TTNET'in Kötü Huyu.

AtomyTR

yerli webtoon & manga destekçisi
Grafiker
Emekli
En iyi cevaplar
19
Eğer lapislu fekşun sunucuda flysuz ve opsuz uçmak isteyusanuz TTNET tercuhumdur.

Superonline geçin gerisi kolay.

KozyOldV

Dünyayı anlamak yetmez, onu değiştirmek gerekir.
En iyi cevaplar
0
Ama bu baya adaletsizlik ya rezalet ya, bu ne ya!

Sen hala nasıl ve neden konuşuyorsun dostum ya şikayet edecek durumda değilsin bence
Öncelikle gidip alt yapının en kaliteli internetini alıyorsun daha sonra bir daha atıyorsun aradaki farkı da görüyorsun :)

AtomyTR

yerli webtoon & manga destekçisi
Grafiker
Emekli
En iyi cevaplar
19
Bu sorun Türkiye genelinde mi var? Sorunla ilgili bilgisi olan var mı?
Bu zamanlar Türkiye'ye aşırı derecede yoğun saldırı yapılmaktadır.En son Van'da yaşanan bir olay yüzünden diyorlardı.
Türkiye'ye en büyük saldırı yapan ülke Rusya.Özellikle Doğu'da yaşayanlar bu saldırıdan çok etkilenmektedir(bazıları)

Darbe gecesinden önce internetimin indirme hızı 36MB/s idi.Darbe gecesinden sonra 20MB/s ye indi.

Bende tam anlamadım.Ama en çok net ve herkesin bildiği bir cevap var o da Türkiye'ye saldırı yapılıyor.

KozyOldV

Dünyayı anlamak yetmez, onu değiştirmek gerekir.
En iyi cevaplar
0
Siz naptınız ya :/ Superonline merkezi sanırım sizin eve kurulu :D
10.000 Mbps 209.116,85 ₺
Çok ucuzmuş değil mi ? :)
Buyrun benim paketim :
300 Mbps 19.588,44 ₺
Not : Tek ödemeliktir, Alt yapı bağlanır.
Not2 : İnternete sahip olmak için paket alırsın :)

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Bu zamanlar Türkiye'ye aşırı derecede yoğun saldırı yapılmaktadır.En son Van'da yaşanan bir olay yüzünden diyorlardı.
Türkiye'ye en büyük saldırı yapan ülke Rusya.Özellikle Doğu'da yaşayanlar bu saldırıdan çok etkilenmektedir(bazıları)

Darbe gecesinden önce internetimin indirme hızı 36MB/s idi.Darbe gecesinden sonra 20MB/s ye indi.

Bende tam anlamadım.Ama en çok net ve herkesin bildiği bir cevap var o da Türkiye'ye saldırı yapılıyor.
Saldırıyı (yaklaşık) 5 gündür aralıksız olarak mı yapıyorlar? Daha önce hiç böyle bir saldırı görmedim de.
(Aralıksız dediğim sabah akşam bir dakika bile hız yükselmiyor.)