Harun01234566543210
Taş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Gelen Kutusu Derken; Kullanmıyorum Ama ,Belki Açabilirim![]()
Forumdaki gelen kutusu sağ üstte
Gelen Kutusu Derken; Kullanmıyorum Ama ,Belki Açabilirim![]()
YALNIZ GELMEDİ GELEN KUTUMA
banada gelmediGelen kutunu kontrol et mesaj yolladım
hyr abi bana skypeden atsana skypem ardayavuz148 facemdeGelen kutunu kontrol et mesaj yolladım
banada gelmedi![]()
Gelen Kutusundan Sana Attıgım Mesajları Görüyormusun Ordan Atarmısın YADA SKYPE ; | ❤ > ByCoderS™ < ❤ |Alper gönderiyorum
Alper arda profilinize girip profil mesajlarına bakın
Rehber: 3 Tane
Yaşın kaç:12
Adam küfretti ne yaparsın? Mute Atarım
Adam hack açtı ne yaparsın? Jail Atarım
Adam jitter click ne yaparsın? Jail Atarım
Küfredermisin? Gerektiği Zamanlarda
Yaşın kaç:16
Adam küfretti ne yaparsın?MUTE ATARIM
Adam hack açtı ne yaparsın?BAN ATABİLEN YETKİLİ VARSA SÖYLERİM YOKSA SKYPEDEN YETKİLİYE SÖYLERİM
Adam jitter click ne yaparsın?BAN ATABİLEN YETKİLİ VARSA SÖYLERİM YOKSA SKYPEDEN YETKİLİYE SÖYLERİM
Küfredermisin?ASLA ZATEN KÜFÜR SEVEN BİRİ DEĞİLİM EDENİDE SUSTURURUM
Rehber
Yaşın kaç: 16
Adam küfretti ne yaparsın? Mute atarım
Adam hack açtı ne yaparsın? Video çekerim mute atmalık bir durum yok
Adam jitter click ne yaparsın? Serverde yasak mı bilmediğim için öğrendikten sonra yaparım
Küfredermisin? Hayır
Server Hamachili Bilginiz Olsun!Alındın fakat şimdi warplar yapıldığından dolayı builder aşağısındaki yetkililere sonra ip verilecektir.
Alındın fakat şimdi warplar yapıldığından dolayı builder aşağısındaki yetkililere sonra ip verilecektir.
Alındın fakat şimdi warplar yapıldığından dolayı builder aşağısındaki yetkililere sonra ip verilecektir.
Server Hamachili Bilginiz Olsun!
Moderatör
Yaşın kaç? 18
Buildin iyimi? 6.5 Sene Tecrübem ile sizlere eşlik edebilirim
Plugin bilgin/komut bilgin iyimi? Elbette iyi , ingilizce dil konuşabilir ve yazabilirim plugin çevirme bilgim olağan üstü
2 build ss :Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.,Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Sunucu için ne yapabilirsin? : yeni pluginler geliştirebilir ve ilerletebilirim her türlü paralı plugin erişimim var denemeni tavsiye ederim
Neden biz? plugin bilgim , geliştirici yenilikci , seri build , ve daha nicesi için sizi seçmekteyim , Hadi Hayırlısı![]()