Menüsüz Ölüm Eklentisi

mrbobaking

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ölünce cikan menü var ya, artik o yok, en azindan bu eklentiyle.

Viplere vb. verebileceginiz bir ozellik

Komutlar:
/rwg, ana komut
/rwg reload: configi yeniler
/rwg disable: eklentiyi kapatir
/rwg enable: eklentiyi acar

Izinler:
rwg.respawn: eger izin gerekiyorsa buna ihtiyac var
rwg.reload: /rwg reload icin
rwg.disabe: /rwg enable icin

Config:
Kod:
respawn-without-gui: true
respawn-without-gui-without-permission: false
rwg-config-reloaded: §Config yenilendi
rwg-disabled-success: §SWG kapatildi
rwg-disabled: false
no-permission: §Iznin yok
rwg-enabled-success: §SWG acildi

respawn-without.gui: true/false
Menüsüz->true, menülü->false
respawn-without-gui-without-permission:
izinsiz->true, izinli->false

rwg-disabled gereksiz biliyorum, sonraki surumde kaldirilacak

Indirme
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Video

Konu duzeni icin ugrasamadim, duzeltirim belki bir ara
+Kaynak kodlarini paylasacagim, konuyu izlemeye alin

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Nedense Java ile uğraştığını gördüğüm kişilerin yarısı bu "respawn without gui" şeysini yapmaya çalışmıştı. Bunun neden bu kadar çekici olduğunu da hala anlamış değilim :D

mrbobaking

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Nedense Java ile uğraştığını gördüğüm kişilerin yarısı bu "respawn without gui" şeysini yapmaya çalışmıştı. Bunun neden bu kadar çekici olduğunu da hala anlamış değilim :D
cekici gelmiyor aslinda :( sadece eskiden yazmistim ve kotu bir sekilde yazmistim. onu duzeltmek icin. yoksa zaten tek event ve bir satir kodda bitiyor soyle:
Kod:
@EventHandler
public void d(PlayerDeathEvent e){
e.getPlayer().spigot().respawn();
}

java10

kız çava bana kahve yap
En iyi cevaplar
0
yalnız sen kolaya kaçmışsın, protocollib ya da paket kullanarak ayrıntılı bişi yap bence

oyundan bişiyi kaldırmak eklemekten daha kolayda ondan .-.

mrbobaking

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
yalnız sen kolaya kaçmışsın, protocollib ya da paket kullanarak ayrıntılı bişi yap bence

oyundan bişiyi kaldırmak eklemekten daha kolayda ondan .-.
evet, o yuzden su anda sadece spigotta calisiyor. ekliyorum su an paket. ayrica protocollib kullanmak istemiyorum bu kadar basit bir sey icin.

java10

kız çava bana kahve yap
En iyi cevaplar
0
evet, o yuzden su anda sadece spigotta calisiyor. ekliyorum su an paket. ayrica protocollib kullanmak istemiyorum bu kadar basit bir sey icin.
basit dediğin şey sen ultimate basit yapmışsın benim dediğim paket kullanarak yapman gelişmek istiyorsan protocollib e başla :)

Umut Savas

Ne demek yanlış? Ben mi?
En iyi cevaplar
0
Hocam, post kasmak için boş yorumlar atmayı lütfen bırak.
Bu eklentinin yüzlerce alternatifi var.
Senin buna ilginç demen ironi.
yaklaşık 30 baytlık bir veriyi yaklaşık 150 bayt ile cevaplıyorsun konuyu uzattıkça bu baytlar, kb oluyor ve daha çok uzarsa daha çok artıyor ve daha çok artıyor
Post kasmak için söylediğin fikir forum makinelerinin disk alanını kaplamaktan başka bir işe yaramıyor.
senin yaptığında makineleri disk alanını doldurmaktan başka hiçbir şey yapmıyor.
ayrıca eninde sonunda makinelerin disk alanı dolacak ve disk alanı artırılacak.
ve son olarak post kasınca ne oluyor ne değişiyor yani atıyorum ben 30000 40000 50000 post yapınca forum yöneticisi mi olacağım ünlü mü olacağım anlamıyorum kıskanıyor musunuz yoksa kapansa umrunuzda olmayacağı forumu mu düşünüyorsunuz tabi bu bazıları için geçerli değil bazıları gerçekten forumu önemsiyor ama artık şu zihniyetten kurtulun ahmet mehmet ali veli istediği kadar post kasar karışamazsın ki forumda boş yorum atamazsınız diye bir kural göremedim. özgür bir dünya özgür bir devlet özgür bir forum içindeyiz buna ve ne olursa olsun istediğimiz gibi tabi belirli kurallar dahilinde istediğimizi yapar buna göre davranırız.
kısacası seni ve senin gibi böyle yapanları kınıyorum.