Avatar Sunucusu - Elementlere Hükmet - Yepyeni Yetenekler [1.8x]

SurvivalMan

Kömür Madencisi
Mesajlar
132
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
102
Puanları
880

Uhm merhaba, giriş yazısını kısa tutarak konuya başlayacağım. İlk önce çok ufak bir bilgi vereceğim, lütfen sunucuya gelmeyi düşünüyor iseniz konunun tamamını okumaya özen gösteriniz.
Teşekkürler :)

Sunucu IP Adresi: avatar.buscusscraft.com
Sunucu Sürümü. 1.8x
Makine: Intel Xeon® 4xCpu
Sunucu Oyuncu Kapasitesi: Sınırsız
Sunucu RAM: 8192MB
SSD: 60GB
Lokasyon: Türkiye



Amacımız nedir?
Amacımız Türkiye içerisinde çok saçma şekilde algılanan, tamamen dengesiz, ayarlama olmadan yaratılmış Avatar üzerine kurulu sunucuların önüne geçip, tamamen kaliteli ve Türkçe bir ortam oluşturma hedefiyle tüm emeklerimizi sarf etmek istememiz. Yetenekleri tek tek dengeleyerek tüm elementlerin eşit olmasını sağladık, yani eğer biriyle savaşacak iseniz elementinizin gücüne değil, tecrübe ve bilginize güvenmeniz gerecek. Bu elementleri öğrenmek elbette zor, bu yüzden her yeteneğin açıklamasını Türkçeye çevirdik, yani öğrenmeniz artık hiçbir şekilde sorun olmayacak. Tabi kaliteli bir sunucu oluşturmak için farklı olmak gerekir, en azından biz buna inanıyoruz, işte tam bu noktada sizlere yepyeni yetenekler armağan ediyoruz. Yepyeni yetenekler fakat, hiçbir yerde göremeyeceğiniz yetenekler, çünkü bu yetenekler tarafımızca kodlanıyor ve sunucuya bir kaç denemenin ardından ekleniyor. Ve hayır sadece bu kadar değil, eğer konu şu ana kadar ilginizi çektiyse lütfen devam edin, daha çok şey öğreneceksiniz.

Sunucumuz içerisinde istediğiniz bir elemente hükmetme şansına sahip olacaksınız! Evet tam anlamıyla o elemente hükmedeceksiniz. Ve hükmettiğiniz element ise diğer elementler ile eşit seviyede olup hiçbir element güçlüğü ya da zayıflığı konusu olmayacaktır. Bunun yanı sıra dövüş sanatı olarak geçen Chi Blokçuluk var. Bunun sayesinde rakiplerinizin element bükmesine yarayan gücü bloklayıp, element bükmelerini kısa bir süreliğine engel olmuş oluyorsunuz.
Sunucumuzda başka ne var?
Kabile eklentisi var. Bu eklentisi sayesinde kendi kabilenizi kurup devasa bölgelerde hüküm sürebilir, diğer kabileler ile savaşabilir en önemlisi dostlarınızla birlikte olup, aranızdaki bağı güçlendirebilirsiniz.
Turnuvalar var! Bu turnuvalar düzenli olarak yapılıp, kazanana farklı ödüller verilir. Ve hayır, sadece tek bir turnuva türü yok.
Kabile Savaşları: Bu turnuva türünde sunucu içerisindeki en güçlü kabileler seçilip, bu kabileler arasında savaş yapılır. Kazanan kabileye ödül verilir.
Birebir Savaşları: Bu turnuva türünde ise oyuncular rakipleriyle birebir savaşır, kazanan oyuncu bir üst tura çıkar, ve finali kazanan oyuncu ise bir ödül sahibi olur.
Tek Atma Savaşları: Evet doğru duydunuz, bu turnuva içerisinde her elementin belirlenen bir ya da bir kaç yeteneğinin gücünü arttırarak tek atmalarını sağlıyoruz. Kazanan kişiye ödül verilir.
Ölüm Oyunu: Bu turnuva türünde ise kocaman bir alan ve oyuncular vardır. Her oyuncu tek başına oynar ve sona kalan kişi olmaya çalışır. Sona kalan kişi ise bir ödül sahibi olur.
Bayrak Kapmaca: Bu turnuva türünde ise belirlenen alanda 2 takım olur, bu takıma oyuncular katılır. Turnuvanın amacı karşı tarafın bayrağını kendi bölgene getirip puan kazanmaktır. Kazanan takıma ödül verilir.
Ve hayır, amacınız sadece elementleriniz kullanıp savaşmak değil, sunucumuzda elementlerinizi kullanarak kendinizi ve kabilenizi geliştirebilirsiniz.

Nedir bu bahsettiğiniz elementler, özellikleri nedir?
Fakat önceden belirtmek istiyoruz ki, elementler hakkında tam bilgi vermeyeceğiz, yani okuyacağınız şeyler element hakkındaki bilginin sadece %60'lık bir kısmı olacak.


Hava
Bu element ile etrafınızdaki havayı bükebilirsiniz. Ciddi derecede mobili yüksek olan bu element ile rakiplerinizi sinir ederek bozguna uğratabilirsiniz. Hava elementinin yetenekleri çeviklik üzerine kuruludur, fakat bunun yanı sıra pek çok hasara ve defansifliğe odaklı yetenekleri de vardır. Örnek verecek olursak, kendini ciddi anlamda yükseğe fırlatabilir, uçabilir ya da havada dakikalarca kalabilirsiniz ya da hasar odaklı yetenekleriniz ile rakiplerinizi gerek kör edip, gerek istediğiniz yere sürükleyerek hayatlarına son verebilir, bunun yanı sıra ise defansif tabanlı yetenekleriniz ile size hiçbir şeyin yaklaşmamasını sağlayabilirsiniz.


Su
Bu element ile suyun kendisine hükmedin ve ona istediğiniz gibi şekil verin! Bunu yaparken sadece suyu değil, etrafınızda su içeren her şeyi kontrol edin, insanları bile!
Suyun üzerinde yürüyüp, içinde ciddi derecede hız artışı kazanan bu elementin sınırları henüz bilinmiyor.
Su ile kendinizi ve dostlarınızı iyileştirebilir ya da rakiplerinize ciddi hasarlar verip onları dondurabilirsiniz. Çıkarttığınız nefesi dondurarak değen rakipleri buza çevirebilirsiniz.
Suyu kullanarak kendinize pek çok işleve sahip olan kollar yaratabilirsiniz. Suyu kullanarak rakiplerinizi istediğiniz yöne fırlatabilir, ya da kendinizi oraya çok hızlı bir şekilde taşıyabilirsiniz.

Chi Blokçuluk
Nedir bu chi blokçuluk, bu dövüş sanatı ile rakiplerinizin elementlerini kontrol etmelerine yarayan gücü bloklayabilirsiniz. Bunun yanı sıra onları kör edip, görünmez olabilir ya da kelimenin tam anlamıyla onları felç edebilirsiniz. Yüksekten düştüğünüzde aldığınız hasar az olacak, bunun yanı sıra çok hızlı olup yükseklere zıplayabileceksiniz. Edindiğiniz güçlendirmeler ile birlikte isterseniz hasarınızı da arttırabilirsiniz. Bunun yanı sıra rakiplerinize ellerinizle ok bile fırlatabilirsiniz.

Toprak
Toprak ile özel bir bağı olan bu bükücüler sinirlendiklerinde gerçekten güçlü olabilirler. Toprağı kullanarak rakipleriniz hapsedebilir, kör edebilir ya da çok uzaklara fırlatabilirler. Bunun yanı sıra kendilerini de altlarından çıkardıkları bir toprak parçası ile gökyüzüne fırlatabilirler. Toprak denince akla hemen defansiflik gelse bile bu bükücüler ciddi hasar potansiyeli olan korkusuz savaşçılardır! Toprağın yanı sıra metal ve lav da bükebilen bu savaşçıların karşısında durmamak için dualar edeceksiniz.

Ateş
Saldırıları genellikle hasar ve yakıp yıkma üzerine kurulu olan bu vahşi savaşçılar için yenilgi söz konusu bile olamaz. Ayaklarından çıkardıkları ateş ile çok yükseklere uçabilir ya da ateşi kullanıp ateş topları fırlatabilirler. Bunun yanı sıra enerji ve zihinlerini tek bir noktaya odaklayıp güçlü patlamalar yaratabilir ya da ateşi sıkıştırıp bir TNT etkisi yaratabilirler. Kullandıkları yetenekler ile etraflarını ateşe verebilir, tıpkı bir ejderha gibi ateş püskürtebilirler. Ateşin yanı sıra, yıldırım da bükebilen bu korkunç savaşçılar gerçekten saldırgan fakat bir o kadar da zayıf olabilirler.


Kurucu/Kodlayıcı - Boybuscuss

Yönetici - Xosmuits

Başkan - crazyfoxx29









Burada gösterilen yetenekler sunucuda bulunanlardan sadece bir kaç tanesidir.


















Neler satıyoruz?
Avatar paketleri, element paketleri ve gizli yetenek paketleri.
Detaylı bilgi için sunucumuzu ziyaret edebilirsiniz.
Ayrıca sunucu içerisinden satın aldığınız herhangi bir şeyin karşılığı kesinlikle ve kesinlikle sunucu gelişimleri üzerinde kullanılacaktır.

Skype Adresleri:
Kurucu - bykiller...
Yönetici - moolahgod
Başkan - captainluffygmt

Üye Yorumları;
zombilerin iskeletlerinde özellik kullanabilmesi çok hoş
Hmm. Gerçekten işte bu dediğim bir özen. Konu gerçekten sade ama çok ilgi çekici. Kalite anlatımda mevcut. Birazdan uğrayacağım merak ettirdi bile. Avatar plugini kurucu tarafından mı kodlandı yoksa klasik avatar pluginine Chi gücümü gelmiş :D Birde Chi bükme sanatı Kung-Fu da vardır. element hükmüde Kung-fu da yoktur. Ama gerçekten örnek olarak bile gösterebilirim konu ve server'i :)
Sunucu çok güzel. Büyük bir emek söz konusu. Element bükmeyi öğrenmek de kolay sayenizde. Fakat saat 12:40'dan beri sunucuya giremiyorum. (DNS ayarlarını değiştirdim artık girebiliyorum sağolun.)
Çok güzel olmuş server elinize sağlık. Ah bir de Harry Potter serveri açan olsa :D
2014 ten Beri Pending Platformunda Uğraşıyorum ve ilgileniyorum ve Sizin gibi bir platformu o tarihten beri bekliyordum.
Başarılı bir sunucu. Element yetenekleri ve kombolarıyla çok konuşulacak.

Konuyu okuyan, okumayan kısacası bunu gören herkese teşekkürler.
Eğer siz de bir gün element bükmek isterseniz uğrayabilirsiniz. Kapımız herkese açık, beyaz liste yok :)
İyi forumlar!
Konuyu hazırlayan @Avrillavigne'e teşekkürler.
avatar.buscusscraft.com
 


Son düzenleme:

Serhat_R

Yeni Üye
Mesajlar
0
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
0
Puanları
0
Güzel gibi görünüyor. Bir ara ziyaret edeceğim. Başarılar..
 

KilllerDragons

Kızıltaş Madencisi
Mesajlar
569
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
142
Puanları
560
Ruh hali
Kullanamadığım tek sistem avatar :D
 

Selyeondoen

Ağaç Yumruklayıcı
Mesajlar
12
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
44
Puanları
350
Ruh hali
Sunucunun resimleri zaten var..
 

turkler

Kızıltaş Madencisi
Mesajlar
456
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
232
Puanları
340
Ruh hali
Avatar güçleri falan nasıl kullanılıyor?
 

Sencerss

Yeni Üye
Mesajlar
0
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
0
Puanları
0
Merhaba bu serverı abim buldu girdi kayıtoldu beraber serverda oynamayı düsünüyoruk ama ben kayıt olamadım cünkü 1 den fazla kayıt olunmustur diyor lütfen su plgini deyistirip bilgisayar ipsiyle olanıyla deyistirirseniz cok memlun kalıcam
 

Xosmuits

Kızıltaş Madencisi
Mesajlar
672
En iyi cevaplar
5
Beğeniler
359
Puanları
960
Ruh hali
Merhaba bu serverı abim buldu girdi kayıtoldu beraber serverda oynamayı düsünüyoruk ama ben kayıt olamadım cünkü 1 den fazla kayıt olunmustur diyor lütfen su plgini deyistirip bilgisayar ipsiyle olanıyla deyistirirseniz cok memlun kalıcam

Skype adresimi eklerseniz yardımcı olabilirim: moolahgod
zombilerin iskeletlerinde özellik kullanabilmesi çok hoş
İleride yeni canavarlar eklemeyi düşünüyoruz bu konu hakkında, domuz adam, köylü gibi.
Avatar güçleri falan nasıl kullanılıyor?
Sunucuda her şeyi özenle ayarladık, tüm yazı ve tabelaları okursanız anlamayacağınızı sanmıyorum.
 

xXDavcerXx

damnant quod non intelligunt.
Mesajlar
257
En iyi cevaplar
1
Beğeniler
135
Puanları
600
Ruh hali
Hmm. Gerçekten işte bu dediğim bir özen. Konu gerçekten sade ama çok ilgi çekici. Kalite anlatımda mevcut. Birazdan uğrayacağım merak ettirdi bile. Avatar plugini kurucu tarafından mı kodlandı yoksa klasik avatar pluginine Chi gücümü gelmiş :D Birde Chi bükme sanatı Kung-Fu da vardır. element hükmüde Kung-fu da yoktur. Ama gerçekten örnek olarak bile gösterebilirim konu ve server'i :)
 

Üst