Personinblack
YASAKLANDI
- En iyi cevaplar
- 0
1.7 ProtocolHack ve altını desteklemiyorum. Derhal 1.8 veya üstüne geçmelisin.Düşünemedim. ._. bir şey sorucam 1.7 1.8 spigot motdmanager varsa özel link atar mısın ya? çalışmıyor hiç biri denedim.
1.7 ProtocolHack ve altını desteklemiyorum. Derhal 1.8 veya üstüne geçmelisin.Düşünemedim. ._. bir şey sorucam 1.7 1.8 spigot motdmanager varsa özel link atar mısın ya? çalışmıyor hiç biri denedim.
Zaten 1.8 üstüydük, eklenti paketim de uyuşmayan çok şey vardı. Ve online sayımız gerçekten düştü. Eklenti paketimi sen hazırlayacaksan tamam derim.1.7 ProtocolHack ve altını desteklemiyorum. Derhal 1.8 veya üstüne geçmelisin.
Burası bunun yeri değil. Ki zaten bir sunucunun tüm eklentilerini yapıp ücretli veya ücretsiz birisine verebilecek kadar boş vakte sahip değilim. Oyuncu kaybını sürümde arama önce bir dön bak bakalım ne kadar özgünsün, diğer survival sunuculardan ne farkın var. (En son baktığımda pek bir şey görememiştim)Zaten 1.8 üstüydük, eklenti paketim de uyuşmayan çok şey vardı. Ve online sayımız gerçekten düştü. Eklenti paketimi sen hazırlayacaksan tamam derim.Hazırcılık değil aslında, 1.8 paket yapmak uzun sürelerimi alır. Gerçek sunucu bunu gerektirir ama, sınavlarım var. Hemde 19 tane. Beynim kaldırmaz bunu.
Sen yaparsan alırım bi dal?
Bi çok kişi hazır kullanıyor ki, ben hazıra konmadım. Oyuncu kaybı sürümde çünkü 1.7 1.8'e bağlıyken 60 altına inmezdik 1.8'e çevirdik, 20 üstü çıkmıyor. Demek ki tam zamanı gelmemiş bazı şeyler için. Diğer sunuculardan farkımız, saygılıyız. hiçbir zaman hak yemedik. Küfür etmedik. Bunun için buradayız. Tüm sistemleri kaldırıp sade survival yapsam bile gene +20 gene +20 elde var sıfır.Burası bunun yeri değil. Ki zaten bir sunucunun tüm eklentilerini yapıp ücretli veya ücretsiz birisine verebilecek kadar boş vakte sahip değilim. Oyuncu kaybını sürümde arama önce bir dön bak bakalım ne kadar özgünsün, diğer survival sunuculardan ne farkın var. (En son baktığımda pek bir şey görememiştim)
Saygılı olmak ve hak yememek vb. saydıkların bir fark değil senin görevindir. Bu demek oluyor ki bir farkın yok. +20 ye bile şükredeceksin o zaman. Afedersin ama eşek gibi emek verip muhteşem gameplay etkenleriyle sunucu açıp 30 oyuncuyu zor gören sunucular varken senin bunu söylemen olmadı. Buradan devam etmeyelim çok istersen özel mesaj atabilirsin.Bi çok kişi hazır kullanıyor ki, ben hazıra konmadım. Oyuncu kaybı sürümde çünkü 1.7 1.8'e bağlıyken 60 altına inmezdik 1.8'e çevirdik, 20 üstü çıkmıyor. Demek ki tam zamanı gelmemiş bazı şeyler için. Diğer sunuculardan farkımız, saygılıyız. hiçbir zaman hak yemedik. Küfür etmedik. Bunun için buradayız. Tüm sistemleri kaldırıp sade survival yapsam bile gene +20 gene +20 elde var sıfır.
Teşekkür ederim, cevap bulamadım. ._. Özele geçiyorum.Saygılı olmak ve hak yememek vb. saydıkların bir fark değil senin görevindir. Bu demek oluyor ki bir farkın yok. +20 ye bile şükredeceksin o zaman. Afedersin ama eşek gibi emek verip muhteşem gameplay etkenleriyle sunucu açıp 30 oyuncuyu zor gören sunucular varken senin bunu söylemen olmadı. Buradan devam etmeyelim çok istersen özel mesaj atabilirsin.