iOS 10.1 Yayınlandı

ES44

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Saat 20:00'da bugün iOS 10.1 yayınlandı. Aslında içime doğmuş. 20:04'de bakayım dedim bir baktım çıkmış. Gözüme ilk çarpan özellik "Güncelleme başarılı oldu." yazısı idi. Eskiden yoktu. Bakalım 10.0.2'deki hatalar duruyor mu, bende çok vardı çünkü. Kullandığım bazı ayarlar dondurma yapıyordu.

KarlMakas

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Yakında Iphone'a geçmeyi düşünüyorum, güncellemeden memnun musun değil mi paylaşırsan sevinirim.

ES44

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Yakında Iphone'a geçmeyi düşünüyorum, güncellemeden memnun musun değil mi paylaşırsan sevinirim.
Memnun sayılırım, normal bir kullanıcı için sorunsuz. Ama alacaksan 8'i bekle.(2017 eylülde çıkacak galiba.)
Eğer 5s, se filan alacaksan alma derim. Ama 6s'im var memnunum. (Dipnot: Eğer renderle vs uğraşıyorsanız ve sürekli fotoğraf çekiyorsanız 32gb almayın 32gb ssdler eski ve yazma hızı 40/s)

R

Reloven

Ziyaretçi
10.1 cıkalı cok olmustu sana yeni düşmüş sanırım (: yaklasık 2 aydır 10.1deyim beta üyesi degilim.

Berk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Memnun sayılırım, normal bir kullanıcı için sorunsuz. Ama alacaksan 8'i bekle.(2017 eylülde çıkacak galiba.)
Eğer 5s, se filan alacaksan alma derim. Ama 6s'im var memnunum. (Dipnot: Eğer renderle vs uğraşıyorsanız ve sürekli fotoğraf çekiyorsanız 32gb almayın 32gb ssdler eski ve yazma hızı 40/s)
hayır anlamıyorum herkes neden 32gb ssd leri bu kadar küçümsüyor. bilgisayardan bir veri aktarımı yapmadığınız sürece hiçbir fark hisstemiyorsunuz.

ES44

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
10.0.1 var birde 10.0.2, 10.0.3(iphone7leriçin) en son 10.1 çıktı. Ve bugün çıktı.

10.1 cıkalı cok olmustu sana yeni düşmüş sanırım (: yaklasık 2 aydır 10.1deyim beta üyesi degilim.

hayır anlamıyorum herkes neden 32gb ssd leri bu kadar küçümsüyor. bilgisayardan bir veri aktarımı yapmadığınız sürece hiçbir fark hisstemiyorsunuz.
Yok ben küçümsemedim. Sadece renderle işi olanlara söyledim. 40/s de kötü bir rakam değil bence. (eh, iphone 4 e göre iyi tabi.)

YasirUS

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Iphone almayin bence max 2 yil omru var suanda Iphone 6 Plus ikide bir cokuyor ekran karariyor ogeler yer degistiriyor bazen mesaj yazarken klavye beyaz oluyor hic bir sey gozukmuyor klavyeye elim alisik oldugundan yaziyorum fakat zor oluyor ben baska bir markaya gecmeyi dusunuyorun

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Bir Jailbreakci olarak 9.3.3 de bekliyorum. Apple hala imzalamaya devam ediyorsa herkese downgrade + Jailbreak yapmasını tavsiye ederim.

Iphone almayin bence max 2 yil omru var suanda Iphone 6 Plus ikide bir cokuyor ekran karariyor ogeler yer degistiriyor bazen mesaj yazarken klavye beyaz oluyor hic bir sey gozukmuyor klavyeye elim alisik oldugundan yaziyorum fakat zor oluyor ben baska bir markaya gecmeyi dusunuyorun
5S kullanıyorum batarya dışında hiçbir sorunum yok. (Biraz hor kullandığımdan %60 kadar bir ömrü var bataryanın şuanda)

Berk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
10.1 e yükselttim bir farkı yok pluslarda arkaya blure efekti verme eklenmiş. Birkaç iyileştirme yapılmış diyor. Şahsen ios 10 dan da memnunum yeni gelen birçok özellik.
@YasirUS
Artık telefona ne yaptın da o hale getirdin...
Sana samsung telefonlar hiç dayanamaz...

YasirUS

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
10.1 e yükselttim bir farkı yok pluslarda arkaya blure efekti verme eklenmiş. Birkaç iyileştirme yapılmış diyor. Şahsen ios 10 dan da memnunum yeni gelen birçok özellik.
@YasirUS
Artık telefona ne yaptın da o hale getirdin...
Sana samsung telefonlar hiç dayanamaz...
Bilmiyorum -.- ilk zamanlar superdi 2 yil falan oldu son 2 haftadir bozulmaya basladi

KarlMakas

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Zaten 32 gb bana hayatta yetmez. Bilgilendirmen için teşekkürler.

afesraca

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
benim iphone 5 im var yaklaşık 3 yıldır kullanıyorum tek problem şarz problemiydi turkcell den 100 tl ye yenisini değiştirdim tıkır tıkır çalışıyo. Nasıl kullandığına bağlı xD

Bertan Taşkıran

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şu Iphone'da ne buluyorsunuz arkadaş, kolaylık desen yok, özelleştirme desen yok. Iphone'ın tasarımı iyi sayılabilir ancak marketin en iyis değil. Yalvarabileceğim tek özelliğin android telefonlara gelmesi yandaki sessize alma tuşu/clipsi :p