LightTiger Yetkili Alımları

TereOQU

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
NEKADAR ONLINESINIZ (KENDIM KOYDUM :D) : DAHA ÇOK SİZE BAĞLI NE KADAR İSTERSİNİZ[/QUOTE]
Anlamadım. Daha detaylı anlatır mısınız?
Su Sekilde Arkadas Toplam 5 Gün diyor 5 gün oynadıysa (1 gün 24 saat) 24x5-120 Saat Arkadas 5 gün oynadım diyor Toplam 13 Saat Oynadım Diyor Mantıksız Deilmi ?

UltraoyunTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Adınız: batuhan
Soyadınız: kubat
Yaşınız: 15
Skype hesabınız (adresiniz): batuhankubat23
Mikrofonunuz bulunuyor mu: şuanlık yok jac girişi bozuk ama yakında düzelteceğimdir bu sorunu
Oyun içi isminiz nedir: AlphaAlekTR_YT
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz: 5
Sunucuda ne zamandır beri oynuyorsunuz [zorunlu]: 5 gündür toplam saatim 13saat 45 dakka 53 saniye
Sunucu sizce iyi mi? nasıl buluyorsunuz: Evet cok beyendim
Sunucuda yetkiniz var mı (donor vb.): /Rutbe olarak yetkim Terminatör
Nerelerde görev yaptınız veya görevlisiniz [zorunlu]: Dizzy network + titancraft
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz? Sizce hazır mısınız [zorunlu]: Evet
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz? Bize anlatır mısınız? [zorunlu]: Sunucuda Yetkili görevimi yerine getireceğimi düşünüyorum Bu yüzden yetkili olmak istiyorum.
LightTiger Yetkili Ekibine uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz [zorunlu]: Evet Uyum sağlayabileceğimi düşünüyorum.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey nedir? düşüyor musunuz? [zorunlu]: Evet Ben kibarımdır (Sinir olmadığım sürece) Diğer ayıran şey ise Oyuncularla cok ilgilenmek
Sunucumuzdan Hiç ban yediniz mi [yediyseniz sebep]: Hile kullanımıDan ban yemiştim onuda kurucumuz sağ olsun açtı Sebebsiz yere banlandığım için .
Sunucumuzdan Hiç mute yediniz mi [yediyseniz sebep]: Evet 1 saat yemiştim * işaretini koyduğum için diğerleride Noob vb dediğim için.
Oyunculara davranışınız nasıldır [zorunlu]: Samimi kibar hoşgörülü Davranırım onlarla 5 6 saat ilgilenebilirim.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız [zorunlu]: evet Cok iyi anlaşırım çünkü yetkililerimizde kibar.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: küfür koruması :)
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Sunucudan bir şey silmek istemem çünkü her şey uyumlu

Kabul edilmediniz. Reddedildiniz.

Adınız: Caner Can
Soyadınız: Öziş
Skype hesabınız (adresiniz): facebook:sende-gel0526
Mikrofonunuz bulunuyor mu: Evet
Oyun içi isminiz nedir: CanerBey
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz: 4.5 sene
Sunucuda ne zamandır beri oynuyorsunuz [zorunlu]: Sunucunuza yeni giricem.
Sunucu sizce iyi mi? nasıl buluyorsunuz: Daha girmediğim için bilmiyorum. Ama güzel gibi duruyo.
Sunucuda yetkiniz var mı (donor vb.): Hayır
Nerelerde görev yaptınız veya görevlisiniz [zorunlu]: 3 serverde çalıştım. adlarını unuttum.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz? Sizce hazır mısınız [zorunlu]: Evet kendimi hazır hissediyorum.
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz? Bize anlatır mısınız? [zorunlu]: Sunucunuzu büyük yerlere taşımak için. Oyunculara yardımcı olmak için.
LightTiger Yetkili Ekibine uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz [zorunlu]: Evet. Ben yetkililerle arkadaş gibiyimdir.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey nedir? düşüyor musunuz? [zorunlu]: Komut bilgim.
Sunucumuzdan Hiç ban yediniz mi [yediyseniz sebep]: Hayır yemedim.
Sunucumuzdan Hiç mute yediniz mi [yediyseniz sebep]: Hayır yemedim
Oyunculara davranışınız nasıldır [zorunlu]: Çok iyi. Onlara amacım yol göstermek.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız [zorunlu]: Evet yetkililerle iyi anlaşırım. Yetkililerle akadaş gibiyimdir.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Eksik olan ne varsa elimden gelen herşeyi yapmak isterim.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Sunucuya daha girmedim. O yüzden bilemiyorum.

Bekleme listesine alındınız.

Adınız:Bekir Efe
Soyadınız:Gümüşsoy
Yaşınız:14.5
Skype hesabınız (adresiniz):karareyiz31
Mikrofonunuz bulunuyor mu:Evet
Oyun içi isminiz nedir:Zyper
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz:6
Sunucuda ne zamandır beri oynuyorsunuz [zorunlu]:2 3 gündür
Sunucu sizce iyi mi? nasıl buluyorsunuz:Güzel Gayet Hileler Falan Yok süper server
Sunucuda yetkiniz var mı (donor vb.):YouTuberim
Nerelerde görev yaptınız veya görevlisiniz [zorunlu]:HasPvP , AtomPvp , KeyifSurvivial , GoldCraft ,
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz? Sizce hazır mısınız [zorunlu]:Evet. Hazır Hissediyorum
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz? Bize anlatır mısınız? [zorunlu]:Gayet Güzel Server Ortam Güzel Muhabbet Güzel Zaten
LightTiger Yetkili Ekibine uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz [zorunlu]:Düşünüyorum
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey nedir? düşüyor musunuz? [zorunlu]:Farkım Yok Herkes İnsan Bigün Öleceğiz.
Sunucumuzdan Hiç ban yediniz mi [yediyseniz sebep]:Ban Yemedim. Sunucunuzda
Sunucumuzdan Hiç mute yediniz mi [yediyseniz sebep]:Mute Yedim Ama Çoğunda Mutem Hemen Kalktı Yanlıs Mute sebepinden
Oyunculara davranışınız nasıldır [zorunlu]:oyun Ortamında gayet güzel davranırım Oyunculara
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız [zorunlu]:Anlaşırım gayet güzel bir şekilde.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:Build - Saygı - Muhabbet.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:HACKERLARI :D

Adınız: Emre
Soyadınız: Çakan
Yaşınız: 18
Skype hesabınız (adresiniz): emrecknbaba
Mikrofonunuz bulunuyor mu: evet
Oyun içi isminiz nedir: TheCakan
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz: 7
Sunucuda ne zamandır beri oynuyorsunuz [zorunlu]: hiç oynamadım
Sunucu sizce iyi mi? nasıl buluyorsunuz:
Sunucuda yetkiniz var mı (donor vb.):
Nerelerde görev yaptınız veya görevlisiniz [zorunlu]: 5 adminlik 2 server sahipliği , şuanda bir proje uzerinde calısıyoruz.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz? Sizce hazır mısınız [zorunlu]: tabikide
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz? Bize anlatır mısınız? [zorunlu]: bir sebebi yok
LightTiger Yetkili Ekibine uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz [zorunlu]: bi sıkıntı olucağını düşünmüyorum
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey nedir? düşüyor musunuz? [zorunlu]: Samimi olmam fakat yeri geldiğinde ciddileşebilmem , sorumluluk sahibi olmam
Sunucumuzdan Hiç ban yediniz mi [yediyseniz sebep]:
Sunucumuzdan Hiç mute yediniz mi [yediyseniz sebep]:
Oyunculara davranışınız nasıldır [zorunlu]: Cana yakınımdır, illegal bir şey yapmadıkları sürece cok iyi gecinirim , samimi yaklaşırım
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız [zorunlu]: hepsi dostumdur
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: kendi deneyimlerimi katmak isterim
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: bir fikrim yok

Adınız:CAN ÜNAL TURAN
Yaşınız:10
Skype hesabınız (adresiniz):can ünal turan ismim ile aynı
Mikrofonunuz bulunuyor mu:evet var
Oyun içi isminiz nedir: probuildertr
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz:6
Sunucuda ne zamandır beri oynuyorsunuz [zorunlu]:yeni geldim
Sunucu sizce iyi mi? nasıl buluyorsunuz:iyi bence
Sunucuda yetkiniz var mı (donor vb.):yok
Nerelerde görev yaptınız veya görevlisiniz [zorunlu]:Daha önce 2 3 sw de çalıştım görevim şu an yok
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz? Sizce hazır mısınız [zorunlu]:evet hazırım
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz? Bize anlatır mısınız? [zorunlu]:çünkü bu serveri beyeniyorum
LightTiger Yetkili Ekibine uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz [zorunlu]:evet düşünüyorum
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey nedir? düşüyor musunuz? [zorunlu]:hayal güçüm
Sunucumuzdan Hiç ban yediniz mi [yediyseniz sebep]:yemedim
Sunucumuzdan Hiç mute yediniz mi [yediyseniz sebep]:yemedim
Oyunculara davranışınız nasıldır [zorunlu]: adaletliyim dir ve iyi davranırım
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız [zorunlu]:evet iyi anlaşırmım
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: build warpı böylece herkes build yapar
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: hiçbirşey

Adınız:Yusuf Arda
Soyadınız:Çetin
Yaşınız:13
Skype hesabınız (adresiniz):[email protected]
Mikrofonunuz bulunuyor mu:Evet Ama Konusamam
Oyun içi isminiz nedir:TrBaySami06
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz:4
Sunucuda ne zamandır beri oynuyorsunuz [zorunlu]:Dürüst Olucağım Oynamıyorum
Sunucu sizce iyi mi? nasıl buluyorsunuz:Bilmiyorum
Sunucuda yetkiniz var mı (donor vb.):Hayır
Nerelerde görev yaptınız veya görevlisiniz [zorunlu]:StarNW De Adminim Bir Cok Sw De Builderlik Yaptım ve 2 tane sunucu actım
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz? Sizce hazır mısınız [zorunlu]:Evet Hazırım Cünkü Yeterli Tecrübemin Oldugunu düsünüyorum
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz? Bize anlatır mısınız? [zorunlu]:Kendimi Tecrübeli Hissediyorum ve Size Uyum Sağlıycağımı Düsünüyorum
LightTiger Yetkili Ekibine uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz [zorunlu]:Evet Kesinlikle Kuruculara Ve Oyunculara Saygılı Olucağım
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey nedir? düşüyor musunuz? [zorunlu]:Hayır Tüm Oyuncular Ve Yetkililer Eşittir
Sunucumuzdan Hiç ban yediniz mi [yediyseniz sebep]:Hayır
Sunucumuzdan Hiç mute yediniz mi [yediyseniz sebep]:Hayır
Oyunculara davranışınız nasıldır [zorunlu]:Saygılı Küfürsüz Eşit
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız [zorunlu]:Evet Kesinlikle Yetkili Benden Üstse Dediği de yapılacak bir sey ise kesinlikle yaparım
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:oyuncuların Birbirine Saygılı Sevgili Olması Küfürün Kalkması
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:Süresiz Banları Süresiz Banlar Bize Oyuncu Kaybettire Bilir :(

Adınız:onur
Soyadınız:Özbay
Yaşınız:15
Skype hesabınız (adresiniz):onur_reis12345
Mikrofonunuz bulunuyor mu:Hayır
Oyun içi isminiz nedir:onurPT
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz:5
Sunucuda ne zamandır beri oynuyorsunuz [zorunlu]:5 gün
Sunucu sizce iyi mi? nasıl buluyorsunuz:Sunucu iyi tek sıkıntısı yapılar aşırı büyük
Sunucuda yetkiniz var mı (donor vb.):Moderatordum.
Nerelerde görev yaptınız veya görevlisiniz [zorunlu]:ImaginePerest ve MonsterSurvival v.b serverlerinde görevliydim.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz? Sizce hazır mısınız [zorunlu]:Evet.Zaten yetkimi hakkıyla yapıyordum
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz? Bize anlatır mısınız? [zorunlu]:Sebebi sunucudaki hileleri sevmiyor,banlamak istiyor ve oyunculara yardımı severim.
LightTiger Yetkili Ekibine uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz [zorunlu]:Evet
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey nedir? düşüyor musunuz? [zorunlu]:Evet,sabırlı ve adaletliyim.
Sunucumuzdan Hiç ban yediniz mi [yediyseniz sebep]:Hayır
Sunucumuzdan Hiç mute yediniz mi [yediyseniz sebep]:Hayır
Oyunculara davranışınız nasıldır [zorunlu]:Saygılı ve yardımseverim.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız [zorunlu]:Anlaşırım.Anlayış ve saygılıyım.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:oyundaki bugları kaldırıp 1v1 eklemek olabilir.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:Buglar ve hileler.

Adınız: Ekin
Soyadınız: Orhan
Yaşınız: 13
Skype hesabınız (adresiniz): [email protected]
Oyun içi isminiz nedir: PowerfulForce
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz: 6
Sunucuda ne zamandır beri oynuyorsunuz [zorunlu]: 1 Hafta
Sunucu sizce iyi mi? nasıl buluyorsunuz: Sunucu Tek Kelime Mükemmel
Sunucuda yetkiniz var mı (donor vb.): YouTuber
Nerelerde görev yaptınız veya görevlisiniz [zorunlu]: Eskiden Bir Sürü Server Açtım ve Yetkili Oldum
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz? Sizce hazır mısınız [zorunlu]: Evet
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz? Bize anlatır mısınız? [zorunlu]: Server Çok Güzel Olduğu İçin
LightTiger Yetkili Ekibine uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz [zorunlu]: Evet
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey nedir? düşüyor musunuz? [zorunlu]: Hem Sorumluluk sahibi hem de samimiyimdir
Sunucumuzdan Hiç ban yediniz mi [yediyseniz sebep]: Yemedim
Sunucumuzdan Hiç mute yediniz mi [yediyseniz sebep]: Yemedim
Oyunculara davranışınız nasıldır [zorunlu]: Oyuncular beni ne kadar sinirlendirirse sinirlendirirsin onlara yardımcı olurum
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız [zorunlu]: Evet çok iyi anlaşırım
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Sunucuyu Hacklere vb. karşı Korurum / küfürlere anında mute atarım
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Sunucu Mükemmel Silinecek Bir Şey Yok!

Adınız: Altar
Soyadınız: Ülger
Yaşınız: 14
Skype hesabınız (adresiniz): facebook:coskumulger
Oyun içi isminiz nedir: Audwin
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz: Bilmiyorum ama 1.4.7 çıktığından beri oynuyorum (baktım yaklaşık 6 yıl)
Sunucuda ne zamandır beri oynuyorsunuz [zorunlu]: Açıldığından beri
Sunucu sizce iyi mi? nasıl buluyorsunuz: Muhteşem lagsız tek sunucu
Sunucuda yetkiniz var mı (donor vb.): Moderatördüm ama alındı
Nerelerde görev yaptınız veya görevlisiniz [zorunlu]: Birçok server,kendi serverim, ve en önemlisi uniocraft
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz? Sizce hazır mısınız [zorunlu]: tabii ki
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz? Bize anlatır mısınız? [zorunlu]: Sunucuda birçok hile var ve ben bu hileleri ortadan kaldırmak makroları bugcuları ve diğerlerini sunucudan uzaklaştırmak istiyorum
LightTiger Yetkili Ekibine uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz [zorunlu]: Elbette
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey nedir? düşüyor musunuz? [zorunlu]: Komut bilgim.
Sunucumuzdan Hiç ban yediniz mi [yediyseniz sebep]: Hayır
Sunucumuzdan Hiç mute yediniz mi [yediyseniz sebep]: Evet ama moderatör yanlış anladığı ve beni gereksiz yere mutelediği için
Oyunculara davranışınız nasıldır [zorunlu]: Çok iyidir ve asla küfür etmem
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız [zorunlu]: tabii ki. Daha çok onların dediğini yaparım.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: İstediğim şeyi ekleyebileceğimi sanmıyorum ama hoşunuza gidecek birçok fikir verebilirim
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: İsterim ama yapamam çünkü bu sizin fikriniz UHCFFA yı silmek isterdim. Cidden çok sıkıntı yaratıyor oyunculara

NEKADAR ONLINESINIZ (KENDIM KOYDUM :D) : DAHA ÇOK SİZE BAĞLI NE KADAR İSTERSİNİZ

Adınız: Ayberk
Soyadınız: Temur
Skype hesabınız (adresiniz): ayberk.temur2
Mikrofonunuz bulunuyor mu: var
Oyun içi isminiz nedir: Silent_Force
Sunucuda ne zamandır beri oynuyorsunuz [zorunlu]: 1 hafta
Sunucu sizce iyi mi? nasıl buluyorsunuz: Gayet Hoş
Sunucuda yetkiniz var mı (donor vb.):Yok
Nerelerde görev yaptınız veya görevlisiniz [zorunlu]: Mod Oldum 5 yerde 2 yerde admin
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz? Sizce hazır mısınız [zorunlu]: Her zaman
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz? Bize anlatır mısınız? [zorunlu]: Sunucunun daha iyi bir yere Gitmesi için çabalıcam
LightTiger Yetkili Ekibine uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz [zorunlu]:gayet uyumluyum
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey nedir? düşüyor musunuz? [zorunlu]: Yöneticilik Duygum
Sunucumuzdan Hiç ban yediniz mi [yediyseniz sebep]:yemedim
Sunucumuzdan Hiç mute yediniz mi [yediyseniz sebep]:yemedim
Oyunculara davranışınız nasıldır [zorunlu]:Eşit Adaletli
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız [zorunlu]:Uyumlu bir kişiliğim vAr
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: 2 ws 2
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Gayet Yeterli gerek yok

Gereksiz sorularla boğmuşsunuz.
Neden ban yediniz sorusu nedir ? İnsanlar bunu size açıklamaz bence..

Haklısın dostum diyecek halleri yok ama öğrenmek istiyorum. Söylemezlerse geçmişten bakarım. Konsoldan. Zaten şu yorum yazanlardan çoğu sunucumda oynamadı. Ama yorumun için teşekkürler :)

ayberK528

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0

Haklısın dostum diyecek halleri yok ama öğrenmek istiyorum. Söylemezlerse geçmişten bakarım. Konsoldan. Zaten şu yorum yazanlardan çoğu sunucumda oynamadı. Ama yorumun için teşekkürler :)
ben alındım mı peki

bahaorhan

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Adınız:Mehmet Baha
Soyadınız:orhan
Skype hesabınız (adresiniz):baha.orhan13
Oyun içi isminiz nedir:ChaoticPixel
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz:3
Sunucuda ne zamandır beri oynuyorsunuz [zorunlu]:Bir Hafta, Yeni Gördüm :D
Sunucu sizce iyi mi? nasıl buluyorsunuz:Güzel ama biraz eksiklikler var.İnşallah onlarıda en kısa zamanda tamamlayacağınızı temenni ediyorum.
Sunucuda yetkiniz var mı (donor vb.):Maalesef yok
Nerelerde görev yaptınız veya görevlisiniz [zorunlu]:Hayır Değilim Ama Eğer Olursam İyi Bir Görevli Olacağımı DÜŞÜNÜYORUM
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz? Sizce hazır mısınız [zorunlu]:Allahın izniyle evet.
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz? Bize anlatır mısınız? [zorunlu]:Admin vb. kişilerle kendimi daha yakın hissettim başka sw'lerde millet yetkili diye ego kasyıor.Bu sw'de öyle bişe yok.
LightTiger Yetkili Ekibine uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz [zorunlu]:İnşallah Düşünüyorum.Cana yakın kişiler.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey nedir? düşüyor musunuz? [zorunlu]:Hiç düşünmedim :D
Sunucumuzdan Hiç ban yediniz mi [yediyseniz sebep]:Yemedim
Sunucumuzdan Hiç mute yediniz mi [yediyseniz sebep]:Yemedim
Oyunculara davranışınız nasıldır [zorunlu]:Kimseyle durduk yere tartışmam eğer bir konu varsa skype'de sakince çözmeye çalışırım.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız [zorunlu]:Evet,anlaşırım.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:Uhc Meetup eklemek ve Battle'yi geliştirmek
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:Suya atla bölümündeki mapı değiştirmek isterim..

İYİ GÜNLER...

Sunucu sizce iyi mi? nasıl buluyorsunuz:Güzel ama biraz eksiklikler var.İnşallah onlarıda en kısa zamanda tamamlayacağınızı temenni ediyorum.
Nerelerde görev yaptınız veya görevlisiniz [zorunlu]:Hayır Değilim Ama Eğer Olursam İyi Bir Görevli Olacağımı DÜŞÜNÜYORUM
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz? Sizce hazır mısınız [zorunlu]:Allahın izniyle evet.
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz? Bize anlatır mısınız? [zorunlu]:Admin vb. kişilerle kendimi daha yakın hissettim başka sw'lerde millet yetkili diye ego kasyıor.Bu sw'de öyle bişe yok.
LightTiger Yetkili Ekibine uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz [zorunlu]:İnşallah Düşünüyorum.Cana yakın kişiler.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey nedir? düşüyor musunuz? [zorunlu]:Hiç düşünmedim :D
Oyunculara davranışınız nasıldır [zorunlu]:Kimseyle durduk yere tartışmam eğer bir konu varsa skype'de sakince çözmeye çalışırım.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:Uhc Meetup eklemek ve Battle'yi geliştirmek
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:Suya atla bölümündeki mapı değiştirmek isterim..

İYİ GÜNLER...

UltraoyunTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0

İYİ GÜNLER...

Redstonejunki

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Adınız: EFE
Soyadınız: YANIK
Skype hesabınız (adresiniz): efebrat8
Mikrofonunuz bulunuyor mu: EVET
Oyun içi isminiz nedir: MrNawi
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz: 3
Sunucuda ne zamandır beri oynuyorsunuz [zorunlu]:İP BİLMEDİM İÇİN 0
Sunucu sizce iyi mi? nasıl buluyorsunuz: DAHA GİREMDİM İÇİN BİRŞEY DİYEMEM AMMA KALİTELİ BENZİYO
Sunucuda yetkiniz var mı (donor vb.): BU SUNUCADA YOK
Nerelerde görev yaptınız veya görevlisiniz [zorunlu]: 5 MOD 2 ADMİN 1 REHBER 8 YERDE GÖREV YAPDIM
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz? Sizce hazır mısınız [zorunlu]: HER ZAMN HAZIRIM
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz? Bize anlatır mısınız? [zorunlu]: BU SERVER KALİTE OLARAK ÜSTÜN GÖRÜNÜYOR UMARIM TAHMİNİM DORUDUR
LightTiger Yetkili Ekibine uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz [zorunlu]: TABİKİDE UYUM SAĞLARIM
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey nedir? düşüyor musunuz? [zorunlu]: HAYIR
Sunucumuzdan Hiç ban yediniz mi [yediyseniz sebep]: HAYIR
Sunucumuzdan Hiç mute yediniz mi [yediyseniz sebep]: HAYIR
Oyunculara davranışınız nasıldır [zorunlu]: SÜPERDİR SOSYALİMDİR
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız [zorunlu]: SÜPER ANLAŞIRIM
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: ELİMDEN GELDİ KADAR KALİTELİ BİR SUNUCUYYA ÇEVİRİRİM
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: GEREKSİZ OLAN NE VARSA

UltraoyunTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Adınız: EFE
Soyadınız: YANIK
Skype hesabınız (adresiniz): efebrat8
Mikrofonunuz bulunuyor mu: EVET
Oyun içi isminiz nedir: MrNawi
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz: 3
Sunucuda ne zamandır beri oynuyorsunuz [zorunlu]:İP BİLMEDİM İÇİN 0
Sunucu sizce iyi mi? nasıl buluyorsunuz: DAHA GİREMDİM İÇİN BİRŞEY DİYEMEM AMMA KALİTELİ BENZİYO
Sunucuda yetkiniz var mı (donor vb.): BU SUNUCADA YOK
Nerelerde görev yaptınız veya görevlisiniz [zorunlu]: 5 MOD 2 ADMİN 1 REHBER 8 YERDE GÖREV YAPDIM
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz? Sizce hazır mısınız [zorunlu]: HER ZAMN HAZIRIM
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz? Bize anlatır mısınız? [zorunlu]: BU SERVER KALİTE OLARAK ÜSTÜN GÖRÜNÜYOR UMARIM TAHMİNİM DORUDUR
LightTiger Yetkili Ekibine uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz [zorunlu]: TABİKİDE UYUM SAĞLARIM
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey nedir? düşüyor musunuz? [zorunlu]: HAYIR
Sunucumuzdan Hiç ban yediniz mi [yediyseniz sebep]: HAYIR
Sunucumuzdan Hiç mute yediniz mi [yediyseniz sebep]: HAYIR
Oyunculara davranışınız nasıldır [zorunlu]: SÜPERDİR SOSYALİMDİR
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız [zorunlu]: SÜPER ANLAŞIRIM
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: ELİMDEN GELDİ KADAR KALİTELİ BİR SUNUCUYYA ÇEVİRİRİM
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: GEREKSİZ OLAN NE VARSA

Son düzenleme:

FlashDesigns

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adınız: Samet
Soyadınız:Cura
Yaşınız:17
Skype hesabınız (adresiniz):Ahmet TR
Oyun içi isminiz nedir:LobinhoBR
Sunucuda ne zamandır beri oynuyorsunuz [zorunlu]:Yeni Gördüm
Nerelerde görev yaptınız veya görevlisiniz [zorunlu]:UnioCraft,Warcraft,Edifier
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz? Sizce hazır mısınız [zorunlu]:Evet
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz? Bize anlatır mısınız? [zorunlu]:Ben server a baktımherkez yardım ediyor iyi ve saygılı kişler oyuzden begendım
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey nedir? düşüyor musunuz? [zorunlu]: Diger oyuncuları bilmiyorum ama saygılıym ve hemen sinirlenirim ama Oyuncularda olmayan şey bende olan şey yeteneklıyım
Oyunculara davranışınız nasıldır [zorunlu]:Kimseyle durduk yere tartışmam eğer bir konu varsa konuşarak çözerim
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:Ben sunucuyu Hub yapmak isterim
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:Bir şey silmek istemem ama istersemde çnce yetkılırle danışırım onların onaylarını alaırım

UltraoyunTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Adınız: Samet
Soyadınız:Cura
Yaşınız:17
Skype hesabınız (adresiniz):Ahmet TR
Oyun içi isminiz nedir:LobinhoBR
Sunucuda ne zamandır beri oynuyorsunuz [zorunlu]:Yeni Gördüm
Nerelerde görev yaptınız veya görevlisiniz [zorunlu]:UnioCraft,Warcraft,Edifier
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz? Sizce hazır mısınız [zorunlu]:Evet
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz? Bize anlatır mısınız? [zorunlu]:Ben server a baktımherkez yardım ediyor iyi ve saygılı kişler oyuzden begendım
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey nedir? düşüyor musunuz? [zorunlu]: Diger oyuncuları bilmiyorum ama saygılıym ve hemen sinirlenirim ama Oyuncularda olmayan şey bende olan şey yeteneklıyım
Oyunculara davranışınız nasıldır [zorunlu]:Kimseyle durduk yere tartışmam eğer bir konu varsa konuşarak çözerim
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:Ben sunucuyu Hub yapmak isterim
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:Bir şey silmek istemem ama istersemde çnce yetkılırle danışırım onların onaylarını alaırım

miktatefee

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adınız:EFE
Soyadınız:EYİBİLEN
Yaşınız:14
Skype hesabınız (adresiniz):XXEFEOYUNDAXX TR
Mikrofonunuz bulunuyor mu:HYR
Oyun içi isminiz nedir:efeoyundatr4849
Sunucuda ne zamandır beri oynuyorsunuz [zorunlu]:kedim sunucu va rilanı yeni gordum
Sunucu sizce iyi mi? nasıl buluyorsunuz:iyi
Sunucuda yetkiniz var mı (donor vb.):hyr
Nerelerde görev yaptınız veya görevlisiniz [zorunlu]:kurucuyum swdımda
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz? Sizce hazır mısınız [zorunlu]:sabiki
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz? Bize anlatır mısınız? [zorunlu]:iş aıyorum
LightTiger Yetkili Ekibine uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz [zorunlu]:evt
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey nedir? düşüyor musunuz? [zorunlu]:hyr
Sunucumuzdan Hiç ban yediniz mi [yediyseniz sebep]:hyr
Sunucumuzdan Hiç mute yediniz mi [yediyseniz sebep]:hyr
Oyunculara davranışınız nasıldır [zorunlu]:iyi
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız [zorunlu]:evt
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:arenalar
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:yetkiliye sorarım o sil idyince silirim

WazzahKral

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
ÖNECELİKLE SELAMUN ALEYKUM DEĞERLİ KARDEŞİM
[Adınız] : Batuhan
[Yaşınız] : 15
[SKYPE] : maymun.maymun6
[Mikrofon] : mevcut
[Oyun Nickim] wazzah123
[Nerelisiniz] : Giresun
[Minecraft Bilgi düzeyiniz] [10 Üzerinden] : 10/8.5
[Hangi mevkiide olmak istersiniz] : Moderator
[Bize kendinizden bahsedermisiniz] : İnsanlara saygılı , farklı düşüncelere saygılı , ahlaka değer veren , din,dil,ırk ayrımı yapmayan , hoşgörülü , oyunculara nazik biriyim , küfür asla etmem
[Yetkili olduğunuz mevkiinin yapması gereken sorumlulukları nelerdir] : Oyuncularla iyi ilişkileri olmalı , küfür etmemeli , servere saldırılı yapıldıgı zaman gerekli önlemleri almalı , viplere ilgi göstermeli , server ekibinin fikirlerine saygı duymalı ...
[Sabırsız birimisiniz] : Önceden 13 yaşlarında sabırsızdım ama şimdi gayet usluplu ve sabırlı biriyim zaten olgunlukta var.
[Sizinle yolumuzu ayırırsak, sunucumuzda ne gibi işlemler uygularsınız] : Allah büyüktür der neden atıldıgımı sorarım 1 şans daha verir misiniz derim vermesseniz serverde oyuncu olarak kalırım , gelişirim. Ama banlanırsam sağlık olsun der geçerim giderim..
! [ Neden MİNECRAFT oynuyorsun ve sunucumuzda yetkili olmak senin için neyi ifade edecektir] ! Oyunu 2013ten beri oynuyorum zevkli yeni yeni güncellemeler geliyor... ve sizin gibi bir ailede (ekipte) olmak güzel bir şey olacak eminim bu bana azimli biri oldugumu gösterecek çünkü birşeyi istediğim zaman yapmayı çok istiyorum.. Teşekkürler Cevabınızı Bekliyorum...