Dikiş Aldıranlar Buraya :(

ReDominic

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Selamun aleykum
Arkadaslar 5 gun önce diş aldırdım diş sinüse zarar verdiği için 2 adet dikiş atıldı kanama çok oldugundan dolayı ise 1 tampon yapıldı düşmemesi için onada dikiş attı :(

Daha önce dikiş aldıran varmı :(
Cok tırsıyorum :( :(

Lütfen bilen kişiler yoruma yazsın acıyomu acımıyomu nasıl bir his veriyo

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Kardeş benim azi dişimin teki %70 kırık %30'luk kısmıda çürüktür heralde, tırstığım için gitmiyorum :/

BYTH

300 tracks in my Adidas track jacket
Emekli
En iyi cevaplar
17
Geçmiş olsun.
Kardeş benim azi dişimin teki %70 kırık %30'luk kısmıda çürüktür heralde, tırstığım için gitmiyorum :/
Diş şakaya gelmez. Bende acılar çektim ama yapılması gereken bu. Yoksa hayatını çorba ve sıvılarla devam ettirirsin :)

ReDominic

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Geçmiş olsun.

Diş şakaya gelmez. Bende acılar çektim ama yapılması gereken bu. Yoksa hayatını çorba ve sıvılarla devam ettirirsin :)
Teşekkür ederim :)

Bende korkudan gitmedin dişimin arası uzay boşlugu gibiydi
Yarısı yoktu dişimin :(
Ama git aldır aldırmak sana yemin ediyom acıtmıyo sadece iğne okadar inceki koluna sinek konuyoya hani onun gıdıklaması kadar :)
sonrasını hissetmiyosun :)
Git hemen doktora ben gitmedim sinüsüme zarar verdi ameliyat oldum dikiş attı inek doktorlar
Gitmezsen daha çok acılar cekersin :(

Her gun corba yemekten usandım :( bide soguk soguk
soguk cay içmekten usandım :7

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Teşekkür ederim :)

Bende korkudan gitmedin dişimin arası uzay boşlugu gibiydi
Yarısı yoktu dişimin :(
Ama git aldır aldırmak sana yemin ediyom acıtmıyo sadece iğne okadar inceki koluna sinek konuyoya hani onun gıdıklaması kadar :)
sonrasını hissetmiyosun :)
Git hemen doktora ben gitmedim sinüsüme zarar verdi ameliyat oldum dikiş attı inek doktorlar
Gitmezsen daha çok acılar cekersin :(

Her gun corba yemekten usandım :( bide soguk soguk
soguk cay içmekten usandım :7
Benim dişim yok bile :D

Goktug14

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bende tırsıyorum gitmicem, kendimi şey diye motive ediyom; eski yillarda diş doktorumu vardi diye :/
Aynen ama mecbur gidicem :( 1 çekiş 2 dolgu pazartesi.Babam da biz az yiyorduk ihtiyacımız olmuyordu diyordu :S

Git git :D doktor bulur onu

Dikiş aldıran yokmuuuuuuuuuuuuuuuu looooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Yarın gidcem tırsıyom cevap verin D:
Ananemin parmağındaki yarım saat sürmüştü.

DöşüKıllı

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Dikiş atılırken aşırı acır ancak dikişler çıkarken hiç acımaz merak etme. Bileğim kesildiği için dikiş atılmıştı resmen ölmüştüm dikiş sırasında ama dikişleri aldırmaya gittiğimde hiç acı hissetmedim merak etme aldırırken sıkıntı olmaz.

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dikiş aldırmanın hiç korkusu olmamalı bence.
Ben kafamın arka kısmını parçalamıştım dikiş atıldı. Yaklaşık 2 hafta sonra felan dikiş aldırmaya gittim. (Hemşireyi bi görsen varya ufff meteor) neyse,
Hemşirenin dediği şuydu : Dikiş aldırmak acıtmaz ama acı duyarsan saç telini ynalışlıkla çekmişimdir dedi. Yani korkacak bir şey yok dikiş aldırmak acıtan bir şey değil.
_
Onun dışında benim de diş problemlerim var. Sol yanağımın en sonundaki dişi bi görsen varya. Çürümekten ölmüş artık orda sadece duruyor hiçbir işe yaramıyor. Dolgu yapıldı dolgu dişimi kırdı. Dişten çok dolgu var orda :ci:. Gidip çıkarmaya da üşeniyorum. O artık orda zaten beni rahatsız ediyor acışıyor arada sırada doktora gitmem gerekiyor.
_
Diş ağrısı ve karın ağrısı yaşadığım en berbat acılardı.

ReDominic

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Aynen ama mecbur gidicem :( 1 çekiş 2 dolgu pazartesi.Babam da biz az yiyorduk ihtiyacımız olmuyordu diyordu :S

Ananemin parmağındaki yarım saat sürmüştü.
kaç diikş vardı

Dikiş atılırken aşırı acır ancak dikişler çıkarken hiç acımaz merak etme. Bileğim kesildiği için dikiş atılmıştı resmen ölmüştüm dikiş sırasında ama dikişleri aldırmaya gittiğimde hiç acı hissetmedim merak etme aldırırken sıkıntı olmaz.
Bana dikişi agzım uyuşukken attılarda :D dikişi alırken uyuşturmicaklar :D
Doktora vururum diyede korkuyom korkunca naptıgımı bilmiyorum eskiden hemşirenin sacını cekmişim :(

Uyuşturulmuşmuydu alınırken

benimde kafam yarıldı dikiş attılar yani , dikiş atınca biraz acı var ama dikişleri alınca acı yok korkmana'da gerek yok :)
Tesekkur ederim :)
Korkularımı azda olsa yenmeye basladım :D

Daha hayatınızın başlarındayken nedir bu kadar çürük diş kırık diş. Biraz kendinizle ilgilenin.
Diş fırçalamak hosuma gitmiyo :D Şu dişimle ilgili sorunum bitsin hergun diş fırcalicam :) :)

Ama bi kendime geleyim :) dişimde acı kalmasın dolabı sömüricem :D