Sanal Bilgisayar LiquidSky

pandabayan

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
LiquidSky size bir sanal bilgisayar sunar ve o bilgisayar üzerinden işlerinizi halledebilmenizi sağlar. Bu sanal bilgisayar üst düzey bir oyuncu bilgisayarı gibidir ve internet hızı 5Ghz Wi-Fi / Ethernet / 4G. Bu hızlı bilgisayar ve internet ile hiç kasma yaşamadan oyun oynayabilir ya da film arşivi oluşturabilirsiniz.

Beta sürecinde üye olup referans linkiyle 3 kişiyi üye yapanlar 24 saat ücretsiz deneyebiliyor.

Ayrıca kullanan birinin internet hızı:

Ve birinin deneyimi:
hızım bu şekilde. Denemek için 7.5 GB boyutundaki oyunu indireyim dedim 2 dakika sürmedi

Linki:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Eğer bu linke tıklarsanız.Hem sizin kazancınız olur hem benim.Çünkü 3 üye kayıt oldurursam sanal bilgisayarı kullanabilirim.Sizde üye olursanız bende sizin linke girerim.Birlikte sanal bilgisayar alabiliriz.

Son düzenleme:

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Alacağınız fps tartışılır yalnız, input vermeseniz sadece video olarak görseniz bile kendi internet hızınızdan dolayı veya videonun kalitesinden(benim bilgisayarım kasıyordu örnek olarak**) fpsi düşük alabilir-görebilirsiniz**
ve çok da güvenli olduğunu sanmıyorum :(

pandabayan

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Herkes güvenli olduğunu söylüyor ciddiyim.İnternetde binlerce konu görebilirsin böyle.Daha Beta sürümünde

Ayrıca Fps en iyi kalitelerde oluyor bunu bir forumdan üye söyledi.

Ve bunlar Windows ile ortak çalışıyor!!!!

SerhatGundogdu

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Uygulamayı kullanıyorum 1 günlük deneme sürümü sonra ücretsiz oyun performansı olarak çok iyi değil şuanda ama internet performansı çok yüksek 1080p60fps videoları donmadan izleyebiliyorsunuz oyunlarda 10ping alabiiliyor ve CSGOyu 5-6 dk arasında yükledim ama puanım 10/6 oynana performansı çok kötü kasma vs yok ama mause döndürme olayları falan sıkıntı

Quesky

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bende Bu Olayı Duydum Birisi Bana Da Tıklarsa Sevinirim
liquidsky.tv/r/ISsg6zY