Skript bilenler lütfen yardım edebilir mi ?

33ismet99

Zombi Katili
En iyi cevaplar
3
Arkadaşlar bana şu yazdıklarım gerçekten çok lazım. yardımcı olabilirseniz sevinirim.

1 - Bir ender chest olucak ve bunun adı "[Vip] Kutusu" olucak lore yani item açıklamasında ise "[Vip] Kutusu takas edilebilir" yazıcak. Bir oyuncu bu enderchest'e sağ tıkladığında 14 Günlüğüne Vip vericek ve ender chest'i envanterinden silicek.

2 - Otomatik Vip alma. ChestShop gibi bir kullanımı olması lazım. Ben oyuncuya /Nakit Ver "isim" komutu ile Nakit vericem ve bu oyuncu magazaya gidip tabelaya sağ tıklatıp /tamam yazıp vip veya edit item alıcak. Tabelada 1. satırda "[Magaza]" , 2. satırda "Satin Al" , 3. satirda "[Vip]" , 4. satirda "90 Nakit" yazıcak ve bu oyuncu tabelaya sağ tıklayıp /tamam yazdığında oyuncuya "[Vip] Kutusu" vericek ve oyuncudan 90 Nakit silicek. ancak bunu başka itemlerlede yapabilmem lazım yada hangi satırı değiştirerek verdiği itemi değiştirmem gerektiğini söylerseniz sevinirim.

3 - Ben bir oyuncuya kod vericem ve bu oyuncu bu kodu oyun içerisinde /kod "kodunuz" komutu ile yazicak ve 50k para alıcak ve bu kodu bidaha kullanamıyacak. böyle bir skriptte lazım

4 - bir oyuncunun hangi tarihte hangi sebepten banlandığına bakmak için /bancheck komutu lazım. bu bir skript midir yoksa bir plugin ile yapılabilirmi ? açıklarsanız sevinirim. Skript ise yazabilecek bir arkadaş var mı ?

5 - Bana şöyle bir Klan plugini lazım. bir çoğunuz NoMercyMc'De oynamışsınızdır işte bana öyle bir Klan Plugini lazım.

Umut Savas

Ne demek yanlış? Ben mi?
En iyi cevaplar
0
PHP:
1. isteğin için
command /vipkutusu <player>:
    permission: vip.kutusu
    trigger:
        give 1 ender chest named "[Vip] Kutusu" with lore "[Vip] Kutusu takas edilebilir" to arg-1
on right click on ender chest:
    if ender chest name is "[Vip] Kutusu":
        #buraya vip verme komutun
2. isteğin için
internette birsürü kredi skripti var
3. isteğin için
command /kod [<text>] [<text>]:
    trigger:
        arg 1 isn't set:
            arg-1 is {serverkod}:
                #para verme komutun
        arg 1 is "oluştur":
            arg 2 is set:
                if player do has permission "kod.oluştur"
                set {serverkod} to random 13 char string from `A-Za-z0-9`
                send "Kodunuz oluşturuldu! %{serverkod}%"
4. isteğin için zamanım yok
5. isteğin için araştır
bunları skript olarak yaptım kullanırsan tabi. hatam olduysa yazarsın

33ismet99

Zombi Katili
En iyi cevaplar
3
Yardımın için çok sağol ancak 2. skriptteki kod oluşturmayı anlamadım. kodu otomatik oluşturucak ama biz bu kodu nasıl alıcaz ve her kod tek 1 kullanımlık dimi ?

Dostum skriptleri şimdi deneme şansım oldu. 1. skript hata veriyor ve komut ender chesti vermiyor. ender chesti ismini ve loresini aynı yapıp manuel olarak /give ile almayıda denedim sağ tıklayınca etkileşim olmuyor. acaba o manuadd komutunu girerken yanlış girmiş olabilirmiyim diye düşündüm. "manuadd %player% vip" olarak girdim doğru olması lazım.

Umut Savas

Ne demek yanlış? Ben mi?
En iyi cevaplar
0
Yardımın için çok sağol ancak 2. skriptteki kod oluşturmayı anlamadım. kodu otomatik oluşturucak ama biz bu kodu nasıl alıcaz ve her kod tek 1 kullanımlık dimi ?

Dostum skriptleri şimdi deneme şansım oldu. 1. skript hata veriyor ve komut ender chesti vermiyor. ender chesti ismini ve loresini aynı yapıp manuel olarak /give ile almayıda denedim sağ tıklayınca etkileşim olmuyor. acaba o manuadd komutunu girerken yanlış girmiş olabilirmiyim diye düşündüm. "manuadd %player% vip" olarak girdim doğru olması lazım.
2. isteğinin ayrıntılarını yazmamıştın kodu kendin oluşturuyorsun ama tek kullanımlık değil. detaylı olarak söylersen bir düzenleme yaparım.

33ismet99

Zombi Katili
En iyi cevaplar
3
kodu /kod olustur yazinca mesela 10 harfli bir kod vericek bu kod tek kullanımlık olucak ben bu kodu bir cekilis ile bir oyuncuya verdiğimde mesela oyuncu /kod "benim verdiğim kod" yazıcak ve 50k alıcak ve bu kod iptal olucak kısaca tek kullanımlık olucak yani.
bir ricam daha var 1. skriptteki sandığı sanırım ayarlarken hata yapmış olabilirim onuda ayarlıyabilirmisin rica etsem ? vip verme kodum "manuadd %player% vip ancak bunun 14 Günlük olması lazım waiting 14 days sonrada manuadd %player% default ile olması lazım ama ayarlıyamıyorum malesef. onuda ayarlarsan sevirinirim.