Dostum inanmıyorsan skypemi ekle sorularını cevaplayayımminecraft 7 yıl önce çıktı ve sen 5 yıldır oynuyorsun 8 yaşından beri minecraft oynuyorsan herşeyi biliyorsundur
Admin:
İsim : Caner
Kaç Yıl Admin Oldun ?: 3 yıl admin oldum
* Builder
İsim : Serkan Yasin
Builderlik bilginiz : Eğer gerçekten yapının olacağına inanıyorsam bitirmek için elimden geleni yaparım.
Sizin Eklemek İstedikleriniz : Eğer isterseniz skype üzerinden size yaptığım bir kaç yapının görüntülerini atabilirim.
Admin
İsim: Onur
Yaş 17
Kaç Yıl Admin Oldun ?: 4.5
Admin
İsim Deniz
Yaş 16
Kaç Yıl Admin Oldun ?:4
Builder
İsim : Çağatay
Builderlik bilginiz : sadece world edit. araba ev gibi boş yapılar ile uğraşmıyorum..
Sizin Eklemek İstedikleriniz : teşekkürler. en az 3 yıl builderlik yaptım ve biraz ara vermiştim son zamanlarda builder arayan server arıyorum
Çağatay CVGN. Tel No : 552 224 62 75 whatsapp dan da ulaşabilirsiniz.
Adminlik Başvurusu
Ad/isim:Cengiz
Kaç yıl adminlik yaptın?: 4.5 yıldır adminim tüm //wand Admin ve op komutlarını biliyorum
Eklemek istediklerim : Herkeze iyi oyunlar
Sorum: Alımı kazanırsak bakıma girebilecekmiyiz
Oyundaki adım : Fire_Aspect_66
Hepinizin başvuruları alındı, yakında karara bağlanılıp bir kaç kişi seçilecektir.BUİLDERLİK
İsim:Eren
Builderlik bilgim:Word Edit , Word Guard ,Wand Komutlarıyla Yaprım işimi...
Eklemek istediğim:5 Yıl Minecraft oynuyorum. 3 Yıl Builderlik ile uraşıyorum...
NOT:Skype Ya
Admin
İsim Efe
Yaş 16
Skype jokertr032
Kaç Yıl Admin Oldun ?:6 Ayrıca 3 Tane kendim server açtım.Rehber
İsim:Gökay
Kaç Yıl Reber Oldun : 1,5 yıl
Ne tür Sunucularda Rerhberlik Yaparsın : hub faction daha çok ama ne olursa yaparım![]()
Admin
İsim Ramazan
Yaş 15
Skype Creeper_amca
Kaç Yıl Admin Oldun ? 5 yıldır minecraft oynuyorum 1 yıl offline de oynadım 4 sene online de oynadım 3 yıl admin oldum
ve son 1 yıl içerisinde birçok sunucuda admin oldum fakat kalitesiz olduğu için görevimi sona erdirdim kaliteli insanlar ile çalışmak
istedim. Umarım doğru yerdeyimdir ...
Admin
İsim : Barış
Kaç Yıl Admin Oldun : 1İsim Yağız
Yaş 13
Skype yaorg.pvo
Kaç Yıl Admin Oldun ? 1 yıl
nlış olabilir Siz Verin Ben Size ulaşırım...
Ne Zaman Belli Olcak AbiHepinizin başvuruları alındı, yakında karara bağlanılıp bir kaç kişi seçilecektir.
Bilmiyorum kurucuya bağlı.Ne Zaman Belli Olcak Abi
Mera k ettimde sen Sunucudan birimisin ziyaretçimisin ?Bilmiyorum kurucuya bağlı.
beni al diye tek rehber alımını ben yaptım yinede almadın helal olsunHepinizin başvuruları alındı, yakında karara bağlanılıp bir kaç kişi seçilecektir.
Sunucudan biriyim dostum.Mera k ettimde sen Sunucudan birimisin ziyaretçimisin ?
Onu benle değil kayra ile konuşbeni al diye tek rehber alımını ben yaptım yinede almadın helal olsun![]()
play.ayyildizmc.com skypesi: ayyildiznwsv ip ne verde bi konuşayım onunla yada skype
ben ona zaten itek attım kabul etmedi bilmiyorum nedenplay.ayyildizmc.com skypesi: ayyildiznw
az salla be kardeşim minecraft 8 yıl önce çıktıAdmin
İsim - Ege
Yaş - 17
Skype - ege.aymelek11
Kaç Yıl Admin Oldun ? Yaklaşık 6 yıldır minecraft server işlerindeyim,Günde yaklaşık 6 saat online yim en az tatil günlerinde ise 18 saat yaklaşık.
acaba kimsin ?play.ayyildizmc.com skypesi: ayyildiznw