Yetkili alımları hakkında

Zamion101

Marangoz
En iyi cevaplar
0
@Redstonejunki Bundan bahsediyorum! Senin yaptığın tam olarak şu; Aaaa biri yetkili alımları bölmüne yeni konu açmı hemen ne istediklerine bakayım konuyu okumaya gerek yok sadece formu alıp hemen başvuruda bulunayım sonuç olarak tüm konulara zaten başvurdum eminim birinde yetkili olurum... Bu yaptığın çok saçma bir şey ve gereksiz bakın hiçbir konuyu okumadan hemen form dolduruyorsunuz bu gibi davranışlarda @AdexTR ve @Waffleinstein gibi yetkililer ilgilenmeli forumdaki konuyu daha okumadan mesaj atmanın bir cezası olmalı ondan sonra aman efendim neden başvurun reddedildi... Konuyu açan kişinin ne istediğini bilmiyorsunki çünkü okumuyorsun! @Pandikk @NathaNomel

RoWTeeN

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Forum
Ad : Federal
Soy ad : Ajanı
Tecrübe :132 yıl eğitim aldım
Plugin bilgin : Heçkırlık bölümünde çalışıyorum Federal arkadaşlarımla

Abi alıymısın beni.
Abü neden hala almadın bidaha başvururum

Ad:RoWTeeN
Soy ad : Federal
Tecrübe :132 ha paydon abartıyımda alınıyım dur 231 yıl Eğitim aldım
Plugin bilgin: Plugin kelimesini ben yazdım ilk Pluginıy benim
(Düzenlenmiştir)

Son düzenleme:

YgtGamingTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Reklamcı builder admin aranır
Forum
Ad : ****
Soy ad : Baban
Tecrübe : %99 neden 100 değil ? çünkü illaki bilmediğimiz bir şey vardır
Plugin bilgin : %99 neden 100 değil ? çünkü illaki bilmediğimiz bir şey vardır
aççlan dimi api beni

TheGodFather

Emekli
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Ad : asdasdad
Soy ad : asdas
Tecrübe : Api ben hypixel'de moddum. Api beni al.
Plugin bilgin Api sen ne istersen yaparım.
asdasdasdad

Son düzenleme:

Zamion101

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Bakın bu tür forumların üyelerindeki sorun şu "Kendilerini diğer herkesten üstün göstermek ve bir şeye sahip olmak için kendilerini düşürmesi örnek ben uzun zamandır foruma girmiyordum aktif değildim fakat dün forumda aktif olmaya karar verdim ve kararımda da iyi yaptığımı düşünüyorum fakat şu var ben foruma girdiğim gibi Kurucu abi ben pluginerım tüm pluginleri biliyorum java biliyorum C# biliyorum bena yetki ver demedim yapılan hataları eleştirmeye başladım ve doğruları söyledim daha ilk günümden beni seven ve sayan arkadaşlar kazandım biraz farklı olun ya Yetki mi istiyorsunuz biraz kriterleriniz olsun şimdi bu dediklerimi biri gelip kötülerse işte söyle deiyorsun fakat böyle yapıyorsun diye bana kanıtlarıyla sunarsa bundan sonra bu konuda 1 tek yazı bile yazmam." (Bu arada @BatMeriS teşekkür ederim.)

Zamion101

Marangoz
En iyi cevaplar
0
@AdexTR ve @Waffleinstein bu terbiyesliğin bir cezası olamalı troll gönderiler forumu kötüye götürür örneklerini gördüm.
Reklamcı builder admin aranır
Forum
Ad : ****
Soy ad : Baban
Tecrübe : %99 neden 100 değil ? çünkü illaki bilmediğimiz bir şey vardır
Plugin bilgin : %99 neden 100 değil ? çünkü illaki bilmediğimiz bir şey vardır
aççlan dimi api beni

YgtGamingTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
İroniyi anladım doğru bir noktaya vardın fakat şöyle bir şey var anne baba bacı kardeş gibi ailevi durumları araya karıştırman hiç doğru değil üstadım.
ozaman pardon sanırım yanlış anlaşıldım.
ordaki **** lafı sürekli town of salemde **** nickiyle girip herkese küfür eden çocuklardan ve jahreinden gelmişti aklıma
kötü bir amaçla söylemedim yani