PVP Server Yetkili Alımları | Admin , Rehber , Mod |

AlperYNC

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Serverimize yetkili alınacaktır
Yetkiler başvurmak için
alta mesajla beraber skype id bırakırsaız ben ararım
sunucu ip : pvpcraft.nitrado.net
sürüm: 1,7,2

güncel++

purehero

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Merhaba Hala Bi Admine İhtiyacın Varsa Ben Olabilirim
Yaş 15
Saygılı Ve Türkçeyi Düzgün Konuşurum.
Adım Batuhan
Yakında Adminlik Ve Panel Ortaklım Olmuştu Hatta Sunucu Açık Ama Şu Anda Mimarlar Çalışıyor Boşta Olduğumdan Dolayı Sizinle Çalışabilirim.

Belo213

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben Mod olabilirim Adım Bilgehan 14 yaşındayım. Plugin bilgim yüksek Script bilgim orta Buildim de orta ama Komut ve plugin bilgim yüksek. Skype BilgehanCylntr

ProAltar

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Kardeş doğrusu abi ben senin skypene ulaşamadım ama Mod veya Admin verebilirseniz sevinirim daha önce çok serverde yetkili oldum
komut: %94
: ░░▒▓███>SERVICE☾☆ ✬ ♕ ☠ Altar83Ulger ☾☆ ✬ ♕ ☠SERVICE░░▒▓███> veya: facebook:coskumulger

ProAltar

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Kardeş doğrusu abi ben senin skypene ulaşamadım ama Mod veya Admin verebilirseniz sevinirim daha önce çok serverde yetkili oldum
komut: %94
: ░░▒▓███>SERVICE☾☆ ✬ ♕ ☠ Altar83Ulger ☾☆ ✬ ♕ ☠SERVICE░░▒▓███> veya: facebook:coskumulger

Emirbaba1242

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
ben mod olumu kardeş size faction yapabilirim belki ilerik zamanlarda

hepsini tek başımada yaparım ben build yaparken hemen bitiriyim fln demiyom keyifini çıkararak yapıyorum

Bu arada P4prikanın 1 swsi var şu anda

BerkAydmr

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Moderator Alımı
Ad:BerK
Komut Bilgin(%):99
Görevin Nedir?Serverinizde Yardıma İhtiyacı Olan İnsanlara Yardım Etmek.Hile Yapanları Tespit Edip Ban veya Jail Atmak Chatta Terbiyesi Bozuk Bir Şekilde Konuşanlara Mute Atmak (Anneye küfür 24 saat)(şahsa küfür 3 saat)(Din,Dil,Irka Küfür 72 saat)(Argo kullanmak"mal,aptal,vs" 1 saat)dir. Benim Görevim Serverin Gelişiminde Manevi Anlamda Destek Vermektir..​

ByAlp

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
MERHABA BU SERVER PVPCRAFT.NİTRADO.NET!
SERVERİ OYNAMISTİM EMİNNTR DİYE BİRİNİNDİ.
SERVERİ SATTIMI ACABA

:red::red::tehdit::tokat:B):emin:<_<