on command "/bukkit:me":
if player don't have the permission "komutttt.permission":
cancel event
message "&4Bu komuta yetkiniz bulunmamaktadır."
on command "/me":
cancel event
on command "/bukkit:help":
cancel event
on command "/bukkit:kill":
cancel event
on command "/bukkit:give":
cancel event
on command "/cmute":
cancel event
on command "/version":
cancel event
on command "/announce":
cancel event
on command "/announce say":
cancel event
on command "/plugins":
cancel event
on command "/eco":
cancel event
on command "/eco give":
cancel event
on command "/pl":
cancel event
Bunu Direk Essentials Configden Engelleyebilirsin, Birkaç Basit Yolu Var Doğrudur Aşağıda Yöntemlerini Söylüyorum:
1- Essentials Configden Engellersin,
2- Groupmanagerdan Gerekli Yetkiyi Çıkartırsın,
3- Basit Skriptler Kullanarak Bir Satır Altta ki Skript Gibi:
4- Eklentiler Kullanarak Aşağıda Birini Veriyorum:Kod:on command "/bukkit:me": if player don't have the permission "komutttt.permission": cancel event message "&4Bu komuta yetkiniz bulunmamaktadır." on command "/me": if player don't have the permission "komutttt.permission": cancel event message "&4Bu komuta yetkiniz bulunmamaktadır." on command "/bukkit:help": if player don't have the permission "komutttt.permission": cancel event message "&4Bu komuta yetkiniz bulunmamaktadır." on command "/bukkit:kill": if player don't have the permission "komutttt.permission": cancel event message "&4Bu komuta yetkiniz bulunmamaktadır." on command "/bukkit:give": if player don't have the permission "komutttt.permission": cancel event message "&4Bu komuta yetkiniz bulunmamaktadır." on command "/cmute": if player don't have the permission "komutttt.permission": cancel event message "&4Bu komuta yetkiniz bulunmamaktadır." on command "/version": if player don't have the permission "komutttt.permission": cancel event message "&4Bu komuta yetkiniz bulunmamaktadır." on command "/announce": if player don't have the permission "komutttt.permission": cancel event message "&4Bu komuta yetkiniz bulunmamaktadır." on command "/announce say": if player don't have the permission "komutttt.permission": cancel event message "&4Bu komuta yetkiniz bulunmamaktadır." on command "/plugins": if player don't have the permission "komutttt.permission": cancel event message "&4Bu komuta yetkiniz bulunmamaktadır." on command "/eco": if player don't have the permission "komutttt.permission": cancel event message "&4Bu komuta yetkiniz bulunmamaktadır." on command "/eco give": if player don't have the permission "komutttt.permission": cancel event message "&4Bu komuta yetkiniz bulunmamaktadır." on command "/pl": if player don't have the permission "komutttt.permission": cancel event message "&4Bu komuta yetkiniz bulunmamaktadır."
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.(Bu Pluıginin de Ufak Bir Sıkıntısı Vardır.)
Anlıyabildiğinize sevindim, ama gene küçük bir sıkıntımız var ki spigot.yml'deki tab-complete bölümünü "-1" yapınca sadece / yazıp TAB'a bastığınızda gözükmesini engeller ama ./about ./ver ./bukkit <tab> yaptığınızda o açığı engellemez. Arkadaşın istediğide onların engellenmesi zaten.Anladığım Şeyi Düzeltiyorum. Arkadaşın Dediği " / " İşaretinden Sonra Tab Tuşuna Basınca Komutların Gelmesiyse Onun İçin Plugine Gerek Yok.
Spigot.yml Üzerinden tab-complete Satırının Karşısını -1 Yapması Yeterlidir. (Onda şu an da 0 Yazıyor Olmalı). Bu Sayede Ekstra Eklentiye Gerek Kalmadan Sorun Çözülmüş Oldu... (Test İçin OP Yetkini Aldığından Emin Olmalısın)
Anti-tab'ın Yan Etkileride Olabilirmiş. Plugininin.Aradığınız eklenti budur:Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Ayrıca eklentinin çalışması için de bu gerekir:Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Ben çok eskiden kullanıyordum bir problem yaşamadım. BungeeCord kullanıyorsanız bir bungeecord eklentisinde 2 satırlık işi var bahsettiğiniz açığın engellenmesinin istersen yazabilirim.Anti-tab'ın Yan Etkileride Olabilirmiş. Plugininin.
Google'a Anti Tab yazarak bir sürü eklenti bulabilirsiniz. Ayrıca BungeeCord için eklenti kodladım, test etmedim buyrun;BungeeCord Için Atabilirmisin ?
Verdiğiniz Pluginin Sitesine Girdim Yorumları Okurken Biri Şunu Yazmış.
Again thanks for the plugin but you should block /ver + space + TAB as well (so people can't view the non-formatted list of plugins).
Engelli Olmadığını Söylüyor.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
O Attığınız Ne Işe Yarar /? ıle /ver'imi engeller ?Google'a Anti Tab yazarak bir sürü eklenti bulabilirsiniz. Ayrıca BungeeCord için eklenti kodladım, test etmedim buyrun;
Evet engeller test etmiştim bu kullandığım yöntemi. Ama gözüksede problem olmaz.O Attığınız Ne Işe Yarar /? ıle /ver'imi engeller ?
Birde Gördükleri Zaman Her hangi bir sıkıntı olur mu sizce?
Kendim yazdım diye milleti kekliyodur.Pluginleri görsünler ne zararı var ki ?