AsilCraft Açıldı Alımlar İçeride !

Wittchen

Can verdiğin bayrağın tabutuna sarılmış...
En iyi cevaplar
0
Sunucu İp : asilcraft.cubed.pro
Slot : Sınırsız
Gerekli Alımlar : Rehber-Reklamcı-Moderator-Mimar

FORMLAR

Ad:
Soyad:
Olmak istediğin yetkideki bilgin:
Kaç yıldır bu görevi yapıyorsun:
Sunucuya getireceğin/getirilmesi istediğin özellikler:
Saygın:

NOT : Formlar doldurulmadan alım için gelenler reddedilecektir !

Tolgaprosu11

Marangoz
En iyi cevaplar
0
FORMLAR
Ad: tolga
Soyad: de******
Olmak istediğin yetkideki bilgin: mod komutlar
Kaç yıldır bu görevi yapıyorsun: 2
Sunucuya getireceğin/getirilmesi istediğin özellikler: bakacağo-ım ona göre söylerim
Saygın: iyidir kaynaşırım

batuhan551

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Ad:batuhan
Soyad:zön...
Olmak istediğin yetkideki bilgin:rehber 10/8
Kaç yıldır bu görevi yapıyorsun:4 ay felan
Sunucuya getireceğin/getirilmesi istediğin özellikler:ilk önce sw yi tanımam lazım
Saygın:biri bana saygızılık etmese bende etmem

Wittchen

En iyi cevaplar
0
Ad:batuhan
Soyad:zön...
Olmak istediğin yetkideki bilgin:rehber 10/8
Kaç yıldır bu görevi yapıyorsun:4 ay felan
Sunucuya getireceğin/getirilmesi istediğin özellikler:ilk önce sw yi tanımam lazım
Saygın:biri bana saygızılık etmese bende etmem
Alındınız tebrikler

SSlora_

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
FORMLAR
Ad: Fatih Han
Soyad: Türkmen
Olmak istediğin yetkideki bilgin: Mimarlığım süresince birsürü , birçok yapılar yapmışımdır . Birçok komut bilgim var . WE olsun , WG olsun . Moderatörlükte /lagg komutları vs . gerekli komutları bildiğimi düşünüyorum .
Kaç yıldır bu görevi yapıyorsun: Mimarlığı 1 yıldır yapıyorum . Moderatörlük 1 hafta yapıyorum . Ama moderatörlükte yeniyimdir . Moderatörlüke ve mimarlıkta olan sorumluluklarımı yerime getireceğime inanarak formu dolduruyorum .
Sunucuya getireceğin/getirilmesi istediğin özellikler: Kale tarzı yapılar yapabilir , istek ve şikayet warpı yapabilirim . Sonra sunucuya site eklenmesini istiyorum . Kimsenin bilemediği birçok plugin / skript istiyorum . Ve bot saldırısı vs . olacak durumdan kaçırtabilecek hosting . Farklı rütbelerin getirilmesini istiyorum . Ona göre yetkilerini ayırabilirim .
Saygın: %100 . Şimdi gelipte demesinler kesin öyle değildir diye . Ben gayet saygımı biliyorum ve test edebiliyorum .

Wittchen

En iyi cevaplar
0
FORMLAR
Ad: Fatih Han
Soyad: Türkmen
Olmak istediğin yetkideki bilgin: Mimarlığım süresince birsürü , birçok yapılar yapmışımdır . Birçok komut bilgim var . WE olsun , WG olsun . Moderatörlükte /lagg komutları vs . gerekli komutları bildiğimi düşünüyorum .
Kaç yıldır bu görevi yapıyorsun: Mimarlığı 1 yıldır yapıyorum . Moderatörlük 1 hafta yapıyorum . Ama moderatörlükte yeniyimdir . Moderatörlüke ve mimarlıkta olan sorumluluklarımı yerime getireceğime inanarak formu dolduruyorum .
Sunucuya getireceğin/getirilmesi istediğin özellikler: Kale tarzı yapılar yapabilir , istek ve şikayet warpı yapabilirim . Sonra sunucuya site eklenmesini istiyorum . Kimsenin bilemediği birçok plugin / skript istiyorum . Ve bot saldırısı vs . olacak durumdan kaçırtabilecek hosting . Farklı rütbelerin getirilmesini istiyorum . Ona göre yetkilerini ayırabilirim .
Saygın: %100 . Şimdi gelipte demesinler kesin öyle değildir diye . Ben gayet saygımı biliyorum ve test edebiliyorum .
Tebrikler alındın sunucuya bekliyorum :)

Atalante

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Ad: Sanem
Soyad: A****
Olmak istediğin yetkideki bilgin: ben rehber olmak istiyorum buildim orta derce ama rehber veya buildr olarak hiçbir sunucuda tecrübem olmadı herşeyin bir ilki olur ama tecrübem olmadığı için alınmıyorum ben yaparak öğrebnebileceğimi düşünüyorum
Kaç yıldır bu görevi yapıyorsun:Dediğim gibi hhiç yapmadım ama uzun zamandır faztion oynadığım için birkaç fikrim var
Sunucuya getireceğin/getirilmesi istediğin özellikler:sunucuyu görmem lazım bi değerli taş sistemi viler ve server için bir site yapılabilinir
Saygın:kesinlikle %100 ve saygızıs kişiler içinde mute yetkim,i doğru bir şekilde kullanbilirim saygılı ve hoşgörülübir sever olsun isterim

SarpE

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Selam, ben katılmak istemiyorum ama beni dener misin, ne sorular sorduğunu merak ettim.

Wittchen

En iyi cevaplar
0
Ad: Sanem
Soyad: A****
Olmak istediğin yetkideki bilgin: ben rehber olmak istiyorum buildim orta derce ama rehber veya buildr olarak hiçbir sunucuda tecrübem olmadı herşeyin bir ilki olur ama tecrübem olmadığı için alınmıyorum ben yaparak öğrebnebileceğimi düşünüyorum
Kaç yıldır bu görevi yapıyorsun:Dediğim gibi hhiç yapmadım ama uzun zamandır faztion oynadığım için birkaç fikrim var
Sunucuya getireceğin/getirilmesi istediğin özellikler:sunucuyu görmem lazım bi değerli taş sistemi viler ve server için bir site yapılabilinir
Saygın:kesinlikle %100 ve saygızıs kişiler içinde mute yetkim,i doğru bir şekilde kullanbilirim saygılı ve hoşgörülübir sever olsun isterim
Formu doldurduğun ve zaman ayırdığın icin tesekkurler Sanem! Evet dediğin gibi herseyin bir ilki olur :)

EmirhanKRM1

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Ad:Emirhan
Soyad:KIRIM
Olmak istediğin yetkideki bilgin:%100
Kaç yıldır bu görevi yapıyorsun:4
Sunucuya getireceğin/getirilmesi istediğin özellikler:Sunucu şu an Gördüğüm Kadarıyla Tamamlanmamış Warplar Yapılmamış Bunların Yapılması Gerek Öncelikle Tabii.
Saygın:Kendim Hakkında Yorum Yapmayı Sevmiyorum Skype Görüşürsek Kendiniz Değerlendirirsiniz

aress_180

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ad: Aress
Soyad: (vermiyorum gerek yoktur herhalde)
Olmak istediğin yetkideki bilgin: Moderatörlükte komutlarla aram iyidir , hile tespitinde iyiyim , Mimarlıkta 1.5.2 den beri çoğu serverde görev aldım NoMercynin yapımı gibi büyük projelerde yer aldım komutlarla aramda iyidir WE - WG olarak dizayn açısından iyi olduğumu söylerler.
Kaç yıldır bu görevi yapıyorsun: Modluk 1.6.4'den beri Mimarlık 1.5.2 den beri.
Sunucuya getireceğin/getirilmesi istediğin özellikler: Alışılagelmişin dışında tasarımlar ve yönetim , disiplinli bir oyuncu kitlesi.
Saygın: Egoist gibi olmayı sevmediğimden zamanla alışırsınız. Saygılıyımdır.

Crazy31Angel

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Ad:Ahmet
Soyad: tuğrul
Olmak istediğin yetkideki bilgin: admin
Kaç yıldır bu görevi yapıyorsun:ben bu görevi 4 senedir yapıyorum üstüne 4 kere server açmışlığım vardır. WE , WG , Mrl , groupmanger gibi pl ler hakkında birsürü bilgim var.
Sunucuya getireceğin/getirilmesi istediğin özellikler:Gelince ne göver verilirse yaparım
Saygın: bana ihanet edilmediği sürece ihanet etmem ve gerekmedikçe hiçbirtürlü saygısızlık yapmam

ARROW63

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Ad:Mehmet
Soyad:Se*****
Olmak istediğin yetkideki bilgin:Mod Bugların %90 ını bilirim ve 5 yıllık adminle 3 yıl geçirdim
Kaç yıldır bu görevi yapıyorsun:1
Sunucuya getireceğin/getirilmesi istediğin özellikler:Klan savaşı
Saygın:Bu bölümü dolduracak kadar saygısız değilim

Son düzenleme: