> (Murder) □ (KatilKim) TR Plugini ▬ ♪♫♪ TURK YAPIMI ♪♫♪ (NPC)

BattukClashTR

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0

# Sponsorluk alamadığımız için bunun gibi plugin paylaşımlarımız bu site için durdurulmuştur.

Şuanda ziyaret ettiğiniz Plugin bir türk yapımıdır. Yapımı yaklaşık olarak 5 Hafta Sürmüştür. Normal olarak bilinen "Murder Mystery" pluginiyle mantık açısından aynıdır. Bu pluginin yapım amacı olarak; yabancı yayınlanan murder mystery pluginini TR hale getirerek Türk vatandaşlarımızın daha rahat kullanabilmesidir. Bu pluginde normal olarak bilinen Murder Mystery Pluginiyle fark olarak; NPC sistemi kullanılmış ve bazı mekanizmaları değiştirilmiştir (Altın Drop, Kılıç Fırlatma). Fakat bunu yaparken emek harcandığından paralı versionları bulunmaktadır. Aşağıda detaylıca belirtilmiştir.
Kaynak:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Bu pluginde NPC Sistemi kullanılmıştır.

Bu pluginde Normal Olarak Bilinen HUB tarzda, oda sistemi kullanılmıştır. Fakat satın almazsanız, yani deneme sürümünü kullanmak isterseniz sadece 1 adet oda açılır. Eğer para ile oda satın alırsanız oda sayınız artar.

Bilmem anlatmama gerek varmı :)
Normal oyun lobisi işte .d
Tek fark; sağa sola bilmem nereye oyun bilgilerini koymadım (eğer full sürüm almak isteyen olursa isteğe bağlı olarak onuda ekliyorum plugine)

Rastgele oyuncuların arasından katil ve şerif seçilir fakat deneme sürümü kullanıyorsanız şerif seçilme olasılığı %50 dir. Yani oyuna başladığında bi ihtimal şerif seçilmeyebilir, oyuncular altın biriktirerek yay alıp katili öldürür.

NOT: Katil sağ tık yaptığında normal murder mystery plugininde olduğu gibi kılıç fırlatır , fakat bu pluginde fırlattığı yerde patlama etkisi oluşturma özelliğide vardır.

Eğer yeterli kişi kalmadıysa oyunda (en az 2 kişi oynayabilir)

Eğer Odadan Şerif Ayrıldıysa

Eğer Odadan Katil Ayrıldıysa Oyun biter.
Veya normal oyuncu ayrılırsa, oyundaki herkese odadan ayrıldı diye yazı gider...

Eğer oyuncu yerlere droplanan altınlardan 7 adet toplarsa otomatik olarak altınlar alınır ve yay verilir. Yay aldıktan sonra 3 adet altın topladığında otomatik olarak 3 altını alınır ve OK verilir.
(Resim çekip koyamadım, çünkü çekebilmek için oynayabilmem lazım ve tek başıma yaptığım için maalesef resim alamadım)

Oyunda "/murdersetup" yazarsanız size adım adım kurulum yaptıracaktır. Siz bu kodu yazdığınızda ekranda ne yapmanız gerektiğinin yazısı çıkacaktır. Eğer yazıyı okuyamadan kapanırsa tekrar aynı kodu yazabilirsiniz.

Sıfırlamak yani fabrika ayarlarına döndürmek için "/murdersifirla" yazmanız yeterlidir. Tüm ayarları sıfırlar. Bu kodu yazdıktan sonra yani sıfırladıktan sonra tekrar kurulmadan NPC 'den girilemez.

Siz komutları yazdığınızda arkada onlarca kod çalışmakta. Bu kodların birisi bile ufak bir hata ile karşı karşıya gelirse size dönücektir.

Oyun Kapanınca Bilgiler Sıfırlanıyorsa (STOP Yapınca)

Altın Droplanması Çok Az İse

NPC'den Oda'yı Seçince Hiçbir Cevap Vermemesi

Odadan Katil veya Şerif Ayrılınca Odadakilere Yazı Gitmiyorsa

/murdertest= 'murder.test' veya OP
/npcs= 'murder.npc' veya OP
/murdersifirla= 'murder.sifirla' veya OP

// Aşağıdaki Kısım Setup Kısımları, yani Siz /murdersetup yazınca sizden isticekleri..
/murdersetup= 'murder.setup' veya OP
/murderlobi = 'murder.setup' veya OP
/murderstandart = 'murder.setup' veya OP
/murderkatil = 'murder.setup' veya OP

ÇOK YAKINDA SİTE ÜSTÜNDEN OTOMATİK ÖDEME SİSTEMİ KURULACAKTIR FAKAT KURULANA KADAR TÜM SATIN ALIMLAR AŞAĞIDAKİ SKYPE ADRESİNDEN KONUŞARAK HALLEDİLECEKTİR

(Ayrıca deneme sürümünde hata oluştuğunda da lütfen Skypeden ulaşın)

Son düzenleme:

BiesseTurkey

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Yalnız adam baya baya yapmış, tebrikler. +1
Ama üzülerek söylüyorum ki; biri satın alıp bi' gün paylaşacaktır. ;(

BattukClashTR

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yalnız adam baya baya yapmış, tebrikler. +1
Ama üzülerek söylüyorum ki; biri satın alıp bi' gün paylaşacaktır. ;(
MySQL 'e bağlı olarak kullanan sunucuları gözlemekteyim. Para ile alan, premium sürüm kullanan sunucular için veritabanında ayrı bir tablo mevcut. İstediğim anda kullanan sunucudaki bu plugini devre dışı bıraktırabiliyorum. Ama deneme sürümü (yani bu konuda paylaştığım) plugini kullanan sunuculardaki plugini devre dışı bırakma mekanizması koymadım. Sadece para ile alan sunucuları kontrol edip o sunuculardaki plugini devre dışı bırakabiliyorum. Eğer aynı Serial Numaralı 2 sunucu görürsem, sonradan aktif eden sunucudaki plugini devre dışı bırakıyorum.

BiesseTurkey

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
MySQL 'e bağlı olarak kullanan sunucuları gözlemekteyim. Para ile alan, premium sürüm kullanan sunucular için veritabanında ayrı bir tablo mevcut. İstediğim anda kullanan sunucudaki bu plugini devre dışı bıraktırabiliyorum. Ama deneme sürümü (yani bu konuda paylaştığım) plugini kullanan sunuculardaki plugini devre dışı bırakma mekanizması koymadım. Sadece para ile alan sunucuları kontrol edip o sunuculardaki plugini devre dışı bırakabiliyorum. Eğer aynı Serial Numaralı 2 sunucu görürsem, sonradan aktif eden sunucudaki plugini devre dışı bırakıyorum.
Helal olsun başarılar...

SM-G570F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

FuryRS

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hocam Her Ne Kadar Tebrik Etsem de Eğer Amacınız MM2 Eklentisini Geçmekse Yenilik Getirmeli ve İngilizce Olarak Sunmalısınız. Amacınız Sadece Türklere Yönelikse Gayet Başarılı...

emine66

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
hocam bu ayrıntılar neye yaricak

SM-J200F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi