Adınız:Mehmet Baha
Soyadınız

rhan
Yaşınız:15
Skype hesabınız (adresiniz):baha.orhan13
Mikrofonunuz bulunuyor mu:Evet
Oyun içi isminiz nedir:ChaoticPixel
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz:3
Sunucuda ne zamandır beri oynuyorsunuz [zorunlu]:Bir Hafta, Yeni Gördüm

Sunucu sizce iyi mi? nasıl buluyorsunuz:Güzel ama biraz eksiklikler var.İnşallah onlarıda en kısa zamanda tamamlayacağınızı temenni ediyorum.
Sunucuda yetkiniz var mı (donor vb.):Maalesef yok
Nerelerde görev yaptınız veya görevlisiniz [zorunlu]:Hayır Değilim Ama Eğer Olursam İyi Bir Görevli Olacağımı DÜŞÜNÜYORUM
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz? Sizce hazır mısınız [zorunlu]:Allahın izniyle evet.
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz? Bize anlatır mısınız? [zorunlu]:Admin vb. kişilerle kendimi daha yakın hissettim başka sw'lerde millet yetkili diye ego kasyıor.Bu sw'de öyle bişe yok.
LightTiger Yetkili Ekibine uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz [zorunlu]:İnşallah Düşünüyorum.Cana yakın kişiler.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey nedir? düşüyor musunuz? [zorunlu]:Hiç düşünmedim

Sunucumuzdan Hiç ban yediniz mi [yediyseniz sebep]:Yemedim
Sunucumuzdan Hiç mute yediniz mi [yediyseniz sebep]:Yemedim
Oyunculara davranışınız nasıldır [zorunlu]:Kimseyle durduk yere tartışmam eğer bir konu varsa skype'de sakince çözmeye çalışırım.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız [zorunlu]:Evet,anlaşırım.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:Uhc Meetup eklemek ve Battle'yi geliştirmek
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz

uya atla bölümündeki mapı değiştirmek isterim..
İYİ GÜNLER...
Adınız:Mehmet Baha
Soyadınız

rhan
Yaşınız:15
Skype hesabınız (adresiniz):baha.orhan13
Mikrofonunuz bulunuyor mu:Evet
Oyun içi isminiz nedir:ChaoticPixel
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz:3
Sunucuda ne zamandır beri oynuyorsunuz [zorunlu]:Bir Hafta, Yeni Gördüm

Sunucu sizce iyi mi? nasıl buluyorsunuz:Güzel ama biraz eksiklikler var.İnşallah onlarıda en kısa zamanda tamamlayacağınızı temenni ediyorum.
Sunucuda yetkiniz var mı (donor vb.):Maalesef yok
Nerelerde görev yaptınız veya görevlisiniz [zorunlu]:Hayır Değilim Ama Eğer Olursam İyi Bir Görevli Olacağımı DÜŞÜNÜYORUM
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz? Sizce hazır mısınız [zorunlu]:Allahın izniyle evet.
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz? Bize anlatır mısınız? [zorunlu]:Admin vb. kişilerle kendimi daha yakın hissettim başka sw'lerde millet yetkili diye ego kasyıor.Bu sw'de öyle bişe yok.
LightTiger Yetkili Ekibine uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz [zorunlu]:İnşallah Düşünüyorum.Cana yakın kişiler.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey nedir? düşüyor musunuz? [zorunlu]:Hiç düşünmedim

Sunucumuzdan Hiç ban yediniz mi [yediyseniz sebep]:Yemedim
Sunucumuzdan Hiç mute yediniz mi [yediyseniz sebep]:Yemedim
Oyunculara davranışınız nasıldır [zorunlu]:Kimseyle durduk yere tartışmam eğer bir konu varsa skype'de sakince çözmeye çalışırım.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız [zorunlu]:Evet,anlaşırım.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:Uhc Meetup eklemek ve Battle'yi geliştirmek
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz

uya atla bölümündeki mapı değiştirmek isterim..
İYİ GÜNLER...