#SkyLine Builder Alımları /Konu devamı iceride/

Sunucumuz Beta Aşamasından Çıktıgında Aramıza Katılmayı Düşünüyor Musun

• Evet,Kesinlikle!

• Malesef İlgimi Çekmedi

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Cheytah

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
SkyLine Skyblock Sunucumuza builder alımı yapmaya karar verdik ve bu konuda siz değerli forum üyelerinden bize yardımcı olabilecek kişileri arıyoruz! Sunucumuz şu an Beta Aşamasındadır ip mizi onceden kaydederek acıldıgımızda gorebilirsiniz: İP: SkyLine.batihost.com

Lütfen 17 yaş altı basvuruya katılmasın profesyonel builder arıyoruz.t Tabikide aldıgımız builderlar bir ücret karsılıgı calısacaktır.

#SkyLine# Basvuru Formu
*Yaşınız(+17):
*Ad:
*Soyad:
*Daha once bir build takımında yer aldınız mı(bu sizin için çok buyuk referans olacaktır):
*Sizi neden secmeliyiz:

Alınan kişilerle Discord adresimiz üzerinden iletişime geçerek profesyonel ekibimize alacagız.
Skype Üzerinden İletişime Gecin : live:burakozyer

Holybleu05

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
*Ad:UTKUHAN
*Soyad:BIRICIK
*Daha once bir build takımında yer aldınız mı(bu sizin için çok buyuk referans olacaktır):EVET KENDIM KURCUGUM BIR TAKIM
*Sizi neden secmeliyiz:BEN IYI BUILD YAPAN VE GUZEL BI SERVER TASARLAYACAGIMA VE OYUNCULARA IYI HIZMET SUNACAGIM ICIN KENDI FIKRIM OLARAK BENI SECMENIZI ONERIRIM.
Alınan kişilerle Discord adresimiz üzerinden iletişime geçerek profesyonel ekibimize alacagız. DISCORDUM VARDIR

NOT: VE BEN SERVER COK ZOR SECERIM !

Cheytah

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
*Daha once bir build takımında yer aldınız mı(bu sizin için çok buyuk referans olacaktır):EVET KENDIM KURCUGUM BIR TAKIM
*Sizi neden secmeliyiz:BEN IYI BUILD YAPAN VE GUZEL BI SERVER TASARLAYACAGIMA VE OYUNCULARA IYI HIZMET SUNACAGIM ICIN KENDI FIKRIM OLARAK BENI SECMENIZI ONERIRIM.
Alınan kişilerle Discord adresimiz üzerinden iletişim
e geçerek profesyonel ekibimize alacagız. DISCORDUM VARDIR

Yasınız kac ?

IbrahimRespect

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben Sunucu Asistani Ibrahim
Lutfen yaptiginiz Yapilarla Ilgili Bize Fotoraflar Gonderin.!
Iyi FORUMLAR.!

Holybleu05

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0

Halit_SVR

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Alınan kişilerle Discord adresimiz üzerinden iletişim
e geçerek profesyonel ekibimize alacagız. DISCORDUM VARDIR

Senin server seçip seçmiceğin önemli değil kardeşim bizim seni alıp almiyacağimiz önemli hadi eyw

TheEngineer

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
*Yaşınız(+17):17
*Ad:BURAK
*Soyad:ÖZYILMAZ
*Daha once bir build takımında yer aldınız mı(bu sizin için çok buyuk referans olacaktır):Evet daha önce build takımında bulundum.
*Sizi neden secmeliyiz:Çünkü yaratıcı bir hayalgücüm olduğuna ve yenilikçi fikirlerim olduğuna inanıyorum.

oyundaki adım PrinceOffire

Aga bir şey demiyorsunuz elendimmi ?