AL lib: (EE) alc_cleanup: 1 device not closed Hatası.

Legoas

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar başlıklanda anlayacağınız gibi...
[21:16:18] [Client thread/INFO]: Setting user: JustikPro
[21:16:18] [Client thread/INFO]: (Session ID is token:1337535510N:D9e2e488e1f33630ae943274be0eacab)
[21:16:19] [Client thread/INFO]: LWJGL Version: 2.9.1
[21:16:20] [Client thread/INFO]: Reloading ResourceManager: Default
[21:16:21] [Sound Library Loader/INFO]: Starting up SoundSystem...
[21:16:21] [Thread-5/INFO]: Initializing LWJGL OpenAL
[21:16:21] [Thread-5/INFO]: (The LWJGL binding of OpenAL. For more information, see
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
)
[21:16:21] [Thread-5/INFO]: OpenAL initialized.
[21:16:21] [Sound Library Loader/INFO]: Sound engine started
[21:16:23] [Client thread/INFO]: Created: 512x512 textures-atlas
#
# A fatal error has been detected by the Java Runtime Environment:
#
# EXCEPTION_ACCESS_VIOLATION (0xc0000005) at pc=0x72adbeb1, pid=2788, tid=0x00001034
#
# JRE version: Java(TM) SE Runtime Environment (8.0_101-b13) (build 1.8.0_101-b13)
# Java VM: Java HotSpot(TM) Client VM (25.101-b13 mixed mode windows-x86 )
# Problematic frame:
# C [chtbrkg.dll+0x1beb1]
#
# Failed to write core dump. Minidumps are not enabled by default on client versions of Windows
#
# An error report file with more information is saved as:
# C:\Users\Pc\AppData\Roaming\.minecraft\hs_err_pid2788.log
#
# If you would like to submit a bug report, please visit:
#
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

# The crash happened outside the Java Virtual Machine in native code.
# See problematic frame for where to report the bug.
#
AL lib: (EE) alc_cleanup: 1 device not closed

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
"AL lib: (EE) alc_cleanup: 1 device not closed" kısmının hata olduğunu sanmıyorum ve tekrar ediyorum bu hatayı buraya değil Minecraft'ın forumuna sormalısın. Çünkü çok yüksek ihtimalle buradan düzgün bir yanıt alamayacaksın.

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
# C [chtbrkg.dll+0x1beb1]

hata bu sanırım, çok görüyorum son zamanlarda. bir virüs veya indirdiğin son bir şeyden kaynaklı olabilir.

ADSkip var ise büyük ihtimalle odur. O değilde Internet Download Manager ile alakalı bir iki şey de buldum, onu silmeyi sene.

Legoas

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
"AL lib: (EE) alc_cleanup: 1 device not closed" kısmının hata olduğunu sanmıyorum ve tekrar ediyorum bu hatayı buraya değil Minecraft'ın forumuna sormalısın. Çünkü çok yüksek ihtimalle buradan düzgün bir yanıt alamayacaksın.
Abi oranın forumuna bir baktım. Fakat hem ingilizcem hem de orayı hiç bilmiyorum,yani girdiğimde falan nereye paylaşacağımı bilemedim. Sen benim yerime paylaşırmısın? :(

McWeb

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mojangın sitesinde verilen cevap

Kod:
 The Mobile Intel 965 Express video card is unable to run 1.7.4 and future versions of Minecraft. You will need to buy a new video card or computer to play new versions.
For now, you can still play 1.7.2 or older versions of the game. To change your game to a different version, start the launcher. Select Edit Profile. In the "Use Version" dropdown menu, select the game version you want. Then click Save Profile.
If that won't help, please use the Mojang Support Center.
Bilgim kadarıyla türkçesi
Kod:
Intel 965 Express ekran kartları 1.7.4 ve gelecek versiyonları desteklemiyor. Senin oynamak için yeni bir ekran kartına ihtiyacın var ya da bilgisayarının yeni versiyonlara ihtiyacı var. Şimdilik 1.7.2 ya da daha eski versiyonlarla oyunu oynayabilirsin.

Legoas

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Abi oranın forumuna bir baktım. Fakat hem ingilizcem hem de orayı hiç bilmiyorum,yani girdiğimde falan nereye paylaşacağımı bilemedim. Sen benim yerime paylaşırmısın? :(
Mojangın sitesinde verilen cevap

Kod:
 The Mobile Intel 965 Express video card is unable to run 1.7.4 and future versions of Minecraft. You will need to buy a new video card or computer to play new versions.
For now, you can still play 1.7.2 or older versions of the game. To change your game to a different version, start the launcher. Select Edit Profile. In the "Use Version" dropdown menu, select the game version you want. Then click Save Profile.
If that won't help, please use the Mojang Support Center.
Bilgim kadarıyla türkçesi
Kod:
Intel 965 Express ekran kartları 1.7.4 ve gelecek versiyonları desteklemiyor. Senin oynamak için yeni bir ekran kartına ihtiyacın var ya da bilgisayarının yeni versiyonlara ihtiyacı var. Şimdilik 1.7.2 ya da daha eski versiyonlarla oyunu oynayabilirsin.
Saol :D

McWeb

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0

Saol :D
Önemli değil . Sorunun çözüldüyse ne mutlu bana

McWeb

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
1.2.1 versionunu oynayabiliyorum sadece :(
Hocam yeni bir ekran kartı almaktan başka çareniz kalmamış ama sizin için birazdaha araştırıcam

Yabancı bir forumda edit profile kısmındaki JVM arguments kısmını silin demişler . JVM Arguments kısmı aktif ise silin değilse ellemeyin .