FunnyLife
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
Kabby Kardeş Banını Kaldırma İşlemlerini Başlattım . Bi Hata felan olduhiçbir Sıkıntım Yok Ama Spama Ban Ne Demek Ya Banımı Kaldırın Ben Kabby Hadi Hex Lütfen Adamım Server Fena Ama
Kabby Kardeş Banını Kaldırma İşlemlerini Başlattım . Bi Hata felan olduhiçbir Sıkıntım Yok Ama Spama Ban Ne Demek Ya Banımı Kaldırın Ben Kabby Hadi Hex Lütfen Adamım Server Fena Ama
Açıkları olabilir kötülemene gerek yok.Bebek bezi gibi bir sunucu![]()
Bak Şimdi İlk olarak ben sunucuyu tek başıma yaptım . Maplar tamamen bana aittir. Bu arada 100 Slot değil 32 slot . Sunucumdaki ilk başta bot koruması yoktu. Fakat ona rahmen sunucumda bir çökme bile olmadı . Bu botu gördükten sonra güzel bir koruma indirdim ve daha bot ve ddos gibi şeyler daha atamadılar. Evet ramim düşük olablir. ben sunucuyu zaten denemelik amaçlı açtım. Yaza güzel bir hosting , yüksek bir ram ile yeni özellikler ekleyerek daha güzel bir şey yapacagımı düşünüyorum. Birde bilip bilmeden 100 slot demeniz yanlış bi konuya bakın bi . Hem gelip build alıntı diyorsun ? Bul bakayım link at neymiş alıntı ??Konu düzeni kötü ortalayabilirdin.
Sunucunun buildleri az biraz spawnı falan iyi alıntı olabilir ama yinede iyi.
Sistemler emek verilmeli.
100 Slot 1 Gb Ram Sunucu 5 Spawner de lag,çökme vs sorunlar yaşanabilir, sizin açınızdan nasıl olur bilemem.
Ram,Hosting geliştirilmeli bence, tavsiyem bukadar bunları dikkate alarak sunucuna emek verdiysen ne mutlu sana
Açıkları olabilir kötülemene gerek yok.
Konu düzeni kötü ortalayabilirdin.
Sunucunun buildleri az biraz spawnı falan iyi alıntı olabilir ama yinede iyi.
Sistemler emek verilmeli.
100 Slot 1 Gb Ram Sunucu 5 Spawner de lag,çökme vs sorunlar yaşanabilir, sizin açınızdan nasıl olur bilemem.
Ram,Hosting geliştirilmeli bence, tavsiyem bukadar bunları dikkate alarak sunucuna emek verdiysen ne mutlu sana
Bak Şimdi İlk olarak ben sunucuyu tek başıma yaptım . Maplar tamamen bana aittir. Bu arada 100 Slot değil 32 slot . Sunucumdaki ilk başta bot koruması yoktu. Fakat ona rahmen sunucumda bir çökme bile olmadı . Bu botu gördükten sonra güzel bir koruma indirdim ve daha bot ve ddos gibi şeyler daha atamadılar. Evet ramim düşük olablir. ben sunucuyu zaten denemelik amaçlı açtım. Yaza güzel bir hosting , yüksek bir ram ile yeni özellikler ekleyerek daha güzel bir şey yapacagımı düşünüyorum. Birde bilip bilmeden 100 slot demeniz yanlış bi konuya bakın bi . Hem gelip build alıntı diyorsun ? Bul bakayım link at neymiş alıntı ??
Alinti olabilir diyorum kalkipta alinti demiyorum.Bak Şimdi İlk olarak ben sunucuyu tek başıma yaptım . Maplar tamamen bana aittir. Bu arada 100 Slot değil 32 slot . Sunucumdaki ilk başta bot koruması yoktu. Fakat ona rahmen sunucumda bir çökme bile olmadı . Bu botu gördükten sonra güzel bir koruma indirdim ve daha bot ve ddos gibi şeyler daha atamadılar. Evet ramim düşük olablir. ben sunucuyu zaten denemelik amaçlı açtım. Yaza güzel bir hosting , yüksek bir ram ile yeni özellikler ekleyerek daha güzel bir şey yapacagımı düşünüyorum. Birde bilip bilmeden 100 slot demeniz yanlış bi konuya bakın bi . Hem gelip build alıntı diyorsun ? Bul bakayım link at neymiş alıntı ??
Serveri Bıraktım Çok Az İlgileniyosunuz Başlattında 3 Gün Götünüzde Dolaştım Yan Hesabımda Tüm Emeklerim Gitti 1000+ Claimli Oto Farmlı Evim Vardı Hepsi Çöp Oldu Biraz Daha İlgilenin Her MC Girdiğimde Deniyorum Belki Açmışlardır diye !Kabby Kardeş Banını Kaldırma İşlemlerini Başlattım . Bi Hata felan olduYakında Hesabın Bandan Kurtulacaktır.
Hayır ben sadece tamam şimdi alıntı olabilir diyorsunda yani her şey bize aittir diyoruz seninde kalkıp boyle demende yanlış yani ondan dolayı öyle dedim.Alinti olabilir diyorum kalkipta alinti demiyorum.
Şey Kabby aslında dogru söylüyorsun daha sunucuya bakamıyorum bi yandan oyuncularla ilgilen bi yandan hatalar bug la ilgilen bi yandan gereksiz yere ban atanları düzeltmek yani bunlar öyle kolay değil. Diğer sunucularada baksan benim gibilerdir tabi bazılarının güzel ekibi vardır ama ben burda tekim tek başına sunucu açmak zaten zor bir şey ama napayım elimden geleni yapıyorum.Serveri Bıraktım Çok Az İlgileniyosunuz Başlattında 3 Gün Götünüzde Dolaştım Yan Hesabımda Tüm Emeklerim Gitti 1000+ Claimli Oto Farmlı Evim Vardı Hepsi Çöp Oldu Biraz Daha İlgilenin Her MC Girdiğimde Deniyorum Belki Açmışlardır diye !
Doğru söylüyorsun benim hatamHayır ben sadece tamam şimdi alıntı olabilir diyorsunda yani her şey bize aittir diyoruz seninde kalkıp boyle demende yanlış yani ondan dolayı öyle dedim.
Şey Kabby aslında dogru söylüyorsun daha sunucuya bakamıyorum bi yandan oyuncularla ilgilen bi yandan hatalar bug la ilgilen bi yandan gereksiz yere ban atanları düzeltmek yani bunlar öyle kolay değil. Diğer sunucularada baksan benim gibilerdir tabi bazılarının güzel ekibi vardır ama ben burda tekim tek başına sunucu açmak zaten zor bir şey ama napayım elimden geleni yapıyorum.![]()
Kardeşim Açılmıyor?
1. Si server.pro bedavasunucu değildir adamlar akıllı olduğu için bi deneyin diye 1 saatlik bedava server yapmışlar eğer beğenirsiniz aylık 30 tl verip sınırsız kişilik server alabiliyorsunuz sınırsız kişilik dediğim kişi ayarlaması yapabiliyorsunuz herneyse yanidemek istediğim ben server.pro dan mem nunum1 Gb Ram ile 100 Slot ve Server.pro isimli hostingden bedava açılmıs bir sunucu![]()