YgtGamingTR
Elmas Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
uzak masa üstü ile ftp nin farkı nedir @Rabisu dan sunucu alacağımda farkı ne bilmek istiyorum şuana kadar sadece ftp kullandım @batihost.com @Personinblack @Secret_wither @Rabisu
yani bi sürü sunucu kurabilirimFTP ile sadece hostingin izin verdiği dosyalara erişebilirken, Uzak Masaüstü ile tüm bilgisayara görsel olarak erişimin olur.
İstediğin herşeyi yapabilirsin. Kötü amaçlı yazılım kullanmadıkça.yani bi sürü sunucu kurabilirim
sınırsızmı oluyor bunlar ?İstediğin herşeyi yapabilirsin. Kötü amaçlı yazılım kullanmadıkça.
Sen nekadar sure kiralarsansınırsızmı oluyor bunlar ?
Aradığım cevap saolunWeb panel sunucularda slot sayısı sınırlı iken uzak masaüstü aldığın zaman istediğin kadar oyuncu kapasitesi ayarlayabilirsin. Ayrıca hosting firmalarının internetleri çok hızlı olduğu için kendi bilgisayarında 1 saat bir sürede inecek dosya hemen inebilir. ( 500 MB dosya benim bilgisayarımda 1 gün gösterirken VDS makinemde 3 saniye içinde indi. ) yani zamandan tasaruf etmiş olursun. Ancak şöyle bir şey var ki Web Panel sunucularda aldığın belleğin hepsini kullanırsın ancak VDS sunucularda 1 GB makinene ayrılır. Yani 5 GB olan bellek sayın -1 olur. Ama en mantıklısı VDS almaktır.
Rica ederim.Aradığım cevap saolun