Premium Aldım Gider mi?

goliac

Marangoz
En iyi cevaplar
0
90 kuruşa premium olur mu olur... Şahsen benim iki hesabım var. Birisini ana sitesinden aldım diğerini 1.30 tl ye başka bir siteden aldım. Epostasını ve şifrezini rahatlıkla değiştirdim, oyuna ve mojang, minecraft.net gibi sitelere giriş yapabiliyorum. Yaz başında aldım hâlâ kullanıyorum. Bu arkadaş 90 kuruşa almış. Aynı siteden mi aldık bilmem ama ben sitenin linkini paylaşmayacağım. Ne de olsa 1.30 tlye hesap aldığım için polis ensemde. Şaka len şaka :D ne polisi ya saf mısınız :D

@WegasTR pm den bana ulaşırsan sevinirim <3

GreyderNT

Legend Server is back...
En iyi cevaplar
0
90 kuruş'a her şeyi değisen bir Premium mu? :ciddi: Bakkala gidip 1 litre şise su almaya kalksan 1.25 TL ediyor, 90 kuruşa Premium nedir :pof: Fazla sürmez, kısa sürede elinden gider. :pala:

LoaderSensei

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ya saf olmak için özel bir çaba falan mı sarf ediyorsunuz. Yani illa ağır mı konuşalım, 20 küsür dolara satılan bir oyunu 90 kuruşu satın aldığını iddia ediyorsun (hoş satın almadın dolandırıldın o ayrı mesele) şöyle bir düşünemiyor musun arkadaş nasıl olabilir bunda bir bit yeniği vardır diye. Niye kul hakkı yemek için bu kadar çaba sarf ediyorsunuz, niye insanların emeğini hiçe saymak için bu kadar uğraşıyorsunuz yoksa paran oynama, böyle çalıntı hesaplar kullanarak hem Mojang'ın hem de yasal olarak fiyatını ödeyip satın alan insanların hakkını yiyorsun. Vicdanen rahat oynayabilecek misin o oyunu?
Hesap RAT'a düşmüş. Bence eleman bir fesatlık için virüslü dosya indirmeseydi iyi olabilirdi.
Ayrıca konu sahibine de söyleyeyim, onların hepsi belli bir süre sonra düşer.

WegasTR

En iyi cevaplar
0
Neyse uzatmayalım :)
goliac sana atacağım özelden... (ama ilk harifini :D)

Aha, şifre değişmiş. Güvenlik sorusu gelmiş. Şimdi gel de dövme bu adamı... "0,3$'a premium almayın :D"

HuseyinFTW

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Çok akıllısın şimdi para toplayıp minecraft.net alabilirsin

Kusura bakmayın ama bu yaptığınız vele@ yapmayın böyle :ciddi:Utanmıyormusunuz kul hakkına girmeye

ilkeroyun

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
2
60 tl o.o mc eni kazıklamadı dimi 120 tl la cape artı pre

bundanda guccuk yazıların nekadar hilekar ve dönek olmasıdır.Ha bide insan dolandırmak bir aylığına iyidir :D

WegasTR

En iyi cevaplar
0
60 tl o.o mc eni kazıklamadı dimi 120 tl la cape artı pre

bundanda guccuk yazıların nekadar hilekar ve dönek olmasıdır.Ha bide insan dolandırmak bir aylığına iyidir :D
Ha, inanmıyor birde. BloodySteve (5 gün sonra değiştircem) bak bakıyım capesi + orijinal pre miymiş. Bana ss attırtma.
Genjler bu arada şikayet ettim adam blocked dedi ve yenisini verdi ^^ çalışıyo

4EVERMC2013

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tamam Benim Durumum Yok :D Sakince Elinizdeki fazla premium'ları ben alabilirim :D cracked serverlerden bıktım artık yav :/