iFroZen
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Ne içtiysen kafa jüpiter olmuş kardeş.Şaka yapmadım. XFallsPvP Diye bir server duymadım görmedim özenti ne alaka
Ne içtiysen kafa jüpiter olmuş kardeş.Şaka yapmadım. XFallsPvP Diye bir server duymadım görmedim özenti ne alaka
xFallPvP bize ait. Tek harf ekleyip nasıl özgü olabiliyorsun? Mevzu telif hakkı değil, biz firma sahibi değiliz ama emek hırsızlığının cabası.Şaka yapmadım. XFallsPvP Diye bir server duymadım görmedim özenti ne alaka
Yüzsüzlüğün bu kadarı fazla , Git biraz insan olmaya çalış diyorsun en başta prim demi kasamıcaz daha sonra duymadım beni mi yiyorsun kardeş hadi kapat konuyu bırak pc'yi bunlar sana göre değil daha var oynamana hadi aslan parçası.Primde mi kasamicaz![]()
Üzdün şimdi hala eskisi gibi olduğumu düşünüyorum detayları özelde ya da skype üzerinden konuşabilirizArkadaş özentilik etmiş olabilir, kimse objektif bakmaya müsama gösterdi mi? 5-6 kişi girmişsiniz bu konuya, adamı yerin dibine sokmaya çalışıyorsunuz. Kendiniz yılların sunucusu olabilirsiniz, taklitler elbet olacaktır fakat böyle bir yaklaşım yanlış. Ve unutmayın, "Türkiye" de, bu forumdayız. Hitabet şekillerindeki forum kurallarını okursanız sevinirim. Kimseyi savunmuyorum burada, ama biriniz gelip yazdıysanız bi kurucuyu çağırmanız gerekir. Ne gerek var tüm yetkili grubunu çağırmaya, ben ona bir anlam veremedim.
Kıvanç, olgunluğuna saygım var fakat bunu özelden, basitçe anlatabilirdin. Eski tanıdığıma hiç benzemiyorsun.
Biri senin skript paketini veya PL paketini çalıp isim değiştirse ve bunun üzerinden prim yapsa aynı olgun tavrı sergiler miydin? Her konuda objektif düşünmen senin için çok iyi bir şey ancak olaya bizim gözümüzden de bakmayı denemen gerekiyor.Arkadaş özentilik etmiş olabilir, kimse objektif bakmaya müsama gösterdi mi? 5-6 kişi girmişsiniz bu konuya, adamı yerin dibine sokmaya çalışıyorsunuz. Kendiniz yılların sunucusu olabilirsiniz, taklitler elbet olacaktır fakat böyle bir yaklaşım yanlış. Ve unutmayın, "Türkiye" de, bu forumdayız. Hitabet şekillerindeki forum kurallarını okursanız sevinirim. Kimseyi savunmuyorum burada, ama biriniz gelip yazdıysanız bi kurucuyu çağırmanız gerekir. Ne gerek var tüm yetkili grubunu çağırmaya, ben ona bir anlam veremedim.
Kıvanç, olgunluğuna saygım var fakat bunu özelden, basitçe anlatabilirdin. Eski tanıdığıma hiç benzemiyorsun.
demişsin.Biri senin skript paketini veya PL paketini çalıp
Konu sahibinden bahsettiğimi kim söyledi? Rastgele birine iyilik için attığın bir paket veya eklentiden bahsediyorum. Elbette hoşuna gitmez ve bu kadar tarafsız olmazdın.Şahsi olarak söyliyeyim, hayır. Pek hoşuma gitmezdi. Peki bir sorum olacak;
demişsin.
Konu sahibi arkadaş PL veya SK paketini nasıl çalmış olabilir, bir fikrin varmıdır bu konuda acaba? Yani çalma dediğin baka baka yapmak mı, yoksa direkmi paketi almış?