Sizce bu tutar mı?

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
gayet haklısın ama başka çözüm yolu yok

biz gerçeğiz :D
Herzaman başka çözüm yolu vardır. Güvenilir birisini bulmak veya tek başına bu işi yapmak gibi. Bir oyuncuya fly ve god verip oyunu diğerleri gibi oynamasını istersen diğer oyunculara haksızlık olur. Ben şahsen oynayacak olsaydım sırf bunun yüzünden oynamazdım.

knife67

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
İnşallah öyledir :D
Skype gurubumuza davetlisiniz görmek istiyorsanız :D

Herzaman başka çözüm yolu vardır. Güvenilir birisini bulmak veya tek başına bu işi yapmak gibi. Bir oyuncuya fly ve god verip oyunu diğerleri gibi oynamasını istersen diğer oyunculara haksızlık olur. Ben şahsen oynayacak olsaydım sırf bunun yüzünden oynamazdım.
Dostum, güvenilir birisi bu devirde yok. Herkes sahtekar ve troll -,- . Bence tek alternatif bu yol. Skriptlen moderatorlerin yaptıklarını log olarak günlük kontrol edebilirim fakat bu da çok uzun mesela god u engellerim /modgod <sebeb> yazdeırırım loga geçerim bu da gayet mantıklı bir yol bence

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Skype gurubumuza davetlisiniz görmek istiyorsanız :D

Dostum, güvenilir birisi bu devirde yok. Herkes sahtekar ve troll -,- . Bence tek alternatif bu yol. Skriptlen moderatorlerin yaptıklarını log olarak günlük kontrol edebilirim fakat bu da çok uzun mesela god u engellerim /modgod <sebeb> yazdeırırım loga geçerim bu da gayet mantıklı bir yol bence
Sebep kısmına istediği herşeyi yazabilir. O an onu omzunun arkasından izlemediğin sürece ne yaptığını bilemezsin sırf bi dağı aşabilmek için fly açabilir veya ölmek üzereyken god açabilir. "Dostum, güvenilir birisi bu devirde yok." diyorsun ama oyunu diğerleri gibi oynamasını istediğin birisine god ve fly veriyorsun.

knife67

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Sebep kısmına istediği herşeyi yazabilir. O an onu omzunun arkasından izlemediğin sürece ne yaptığını bilemezsin sırf bi dağı aşabilmek için fly açabilir veya ölmek üzereyken god açabilir. "Dostum, güvenilir birisi bu devirde yok." diyorsun ama oyunu diğerleri gibi oynamasını istediğin birisine god ve fly veriyorsun.

evet haklısın. ama yapacak bir şey yok. o zaman modlardan yetki alacaksın adminler kontrol edecek. zaten hileyi kullanabileceği dış dünya yok. en fazla baselerde kullanır ama elbet şikayet eden birisi olur. bence gayet mantıklı

ve chate god açtı diye mesaj gönderebilir şikayet edilmesini sağlayabiliriz buda başka alternatif

Themis

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
En iyisi benim dediğim gibi siz boşuna tartışmıssınız yektili kişilere vanish vericeksiniz ve gm degil fly olucak mute ve kick vs ayarlanır ancak o kişi vanish'den cikamayacak yani istesede oynayamayacak aynı zamanda o kişilerin yaptıgı tüm komutların listesini bir log yapsan cok iyi olur yani kişi /a yazınca log'a işleyecek eğer adam gerçek bir oyuncu gibi oynamak istiyorsa örnek veriyorum günde 4 saat mod olarak kalmalı mesela a moderatorü 4 saat kaldıktan sonra otomatik diger modlara mesaj gitmeli cevrimiçi olun diye kim ilk o komutu yazarsa mod'a geçer bunu2 şerli 4 erli vardiya şeklinde yaparsın yani adam 4 saat yetkili olur sonra oyununu oynar...

Klasus

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Malesef tutmaz .
Türkiyemiz malesef rpg sunucularına pek meraklı deyiller .
Herdaim '' lpisli fkşn '' mantıgı vardır .
RPG Bir sunucu açmanızı istemediğimden deyil ama 15 Kişilik bir ekip oldugunuza göre kodlama bilginiz iyi ise 3 büyük oyun 9 küçük minigames kodlarda , maplar gayet güzel olursa , siteden vip veya item satışı gibi sistemler tamamen otomatik olursa ve event ler bol bol olursa canlı canlı heycanlı bir şekilde yönlendirilirse renk uyumunu yakalarsanız reklam konusunda başarılı olursanız 2k üstü onlineniz olabilir.

Goktug14

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Malesef tutmaz .
RPG Bir sunucu açmanızı istemediğimden deyil ama 15 Kişilik bir ekip oldugunuza göre kodlama bilginiz iyi ise 3 büyük oyun 9 küçük minigames kodlarda , maplar gayet güzel olursa , siteden vip veya item satışı gibi sistemler tamamen otomatik olursa ve event ler bol bol olursa canlı canlı heycanlı bir şekilde yönlendirilirse renk uyumunu yakalarsanız reklam konusunda başarılı olursanız 2k üstü onlineniz olabilir.
Kardeş say say bitiremedin nasıl olucak o :/

knife67

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Malesef tutmaz .
Alpha açıcaz tutmazsa devam etmicez dediğin gibi yapıcaz