GuardianNW.batihost.com Survival Sunucu

akcihan

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0

IP Adresi; GuardianNW.batihost.com
Sürüm; 1.8.x

Merhabalar!
Biz GuardianNw, türümüzün en iddaalı sunucusuyuz.
Temal amacımız kaliteli bir oyun sunmanın yanında vaktinizi keyifli bir şekilde değerlendirmenizi sağlamak.
Bu hedefimize ulaşmamız için gereken tek şey sizlerin desteği, kalan herşeyi biz düşündük.
Bu noktada bizi diğer sunuculardan ayıran bir takım özelliklerimiz olması gerektiğini düşünüyorsanız haklısınız.

# Sunucu Özellikleri #
8 GB Ram
SSD Diskler
1 GBPS Bağlantı Hızı

- Timber Mod
- party ve myhorse plugını var
- Xray Koruması
- Kasa plugini
- Bot Koruması
- Labirent, Buton Bulmaca
- -18 Cesit WARP

Son düzenleme:

serkan975

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaslar yeni actık alımlar var elımızden geldıgı kadarıyla sızlere ıyı bır oyun sunmaya calıstık. Eglencelı bır server bı cok etkınlık duzenledım sızler ıcın serverda canınız sıkılmaz emın olun. bı kac gune factıon ve skypvp mapı acmayı dusunuyoruz Hub olacagız katılımlarınızı beklıyoruz.

Poligon

mc.poligon.network
En iyi cevaplar
0
Arkadaslar yeni actık alımlar var elımızden geldıgı kadarıyla sızlere ıyı bır oyun sunmaya calıstık. Eglencelı bır server bı cok etkınlık duzenledım sızler ıcın serverda canınız sıkılmaz emın olun. bı kac gune factıon ve skypvp mapı acmayı dusunuyoruz Hub olacagız katılımlarınızı beklıyoruz.
3 gb ram ile mi hub olacaksınız?

serkan975

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
pardon dostum 8 gb lıga gecıcez. 8 de oluyor 32 gb lıga gerek yokkı

batihost ile konustum 8 yada 16 lık aldıgın takdırde olur dıyor

BY_MAFYA

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Sunucunuza Girip Bakmadım Fakat Şöyle Kısaca Bir Yorum Yapma Gereği Duydum ;

-Konu Tasarımı çok basit olmuş değişik resimlerle süslenirse daha iyi olur
+Sunucu eğer söylediğiniz gibi 8 GB ise iyi oynanabilir
+- BUİLDlerinizin bazıları çok aceleye gelmiş ve çok basit olmuş fakat ilk iki resimdekiler uğraşılmış çok güzel olmuş

serkan975

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucunuza Girip Bakmadım Fakat Şöyle Kısaca Bir Yorum Yapma Gereği Duydum ;

-Konu Tasarımı çok basit olmuş değişik resimlerle süslenirse daha iyi olur
+Sunucu eğer söylediğiniz gibi 8 GB ise iyi oynanabilir
+- BUİLDlerinizin bazıları çok aceleye gelmiş ve çok basit olmuş fakat ilk iki resimdekiler uğraşılmış çok güzel olmuş
kardesım yetıiştiremedık bazı sorunlar yasadık axitr den almıstık maplar falan silindi. o yuzden elımızden geldıgınce acmaya calıstık sv yı duzenlemeler yaplıyor. burda butun fotograflar yok musaıt olunca gel serverımıza /warp larımızı gör derim.