xFallsPvP Yetkili Alımları

MrHappy

belki de bundan, artık hüznü ve acıyı paylaşıyoruz
En iyi cevaplar
0
Ya gençler bırakın kassın, zaten piyasa asıl xFall'ı biliyor, yan sanayiyi sadece gücü yetmeyen kullanır :)

ShiodomeMiuna

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
11
Arkadaş özentilik etmiş olabilir, kimse objektif bakmaya müsama gösterdi mi? 5-6 kişi girmişsiniz bu konuya, adamı yerin dibine sokmaya çalışıyorsunuz. Kendiniz yılların sunucusu olabilirsiniz, taklitler elbet olacaktır fakat böyle bir yaklaşım yanlış. Ve unutmayın, "Türkiye" de, bu forumdayız. Hitabet şekillerindeki forum kurallarını okursanız sevinirim. Kimseyi savunmuyorum burada, ama biriniz gelip yazdıysanız bi kurucuyu çağırmanız gerekir. Ne gerek var tüm yetkili grubunu çağırmaya, ben ona bir anlam veremedim.

Kıvanç, olgunluğuna saygım var fakat bunu özelden, basitçe anlatabilirdin. Eski tanıdığıma hiç benzemiyorsun.

Son düzenleme:

GameKingTr59

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Arkadaş özentilik etmiş olabilir, kimse objektif bakmaya müsama gösterdi mi? 5-6 kişi girmişsiniz bu konuya, adamı yerin dibine sokmaya çalışıyorsunuz. Kendiniz yılların sunucusu olabilirsiniz, taklitler elbet olacaktır fakat böyle bir yaklaşım yanlış. Ve unutmayın, "Türkiye" de, bu forumdayız. Hitabet şekillerindeki forum kurallarını okursanız sevinirim. Kimseyi savunmuyorum burada, ama biriniz gelip yazdıysanız bi kurucuyu çağırmanız gerekir. Ne gerek var tüm yetkili grubunu çağırmaya, ben ona bir anlam veremedim.

Kıvanç, olgunluğuna saygım var fakat bunu özelden, basitçe anlatabilirdin. Eski tanıdığıma hiç benzemiyorsun.
Üzdün şimdi hala eskisi gibi olduğumu düşünüyorum detayları özelde ya da skype üzerinden konuşabiliriz :)

CowboyBebopTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1

Biri senin skript paketini veya PL paketini çalıp isim değiştirse ve bunun üzerinden prim yapsa aynı olgun tavrı sergiler miydin? Her konuda objektif düşünmen senin için çok iyi bir şey ancak olaya bizim gözümüzden de bakmayı denemen gerekiyor.

ShiodomeMiuna

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
11
Şahsi olarak söyliyeyim, hayır. Pek hoşuma gitmezdi. Peki bir sorum olacak;
Biri senin skript paketini veya PL paketini çalıp
demişsin.
Konu sahibi arkadaş PL veya SK paketini nasıl çalmış olabilir, bir fikrin varmıdır bu konuda acaba? Yani çalma dediğin baka baka yapmak mı, yoksa direkmi paketi almış?

CowboyBebopTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
Şahsi olarak söyliyeyim, hayır. Pek hoşuma gitmezdi. Peki bir sorum olacak;
demişsin.
Konu sahibi arkadaş PL veya SK paketini nasıl çalmış olabilir, bir fikrin varmıdır bu konuda acaba? Yani çalma dediğin baka baka yapmak mı, yoksa direkmi paketi almış?
Konu sahibinden bahsettiğimi kim söyledi? Rastgele birine iyilik için attığın bir paket veya eklentiden bahsediyorum. Elbette hoşuna gitmez ve bu kadar tarafsız olmazdın.