RyuTakeo
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
agaçları ben yapmadım agaçlar voxelin agaçlarıÖndeki Ağaçları Biraz Daha Özenli Yapsaydınız Daha iyi Olurdu (Oldumu ._.)
:çay:
agaçları ben yapmadım agaçlar voxelin agaçlarıÖndeki Ağaçları Biraz Daha Özenli Yapsaydınız Daha iyi Olurdu (Oldumu ._.)
:çay:
lütfen yapıt harici eleştiri yapmayınscreenshot alırken şu görüş açısıyla oynamayın perspektif berbat bir hal alıyor
Eğer göz zevkimi bozuyorsan bunu belirtmek benim en doğal hakkım. O zaman açıklamanda belirteceksin.lütfen yapıt harici eleştiri yapmayın
modern demek istedigim modern şekilde yapılmış demek istedim yani medieval felan değil anlatabildiyisemModernle alakası yok ama bununof:
sağol dostum. iyi forumlarEmek Verildiği Ortada Gayet Başarılı Başarılarının Devamını Dilerim
Medieval olmayan illa modern olmak zorunda değil ama yinede modernlikle alakası yokmodern demek istedigim modern şekilde yapılmış demek istedim yani medieval felan değil anlatabildiyisem
siz moderni çok yanlış anlmazsınız blokların dzenini fark ettiysen modern şekilde odundan bile moder bi yapıt yapılır gzel yaparsanMedieval olmayan illa modern olmak zorunda değil ama yinede modernlikle alakası yok![]()
voxel plugini veya worldedit plugini ile yapabilirsin bu konu hakkında bi kaç mimarlar video çekti.Düz Bir Alana Nasıl DEFAULT Dünyadaki Gibi Zemin Yapılabiliyor?
sağol dostum ve meşe odunu kullan demişsin onları kullanmayi bende biliyorum mapı yapmadan önce blokları ve blok renklerini seçip hep o bloklarla devam ediyorum yani buna palet deniyor ilk baştan paletimi seciyorum o paletten devam ediyorum anladıysan ne mutli banaBence gayet şekil duruyor ama bazı blockları "Meşe Odunu" adlı blocktan yapabilirdin.
agaç yapmayı biliyorum eir. sadece üşendigimden voxel sniperin hazır agaçlarını kullandım..agaçlar sakat![]()