçlayamayız. Şahsen bizim yerimizde siz olsanız sizde aynı işlemi uygulardınız. Benim bu konudaki görüşüm budur.

erenbulbulbulbul

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Cahil moderatör bir hakaret olarak algılanıp gerekli işlem uygulanmıştır. Diğer konuya değinmek gerekirse bu kurt ve çobanın hikayesine dönmüş durumda. Sizler kendi imajınızı kendiniz belirliyorsunuz bizim burada bir suçumuz olduğunu düşünmüyorum. Bizde bildiğiniz üzere insanız ve açtığınız konunun troll mü yoksa normal bir konumu olduğunu içerikten ve açan kişiden anlıyoruz. Ayrıca sizin konunuzun silinmesine karşın açtığınız itiraz bile ciddiye alınması için yeterince resmi bir dille yazılmamış. Konu başka amaçla açıldıysa yapılan işlem hatalıdır ama bu işlemi yapan kişiyi suçlayamayız. Şahsen bizim yerimizde siz olsanız sizde aynı işlemi uygulardınız. Benim bu konudaki görüşüm budur.
Peki dahi moderatörüm.
Cahil olan benim.

Exo

Gray
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Konu kilit kişi sorunu çözmek yerine bizlere iğneleyeci cevap vermeyi tercih ediyor. Nazi yönetim müstahak size.

NeutronRasee

梅韦尔
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
O "ciddi" deney konusunu silen cahil moderatör bendim. Madem bir laf atıldı bende cevaplayayım. Öncelikle "şümbültak nedir?" konun ile başlıyorum.
Konuyu inceleyelim;

Bahçeli'nin görüntüsünde küfür bulunuyor, Kural İhlali. Zaten kelimenin kendisi Küfür/Hakaret Kullanımı (bakın sadece küfür değil, küfür ya da hakaret kullanımı) kuralını ihlal ediyor. Konu kural ihlallerine rağmen uyarı verilmeden silinmiş, iyi niyetten uyarı almamışsın.

Geliyoruz deney konuna; buyrun birlikte inceleyelim.

Kırmızı parantez içerisindeki yere bakarsanız yine Forum Kuralları 1. Madde, Küfür/Hakaret kullanımı kuralını ihlal ettiğini görebilirsiniz. İyi niyetten, eğlenme amaçlı olduğunu düşündüğümden uyarı vermeden yine sildim konuyu. Konularının hepsini silerken hatanı fark edip kendine çeki düzen vermeni bekledim, kural ihlallerine rağmen işlem yapmadım. Sonra deney konumu neden sildiniz diye bir konu açtın, onu da birlikte inceleyelim;

Türk Ceza Kanunu'na göre orada bulunan "cahil bi mod" yazını kullanarak hakkında dava açabilirim, bana hakaret ettiğin için. Burada kalkıp size anayasayı yazmayacağım. Hadi işin resmi kısmını geçtim, altı üstü bir forum. "ama bu konum niye silindi şümbültak modlarr." cümlesine baktığınızda moderatörlere kendi oluşturduğu "şereften yoksun, yumuşak, dönek, uygunsuz" gibi anlamlar yüklediği "şümbültak" kelimesini kullanarak moderatörlere hakaret ediyor, kural ihlali yani. Şimdi kalkıp diyorsunuz ki "yönetim cani eğlenmemize bile izin vermiyorlar." Her şeyi geçtim zaten açmış olduğun bu konu mesajında bile kendinle çelişiyorsun. Konunun ilk mesajlarında "Evet bunda benimde suçum var. Forumun düzenini bozan birçok saçma konu yayınladım." yazmışken El-Özet kısmında "Sürekli trol konular açıyordum. Lakin moderatörlerden hiç uyarı gelmedi, devam ettim." demişsin. Kasıtlı olarak kural ihlalleri yapıyorsan forum hesabının kapatılması gerektiğini de biliyor olman gerekir.

Forum kurallarını okumaya üşenirken aldığınız cezaları sadece kendi açınızdan değerlendirip yönetimi kötü çıkartmaya çalışıyorsunuz, çamur atıyorsunuz yani. Mesajımda adı en çok geçen kural ihlalini, Küfür/Hakaret kullanımı maddesini sizlerle yeniden paylaşmak istiyorum.

1- Küfür Kullanımı

Aile dostu bir forum olarak tüm içeriğimizin bütün yaş gruplarına uygun olması gerekmektedir. Uygunsuz içerik barındıran tüm gönderiler ceza almanıza neden olabilir. Bunlara; resimler, videolar, otomatik sansürlenen kelimeler (****), kendi kendinize sansürleme (a.../s***r), farklı forumlarda kullanılan sansürleme türleri ve kısaltmalarda (bs) dahildir. Ayrıca bu forumda her üye eşittir, kimse kimseden daha üstün değildir. Her ne sebeple olursa olsun başka bir üyeye hakaret etme hakkınız yoktur. Yaptığımız yorumlarda üslubunuza dikkat ediniz.

Forumun en altında, bağlantılar kısmında Forum Kuralları sayfasına giden bir bağlantı yer alıyor, ayrıca yorum alanının hemen üstünde Forum Kuralları'na giden yeşil bir buton mevcut. Biz inatla forum kurallarını gözünüze sokarken siz inatla okumamaya devam edip, yönetimi kötülemeye çalışıyorsunuz. Diyecek sözüm yok, her şeyi tek taraftan dinleyip yönetimi kötüleyen üyeler de umarım bu mesajı okuyup neyin ne olduğunu fark eder.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...