Sarı Bücür Geri Döndü!

SarıBücürIsBack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Selamün Aleyküm, foruma ilk kaydolduğumda Tarih 6 Eylül 2013'tü. 9 yaşında cahil, saygısız görgüsüz bir çocuktum. Fakat şimdi 13,5 yaşındayım ve artık daha da efendiyim.
Aklıma 2013 senesinde Minecraft oynadığım, videolar çektiğim, köy evime enderman alıp fotoğraf çekindiğim, Son Oyuncu'da oynadığım günler geldi ve nostalji yapayım dedim.

Ayrıca forumda değilken kendimi özellikle din alanında pek çok konuda geliştirdim, zaten müslümandım fakat islamiyeti daha iyi bir biçimde araştırarak daha iyi bir müslüman oldum.

Şimdiye kadar bir sürü fakem açıldı, ya da vel@çe davranan kişilere ben denildi. Ben her hesabımda kendim olduğumu açıkladığımı hatırlıyorum.

Ben 6 Eylül 2013-Ocak 2016 yılları arasında bu forumda takılmıştım. Ne günlerdi bee.

Ama hala 2013'teki tasarım yok :( 2013'teki tasarım güzeldi be tam zevkini almaya başlamıştım ki kaldırdınız.

Son düzenleme:

Midoss

Bay Boş
En iyi cevaplar
1
9 yasindaydin biliyordum bir tespitim daha tutmuş

SM-G800H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gesurft

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Forum Seçenekleri > Minecraft Türkiye 2.0 Yaparsan Eski Temaya Geri Dönersin. :pala:

Whoproshenob

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
9 yaşında? wut?

Forum da eskisi gibi değil he. Konu dışı bölümünü açar bütün gün takılabilirdin eskiden. Şimdi 5 dakka sonra sıkıyor.

serkang

trapstar
En iyi cevaplar
0
Hoş geldiniz beyefendi,görüyorum ki forumda bir yaşıtım varmış.Ne muhteşem bir olay,tekrardan hoşgeldiniz.

SarıBücürIsBack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Forum Seçenekleri > Minecraft Türkiye 2.0 Yaparsan Eski Temaya Geri Dönersin. :pala:
Zaten o tasarımdayım panpa, benim dediğim 2013'teki minecraft'a giriş yaptığımızda Minecraft logosunun sağındaki gibiydi.
Minecraft yazıyordu sağ tarafta da sarıyla Turk yazıyordu

9 yaşında? wut?

Forum da eskisi gibi değil he. Konu dışı bölümünü açar bütün gün takılabilirdin eskiden. Şimdi 5 dakka sonra sıkıyor.

O da doğru, mesela bu forum 2013-2015 senelerinde gülmekten karnıma ağrılar sokan bir forumken bundan öncede bir iki kere giriyordum forumun eski tadı yok, nadir başlık açılıyor

Son düzenleme:

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Yalnız bura forum, sözlük değil. Bu arada inşallah eskisi gibi davranmazsın hadi bakalım aldım çiğdemi izliyorum gelişmeleri.