BenZikriptiAzBiliom
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Sağol dostum oldu.Öncelikle şu kısma bakmalısın:
![]()
Sağol dostum oldu.Öncelikle şu kısma bakmalısın:
![]()
Bende indirdim atomu gayet güzel bir uygulama. Şimdide temayı indirdim nasıl kuracağımı anlatırmısın?Öncelikle şu kısma bakmalısın:
![]()
Linkte anlatılıyor. Linke iyi bak.Bende indirdim atomu gayet güzel bir uygulama. Şimdide temayı indirdim nasıl kuracağımı anlatırmısın?
Oradan hiçbir şey anlamadığımı söylemek isterim (ingilizcem pek iyi değil.) Sen anlatır mısın?Linkte anlatılıyor. Linke iyi bak.
Pekala sırayla yazıyorumOradan hiçbir şey anlamadığımı söylemek isterim (ingilizcem pek iyi değil.) Sen anlatır mısın?
Bu işlerde çok yeniyim IDE ne oluyor yahu temayı indirdimde.Pekala sırayla yazıyorum
- Aşağıda bulunan linklerden hem istediğin temaları hemde IDE yi indir. (Her linkte "versions" ı seçip en yüksek versiyonu seçtikten sonra zip olarak indireceksin)
- Dosyaları zip den çıkart.
- Zip den çıkardığın tüm klasörleri '"kullanıcıadın"/.atom/packages' klasörüne yerleştir. (Gizli klasör)
- IDE otomatikmen yüklenecektir.
- Temaları yüklemek için ayarlara ("settings") girip temalar ("themes") kısmından indirdiğin temalardan birini seç. ("Syntax Theme" i seçmelisin karşına gelen 2 seçenek arasından)
- Altı yok.
IDE yani language yani dil birbirlerine yakın anlamdalar. IDE bir bilgisayar dilinde kod yazabilme işini kolaylaştıran yazılım diyebiliriz. (Bknz.Bu işlerde çok yeniyim IDE ne oluyor yahu temayı indirdimde.
bir şey sorabilir miyim bu IDE kısmı o linkte var mı biliyorum senden çok şey istiyorum fakat lütfen uygulama çok hoşuma gitti ve IDE indirmek zorunlu mu?IDE yani language yani dil birbirlerine yakın anlamdalar. IDE bir bilgisayar dilinde kod yazabilme işini kolaylaştıran yazılım diyebiliriz. (Bknz.Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.) Yani daha basite indirgersek sen skript yazarken kodlarını düzenliyor ve sana bilgilendirmeler veriyor. "Şunu şöyle yapmalısın", "burada hata var" veyahut "bunu böyle yaparsan kodun daha iyi gözükür" gibi... (Skript kullananlara yardım ettiğime inanamıyorum *facepalm*)
IDE olmadan temalar çalışmıyor. Zaten mantığı burdabir şey sorabilir miyim bu IDE kısmı o linkte var mı biliyorum senden çok şey istiyorum fakat lütfen uygulama çok hoşuma gitti ve IDE indirmek zorunlu mu?
Yaptım be olley be çok sağol beeee şu an kendimi bir developer gibi hissediyorumIDE olmadan temalar çalışmıyor. Zaten mantığı burdaFakat skript entegrasyonu istemezsen normal olarakta kullanabilirsin Atom'u. Atom'un bir sürü farklı teması ve eklentisi var bakınırken kaybolabilirsin dikkatli ol
![]()