SecretCave Build Team Alımları

RoWTeeN

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Merhaba bir Build team kuruyorum fakat şuanda tek bir kişiyim bu yüzden işinde usta olan olgun kişiler arıyorum
yaş sınırı yok samimiyet,Saygı,İŞİNDE NASIL ona bakarım her neyse alım forumu aşşağıda

AD:
Soyad(zorunlu değil):
Küfür edermisin:
Argo kullanırmısın:
Ekibe uyum sağlayacağını düşünüyormusun:
Daha önce bir build takımında bulunmuşmuydun bulunduysanda adı neydi:
Tecrübelerin:
Neden biz:
Neden seni seçelim:
Eklemek istediklerin:
Yaptığın buildin ss si:

-------------------------------EKİBİMİZ ----------------------------

Kurucu: @RoWTeeN
Baş builder:
Builder:
Builder:
Builder:

KozyOldV

Dünyayı anlamak yetmez, onu değiştirmek gerekir.
En iyi cevaplar
0
Hocam form doldurmak bana göre değil. Skype verin görüşelim :)

Ziyaakdemir

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
AD:Ziya
Soyad(zorunlu değil):NO
Küfür edermisin:HYR
Argo kullanırmısın: MAL VB
Ekibe uyum sağlayacağını düşünüyormusun: EVET
Daha önce bir build takımında bulunmuşmuydun bulunduysanda adı neydi: BULMUSTUM ÖNCEDEN RPG SERVER BUİLDERİYDİM
Tecrübelerin:oRTA ÇAĞ EV
Neden biz:BİLMEM
Neden seni seçelim:SENİN KARARIN BİLMİYOM
Eklemek istediklerin:YOK
Yaptığın buildin ss si:YOK

zEnderPvp

Marangoz
En iyi cevaplar
0
AD:Rafet Orhan
Soyad(zorunlu değil):Güçek
Küfür edermisin:Etmem sevmiyorum
Argo kullanırmısın:Hayır
Ekibe uyum sağlayacağını düşünüyormusun:Evet Düsünüyorum
Daha önce bir build takımında bulunmuşmuydun bulunduysanda adı neydi: DostlarCraft ama artık yok
Tecrübelerin: bir serverde builder ve kuruculuk o servere spawn arena fln yaptım
Neden biz: Saygılı gördüm sizi build yapmayı severim ve sizi gördüm Build yapacak arkadaş arıyordum
Neden seni seçelim: Buildim kaliteli güzel build yaparım siz söleyin ben dahada iyisini yaparım
Eklemek istediklerin:Beni Seçerseniz mutlu Olurum Her İstenilen seyleri yaparım
Yaptığın buildin ss si: Yeni bilgisayara geçtim eski bilgisayarım bozulduğu için SSlerim Gitti
Skaype:zPoseidonCZ

Majoras

Arcenia Network
Grafiker
En iyi cevaplar
0
Ekip kurabilmek için takım kaptanının diğerlerinden daha çok yetenekli olup diğer arkadaşlar için ilham kaynağı olması gerekiyor.Peki mimar bey önce kendi yeteneğinizi tanıtınız.Ya da yetenekli misiniz?

RoyalCraftPRO

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
AD: Eren
Soyad(zorunlu değil): Kaspar
Küfür edermisin: Ederim ama hani ole bazı kişiler gibi 2 kelimemden 1 küfür değil
Argo kullanırmısın: Evet
Ekibe uyum sağlayacağını düşünüyormusun: evet de benim mic yok iyim
Daha önce bir build takımında bulunmuşmuydun bulunduysanda adı neydi: kurmuştum ama sonra dağıldık ismi ReDesigner Paralı çalışıyoduk
Tecrübelerin: Baya var işte
Neden biz: Takım kurduğunuz için olabilir mi ?
Neden seni seçelim: Kendi takımımı kurmuştum ve iyi işlerim var bazıları hala bende göstereilirim
Eklemek istediklerin: Bu kadar teşekkür ederim. Beni seçinde kopalım. Bu arada paralı fln mı yapacaz ayrıntılı konuşabilir miyiz bu konuyu.
Yaptığın buildin ss si: skype ekle gösteriyim irek atamam ss

RoWTeeN

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ekip kurabilmek için takım kaptanının diğerlerinden daha çok yetenekli olup diğer arkadaşlar için ilham kaynağı olması gerekiyor.Peki mimar bey önce kendi yeteneğinizi tanıtınız.Ya da yetenekli misiniz?
Sen hiç merak etme beni tanıyan tanır zaten ekibimle yapı yapınca görülücek buildim
iyi günler dilerim
İyi forumlar

AD:Ziya
Soyad(zorunlu değil):NO
Küfür edermisin:HYR
Argo kullanırmısın: MAL VB
Ekibe uyum sağlayacağını düşünüyormusun: EVET
Daha önce bir build takımında bulunmuşmuydun bulunduysanda adı neydi: BULMUSTUM ÖNCEDEN RPG SERVER BUİLDERİYDİM
Tecrübelerin:oRTA ÇAĞ EV
Neden biz:BİLMEM
Neden seni seçelim:SENİN KARARIN BİLMİYOM
Eklemek istediklerin:YOK
Yaptığın buildin ss si:YOK
build takımı builderlik yetkisi değildir ve alınmadınız

AD: Eren
Soyad(zorunlu değil): Kaspar
Küfür edermisin: Ederim ama hani ole bazı kişiler gibi 2 kelimemden 1 küfür değil
Argo kullanırmısın: Evet
Ekibe uyum sağlayacağını düşünüyormusun: evet de benim mic yok iyim
Daha önce bir build takımında bulunmuşmuydun bulunduysanda adı neydi: kurmuştum ama sonra dağıldık ismi ReDesigner Paralı çalışıyoduk
Tecrübelerin: Baya var işte
Neden biz: Takım kurduğunuz için olabilir mi ?
Neden seni seçelim: Kendi takımımı kurmuştum ve iyi işlerim var bazıları hala bende göstereilirim
Eklemek istediklerin: Bu kadar teşekkür ederim. Beni seçinde kopalım. Bu arada paralı fln mı yapacaz ayrıntılı konuşabilir miyiz bu konuyu.
Yaptığın buildin ss si: skype ekle gösteriyim irek atamam ss
Parasız olarak da parasız olarakta büyük projelerim var tabi bir sponsor lazım sponsor bulabilirsem çok güzel şeyler yapıcam
bi konuşalım.