[Paylaşım] Kolay Reklam Önleme Skript

Onurbey034

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bu skriptle kolayca sunucunuza reklam için gelenleri engelleyebilirsiniz!
Kod:
on first join:
 execute console command "mute %player% 120"
 send "&4Reklam koruması nedeniyle sunucuya ilk giris yapan uyeler 2 dakika mutelidir bidahaki girislerinde sorun duzelecek"
 wait 30 seconds
 send "&4Reklam koruması nedeniyle 1.5 dakika mutelisin"
 wait 30 seconds
 send "&4Reklam koruması nedeniyle 1 dakika mutelisin
 wait 60 seconds
 send "Reklam koruması açıldı artık konuşabilirsin"

Son düzenleme:

Veba_

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Mute sürelerini bu şekilde yapmayın adam reklammı yaptı atın sınırsız muteyi zaten yanlış anlaşılma varsa skypeden felan ulaşır oyuncu sorun çözülür.

Onurbey034

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bence gereksiz ve saçma olmuş, oyuna reklam yapmamak için girenler ne olacak?

Bak dostum ben bu skripti herkes kullansın demedim yada kullanmanıza zorlamadım. Bu skript basit bi reklamı önler. Diğer reklam önleyicilerini sağlıklı bulmuyorum benim serverimde bi adamın adı JrCommen di ve adında com geçiyor diye adamın ismi yazılmıyordu adamda bundan şikayetçiydi bu en basit ve bazen etkil olan bi skripttir mute süresini 5 dakika yapacaktım vazgeçtim böylecelikle bazı insanlar 2 dakika beklemeyemi uğraşıcam diyip sunucudan çıkar ve skript etkili olur umarım anlamışsındır iyi forumlar

Yiğit_bee

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bak dostum ben bu skripti herkes kullansın demedim yada kullanmanıza zorlamadım. Bu skript basit bi reklamı önler. Diğer reklam önleyicilerini sağlıklı bulmuyorum benim serverimde bi adamın adı JrCommen di ve adında com geçiyor diye adamın ismi yazılmıyordu adamda bundan şikayetçiydi bu en basit ve bazen etkil olan bi skripttir mute süresini 5 dakika yapacaktım vazgeçtim böylecelikle bazı insanlar 2 dakika beklemeyemi uğraşıcam diyip sunucudan çıkar ve skript etkili olur umarım anlamışsındır iyi forumlar
Easy boy, pekala ben zaten kullanmayacağım fakat Skriptini herkese uyarlı yapman daha verimli olacaktır :)

yigitahasglm

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
on join yerine on first join kullanabilirsiniz. Böylece her girdiğimizde 2 dakika boyunca muteli kalmayız