NoCheatPlus'da böyle bir şey var. "https://forum.gamer.com.tr/konu/nocheatplus-configi-nasil-ayarlanir-detayli-anlatim.346621/" Burada anlatımını yapacağım temelden giriş yaptım eğer ilgi olursa Macro, Killaura ve Triggerbotların (Çok yavaş olmadıkları sürece) nasıl engellenebileceğini göstereceğim.NoCheatPlus'da böyle bir şey yok diye biliyorum.
En güncel sürümünü kullan ve sunucun 1.8 ise yanında AAC öneririm.
Veya Antiaura v.s Pluginleri kullanabilirsin.
Emin olabilirsin çok rahat bypasslanabiliyor PhoenixAntiCheat. AntiAura / AdvancedAntiCheat (AAC) gibileri varken kullanmam.PhoenixAntiCheat mı ne vardı bi ara o da işe yarıyor.
Kill aura açıp birine vururken önüne menü açıp vurmanı engelliyor.
PhoenixAntiCheat mı ne vardı bi ara o da işe yarıyor.
Emin olabilirsin çok rahat bypasslanabiliyor PhoenixAntiCheat. AntiAura / AdvancedAntiCheat (AAC) gibileri varken kullanmam.
InvWalk diye bir şey var, envanter açıkken yürümeni, vurmanı v.s sağlıyor.
Bunu aşabilir diye düşünüyorum.
Görmediğin, bilmediğin çok fazla şey var demekkiHayallerimi yıktınız
Ne ara bu kadar hack yaptılar![]()
Onları biliyorum bende çalışmıyorlardıAntiAura ve AAC
6 senedir oynadığım oyunda bu kadar aşağılanmamıştım :3Görmediğin, bilmediğin çok fazla şey var demekki![]()
Çalışmadıklarını iddia ettiğin pluginleri default configle ve gereksinimlerini kurmadan kullanmaya çalışırsan tabii ki çalışmazlarOnları biliyorum bende çalışmıyorlardı
6 senedir oynadığım oyunda bu kadar aşağılanmamıştım :3![]()
Gerekli tüm pluginler'i var fakat bana config gelmiyordu :/Çalışmadıklarını iddia ettiğin pluginleri default configle ve gereksinimlerini kurmadan kullanmaya çalışırsan tabii ki çalışmazlarİkisinide kullandım ikiside gayet iyi çalışıyor.
Grand Britain Pound.Gerekli tüm pluginler'i var fakat bana config gelmiyordu :/
Gene yıkıldım AAC ücretliymiş son bir şey sorucam:
![]()
GBP ne ?![]()
Teşekkürler,Grand Britain Pound.
Protacal Aura Suan Ücretsiz Ve %100 Calısan Bir Plugin Ama 1 Bıota 4 deva vurunca algıladıgı icin orayı 6 7 yapmanız lazım yoksa jitter click yaparak 4 vuruş yapabilirlerTeşekkürler,
AAC den vazgeçtim AntiAurayı deniyicem inşallah çalışır bu sefer.![]()
sunucu 1.8PhoenixAntiCheat mı ne vardı bi ara o da işe yarıyor.
Teşekkürler Bakıyorum ŞimdiNoCheatPlus'da böyle bir şey var. "https://forum.gamer.com.tr/konu/nocheatplus-configi-nasil-ayarlanir-detayli-anlatim.346621/" Burada anlatımını yapacağım temelden giriş yaptım eğer ilgi olursa Macro, Killaura ve Triggerbotların (Çok yavaş olmadıkları sürece) nasıl engellenebileceğini göstereceğim.