Beyler Taktik Pls - @CaferDiyenLimon

DrawPicture

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Beyler Bu Sene Bi Kıza Aşık Oldum.Normalde Aramız Baya İyi Olunca Falan Söyleyecektim.Ama Bir Ara Sınıfta Doğruluk-Cesarelik Oynarken(O Kız Yok) Sevdiğini Söyle Dediler Ben De Söyledim,Güya 8 Kişi Arasında Kalacaktı.Bir Kaç Gün Sonra Kızın İsmi Sınıfta Dolanmaya Başladı.Kız Da Beni Her Yerden Engelledi.Geçen Konuştum Böyle Olacağını Tahmin Etmeliydin Falan Dedi,En Sonda İse Aradan Zaman Geçmesi Lazım Belki O Zaman Dedi.Ve Bugün14.Gün(Okuyanlara ty)
Şimdi Ben Bu Kızın Gözüne Girmeye Mi, Yoksa Olabildiğince Uzak Durmaya Mı Çalışıyım?
Başka Önerileriniz Varsa Yazın
@BattleDragon14 @CaferDiyenLimon

WegasTR

En iyi cevaplar
0
Otur ve oku, zamanında abin bu forumu bu konularla doldurmuştu. Şimdi umarımki 16 yaşından küçüksün. Ben de küçüğüm :D
Şimdi ergenlikte bazen hoşlanmalar olur, bize de oldu. (Lan çok tipsiz bi kızdı hala kendime inanamıyorum.) maksimum 3 aya geçer.
Şu an 8. sınıftayım 1. sınıftan beri bir kişi bile sevgili olmadı. 1'i oldu yaklaşık 5 gün içerisinde ayrıldılar. Ve bu gerçek aşk değil...
ulen @AdexTR 'a neler derdim ben :)

Gönlünü alacaksan "Her şey için senden çok özür dilerim, ben böyle olsun istememişitm. Ama hayat böyle, beklenmedik şey başa gelir. Ne olur beni affet." diyebilirisn. (yermi bilemem bana yemez :/ )

DrawPicture

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Otur ve oku, zamanında abin bu forumu bu konularla doldurmuştu. Şimdi umarımki 16 yaşından küçüksün. Ben de küçüğüm :D
Şimdi ergenlikte bazen hoşlanmalar olur, bize de oldu. (Lan çok tipsiz bi kızdı hala kendime inanamıyorum.) maksimum 3 aya geçer.
Şu an 8. sınıftayım 1. sınıftan beri bir kişi bile sevgili olmadı. 1'i oldu yaklaşık 5 gün içerisinde ayrıldılar. Ve bu gerçek aşk değil...

Gönlünü alacaksan "Her şey için senden çok özür dilerim, ben böyle olsun istememişitm. Ama hayat böyle, beklenmedik şey başa gelir. Ne olur beni affet." diyebilirisn. (yermi bilemem bana yemez :/ )
Ty

Crowley07

Nether Yerlisi
Süper Yönetici
Danışman
Reklam Yöneticisi
En iyi cevaplar
0
Şimdi şöyle bir durum var birini seviyorsan ama o seni sevmiyorsa o iş zaten olmaz istersen ağızınla kuş tut, bu durumda kızın alınıp senden tiksinmesi gayet normal, bırakın bu tip şeyleri artık, kız arkadaşınızın olması sizi havalı yapmaz sandığınızın aksine hayatınız da çok büyük bir değişiklik olmaz, tabii ki bu manita kunita olayları yeni nesil için geçerli değil sadece eskiden de böyle dersine işine gücüne bakmayıp kız peşinde koşanlar vardı şimdi o elemanlara ne oldu diye soracaksan ayarladığı kızların hiç biri ile tabii ki evlenmedi sağda solda kız peşinde koşmaktan derse işe güce de bakmadı asgari ücretle geçinmeye çalışıyor tabii doğal olarak sizin ayarladığınız kız böyle 1.2.3 diye gidiyorsa sizden iyisini kesinlikle bulur hayatın gerçeği bu iyi düşün sadece 1 kere genç olabiliyorsun.

ShiodomeMiuna

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
11
Üstteki yetkilinin mesajına katılıyorum, Ama senden zaman istediyse ona 1 ay ver. Sonra ya o başlar lafa, ya sen başlarsın. Ama yinede manita işi hayatını mahvedebilir, dikkatli olmalısın,

Elfen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0

İlkokulda zaten bu tür ilişkiler olması saçma bu neyin muhabbeti bi liseye başlasaydınız bari öyle bu konulara kafa yoraydınız ben ilkokulda kızlara uçan tekme atıyordum bu neyin romantizmi bu yaşta :/
Şimdi şöyle bir durum var birini seviyorsan ama o seni sevmiyorsa o iş zaten olmaz istersen ağızınla kuş tut, bu durumda kızın alınıp senden tiksinmesi gayet normal, bırakın bu tip şeyleri artık, kız arkadaşınızın olması sizi havalı yapmaz sandığınızın aksine hayatınız da çok büyük bir değişiklik olmaz, tabii ki bu manita kunita olayları yeni nesil için geçerli değil sadece eskiden de böyle dersine işine gücüne bakmayıp kız peşinde koşanlar vardı şimdi o elemanlara ne oldu diye soracaksan ayarladığı kızların hiç biri ile tabii ki evlenmedi sağda solda kız peşinde koşmaktan derse işe güce de bakmadı asgari ücretle geçinmeye çalışıyor tabii doğal olarak sizin ayarladığınız kız böyle 1.2.3 diye gidiyorsa sizden iyisini kesinlikle bulur hayatın gerçeği bu iyi düşün sadece 1 kere genç olabiliyorsun.
Ha Crowleyin bahsettiği çocuklardan etrafımda çok fazla tanıdığım var onların manitaları vardı ama şu an okula gelemiyorlar benim yok okula devam ediyorum. (şuanda o çocuklar sanayide iş bulmaya çalışıyor)

DrawPicture

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Ben Sevgili Olma Peşinde Değilim Aramı Nasıl Düzeltebilirim Diye Sordum Ama Pek Açıklayıcı Sormamışım :/