LuckyMC | Rehber Alımları

MrDaimon

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adınız ve Soyadınız: Muhammed Sönmez
Yaşınız: 16
Skype veya Facebook adresiniz: Skype Adresim: [email protected] .
Sunucuda/oyunda kullandığınız isminiz/nickiniz (IGN): MrDamion.
Kaç yıldır Minecraft oyununu oynuyorsunuz?: 6.5 Senedir Minecraft oynuyorum.
Sunucuyu ne zaman keşfettiniz?: 2 Hafta önce forum'da keşfettim.
Sunucuda ne zamandan beri oynuyorsunuz?: Sunucuyu 2 Haftadır oynuyorum fakat önceden başka isimle oynuyordum şimdi premium ismim'i değiştirdiğim için bu hesap ile kaydoluyorum.
Sunucuyu 10 puan üzerinde değerlendirecek olursak, vereceğiniz puan kaç olurdu?: 10 üzerinden değerlendiricek olursak vereceğim Puan 9.5 olurdu.
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye veya özel üyeliğe sahip oldunuz mu?: Hayır sunucuda daha önce Yetkiye ve Özel Üyeliğe sahip olmadım.
Hangi sunucularda yetkili oldunuz ve referans verebilir misiniz?: 16-17 Server'de Moderator oldum son 2 Ayda KromPvP Ve NDGamer'de Moderator oldum.
Kendinizi yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz?: Tabi ki her zaman hazır hissediyorum.
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?: Daha önceden birçok serverde tecrübem olduğu için ve kendime güvendiğim için yetkili olmak istiyorum.
Sunucumuzun yetkili ekibiyle anlaşabilir misiniz?: Evet sunucunun Yetkili Ekibiyle anlaşabilirim ve çabuk da Yetkili Ekibiyle kaynaşabilirim.
Diğer oyuncularımızdan sizi ayıran özellikleriniz neler?: Diğer oyunculardan beni arıyan özelliklerim: Tecrübem,Kendim Olmam,Oyuncular ile iyi anlaşabilmem, Küfür etmemem ve Olgun davranmam.
Hiç ban veya mute yediniz mi?: Hayır kuralları bildiğim için her hangi bir ban veya mute yemişliğim olmadı.
Oyunculara nasıl davranırsınız?: Oyunculara düzgün davranırım , sorunlarını çözerim ve olgun davranırım.
Küfür, argo kullanımına yatkın mısınız? (Çok kullanır mısınız?): Gerçek hayatta çok kullanmam sinirlendiğimde kullanırım tabi (Ufak Derece'de) Skypede de öyle fakat oyunda asla kullanmam.
Oyuncular ve yetkililer ile anlaşır mısınız?: Evet dediğim gibi oyuncular ve yetkililer iyi anlaşıp hemen kaynaşabilirim.
Yetkili olursanız sunucudan kaldırmak istediğiniz veya sunucuya eklenmesini istediğiniz bir şey var mı?: Yetkili olursam sunucudan her hangi bir şeyi kaldırılmasını istemem çünkü her şey yerli yerinde fakat eklemek istediğim şeyler Survival Games olabilir. :)

Son düzenleme:

AtakanPvP_31

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Adınız ve Soyadınız:Atakan Gümüş.
Yaşınız: 15.
Skype veya Facebook adresiniz: Galatasaray Hayranı (Skype).
Sunucuda/oyunda kullandığınız isminiz/nickiniz (IGN): AtakanPvP_31
Kaç yıldır Minecraft oyununu oynuyorsunuz?: 5.
Sunucuyu ne zaman keşfettiniz?: 1 Hafta Önce Keşfettim.
Sunucuda ne zamandan beri oynuyorsunuz?: Keşfettiğimden Beri.
Sunucuyu 10 puan üzerinde değerlendirecek olursak, vereceğiniz puan kaç olurdu?: 9 Olurdu.
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye veya özel üyeliğe sahip oldunuz mu?: Hayır Olmadım.
Hangi sunucularda yetkili oldunuz ve referans verebilir misiniz?: Olmamıştım.
Kendinizi yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz?: Evet Hazır Hissediyorum.
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?: Oyunculara Yardım Sunmak İçin Yetkili Olmak İstiyorum .
Sunucumuzun yetkili ekibiyle anlaşabilir misiniz?: Evet tabii ki Anlaşabilirim.
Diğer oyuncularımızdan sizi ayıran özellikleriniz neler?: Çok Yönlüyüm Çözüm Yolu Ararım Ararım.
Hiç ban veya mute yediniz mi?: Mute Yedim.
Oyunculara nasıl davranırsınız?: İyi Davranırım.
Küfür, argo kullanımına yatkın mısınız? (Çok kullanır mısınız?): Çok Nadiren Sinirlenince Ama Fazla Sinirlenmem O Yüzden Fazla Küfür Etmem.
Oyuncular ve yetkililer ile anlaşır mısınız?: Evet tabii ki Anlaşırım.
Yetkili olursanız sunucudan kaldırmak istediğiniz veya sunucuya eklenmesini istediğiniz bir şey var mı?: Bugları Ekip Olarak Kaldırabiliriz Diğer Her Şey Yerli Yerinde

Son düzenleme:

FFHD

orda her kiminleysen, belki sevgilinleysen...
En iyi cevaplar
21
Adınız ve Soyadınız:Atakan Gümüş.
Yaşınız: 15.
Skype veya Facebook adresiniz: Galatasaray Hayranı (Skype).
Sunucuda/oyunda kullandığınız isminiz/nickiniz (IGN): AtakanPvP_31
Kaç yıldır Minecraft oyununu oynuyorsunuz?: 5.
Sunucuyu ne zaman keşfettiniz?: 1 Hafta Önce Keşfettim.
Sunucuda ne zamandan beri oynuyorsunuz?: Keşfettiğimden Beri.
Sunucuyu 10 puan üzerinde değerlendirecek olursak, vereceğiniz puan kaç olurdu?: 9 Olurdu.
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye veya özel üyeliğe sahip oldunuz mu?: Hayır Olmadım.
Hangi sunucularda yetkili oldunuz ve referans verebilir misiniz?: Olmamıştım.
Kendinizi yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz?: Evet Hazır Hissediyorum.
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?: Oyunculara Yardım Sunmak İçin Yetkili Olmak İstiyorum .
Sunucumuzun yetkili ekibiyle anlaşabilir misiniz?: Evet tabii ki Anlaşabilirim.
Diğer oyuncularımızdan sizi ayıran özellikleriniz neler?: Çok Yönlüyüm Çözüm Yolu Ararım Ararım.
Hiç ban veya mute yediniz mi?: Mute Yedim.
Oyunculara nasıl davranırsınız?: İyi Davranırım.
Küfür, argo kullanımına yatkın mısınız? (Çok kullanır mısınız?): Çok Nadiren Sinirlenince Ama Fazla Sinirlenmem O Yüzden Fazla Küfür Etmem.
Oyuncular ve yetkililer ile anlaşır mısınız?: Evet tabii ki Anlaşırım.
Yetkili olursanız sunucudan kaldırmak istediğiniz veya sunucuya eklenmesini istediğiniz bir şey var mı?: Bugları Kaldırabiliriz

Reddedildiniz.

Breakthrough

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adınız ve Soyadınız: Muhammed Sönmez
Yaşınız: 16 Giricem bir kaç gün sonra. ( 08.08.2001 )
Skype veya Facebook adresiniz: Skype Adresim: [email protected] .
Sunucuda/oyunda kullandığınız isminiz/nickiniz (IGN): MrDamion.
Kaç yıldır Minecraft oyununu oynuyorsunuz?: 6.5 Senedir Minecraft oynuyorum.
Sunucuyu ne zaman keşfettiniz?: 2 Hafta önce forum'da keşfettim.
Sunucuda ne zamandan beri oynuyorsunuz?: Sunucuyu 2 Haftadır oynuyorum fakat önceden başka isimle oynuyordum şimdi premium ismim'i değiştirdiğim için bu hesap ile kaydoluyorum.
Sunucuyu 10 puan üzerinde değerlendirecek olursak, vereceğiniz puan kaç olurdu?: 10 üzerinden değerlendiricek olursak vereceğim Puan 9.5 olurdu.
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye veya özel üyeliğe sahip oldunuz mu?: Hayır sunucuda daha önce Yetkiye ve Özel Üyeliğe sahip olmadım.
Hangi sunucularda yetkili oldunuz ve referans verebilir misiniz?: 16-17 Server'de Moderator oldum son 2 Ayda KromPvP Ve NDGamer'de Moderator oldum.
Kendinizi yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz?: Tabi ki her zaman hazır hissediyorum.
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?: Daha önceden birçok serverde tecrübem olduğu için ve kendime güvendiğim için yetkili olmak istiyorum.
Sunucumuzun yetkili ekibiyle anlaşabilir misiniz?: Evet sunucunun Yetkili Ekibiyle anlaşabilirim ve çabuk da Yetkili Ekibiyle kaynaşabilirim.
Diğer oyuncularımızdan sizi ayıran özellikleriniz neler?: Diğer oyunculardan beni arıyan özelliklerim: Tecrübem,Kendim Olmam,Oyuncular ile iyi anlaşabilmem, Küfür etmemem ve Olgun davranmam.
Hiç ban veya mute yediniz mi?: Hayır kuralları bildiğim için her hangi bir ban veya mute yemişliğim olmadı.
Oyunculara nasıl davranırsınız?: Oyunculara düzgün davranırım , sorunlarını çözerim ve olgun davranırım.
Küfür, argo kullanımına yatkın mısınız? (Çok kullanır mısınız?): Gerçek hayatta çok kullanmam sinirlendiğimde kullanırım tabi (Ufak Derece'de) Skypede de öyle fakat oyunda asla kullanmam.
Oyuncular ve yetkililer ile anlaşır mısınız?: Evet dediğim gibi oyuncular ve yetkililer iyi anlaşıp hemen kaynaşabilirim.
Yetkili olursanız sunucudan kaldırmak istediğiniz veya sunucuya eklenmesini istediğiniz bir şey var mı?: Yetkili olursam sunucudan her hangi bir şeyi kaldırılmasını istemem çünkü her şey yerli yerinde fakat eklemek istediğim şeyler Survival Games olabilir. :)
Skype üzerinden benimle iletişime geçin: ali.mc90

EfkarlıRG

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Adınız ve Soyadınız: Atahan Deniz
Yaşınız: 15
Skype veya Facebook adresiniz: Skype: DarkGamerTR
Sunucuda/oyunda kullandığınız isminiz/nickiniz (IN): EfkarliRG
Kaç yıldır Minecraft oyununu oynuyorsunuz?: 5
Sunucuyu ne zaman keşfettiniz?: Formdan buldum
Sunucuda ne zamandan beri oynuyorsunuz?: yaklaşık 1 saat. oyunlar gayet güzel.
Sunucuyu 10 puan üzerinde değerlendirecek olursak, vereceğiniz puan kaç olurdu?: 9
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye veya özel üyeliğe sahip oldunuz mu?: Bu sunucuda daha önce yetkili olmadım.
Hangi sunucularda yetkili oldunuz ve referans verebilir misiniz?: Daha önce bazı sunucularda yetkili oldum, ancak kapandı ve adlarını unuttum kusuruma bakmayın lütfen.
Kendinizi yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz?: Evet.
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?: Oyunculara hizmet etmeyi seviyorum.
Sunucumuzun yetkili ekibiyle anlaşabilir misiniz?: Evet. Tabikide. Ben de zaten ne zamandır ciddi, şımarmayan, işi şakaya vurdurmayan ve serverini yükseltmekte kararlı ekip arkadaşları arıyordum.
Diğer oyuncularımızdan sizi ayıran özellikleriniz neler?: Üzgünüm , ama bence bu saçma bir soru olmuş. benim gözümde hiçbir oyuncunun diğerinden üstünlüğü yoktur.
Hiç ban veya mute yediniz mi?: Bu serverda bir kere sohbeti kirletmekten 5 dakika mute yedim :D ondan başka yemedim
Oyunculara nasıl davranırsınız?: Oyunculara karşı her zaman kibar bir dil kullanırım. Asla boş yere ceza vermem, yalan söylemem. Hatta o oyuncu en nefret ettiğim oyuncu bile olsa bunu yapmam. Hiçbir oyuncuyu diğerinden yüksekte görmem. Hepsine aynı davranırım.
Küfür, argo kullanımına yatkın mısınız? (Çok kullanır mısınız?): Ben asla argo dil kullanmam, hafif argodan da kaçınmaya çalışırım hatta hemen hemen onu da hiç kullanmam. Argo kullanan oyuncularımızı önce uyarırım, sonra gereken cezasını veririm.
Oyuncular ve yetkililer ile anlaşır mısınız?: Oyuncular ile iyi anlaşabileceğimi, yetkililerle de uyum sağlayabileceğimi düşünüyorum
Yetkili olursanız sunucudan kaldırmak istediğiniz veya sunucuya eklenmesini istediğiniz bir şey var mı?: Bunu sunucuda konuşmamızın daha doğru olacağına inanıyorum. İYİ GÜNLER DİLERİM.. :)

ByVakVak

Marangoz
En iyi cevaplar
0
YETKİLİLER ÇOK KABA!!
SaykoPatates birinden skype istedi oda niye ki dedi diye 18 saat ban attı nasıl sw bu!!

Breakthrough

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adınız ve Soyadınız: Atahan Deniz
Yaşınız: 15
Skype veya Facebook adresiniz: Skype: DarkGamerTR
Sunucuda/oyunda kullandığınız isminiz/nickiniz (IN): EfkarliRG
Kaç yıldır Minecraft oyununu oynuyorsunuz?: 5
Sunucuyu ne zaman keşfettiniz?: Formdan buldum
Sunucuda ne zamandan beri oynuyorsunuz?: yaklaşık 1 saat. oyunlar gayet güzel.
Sunucuyu 10 puan üzerinde değerlendirecek olursak, vereceğiniz puan kaç olurdu?: 9
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye veya özel üyeliğe sahip oldunuz mu?: Bu sunucuda daha önce yetkili olmadım.
Hangi sunucularda yetkili oldunuz ve referans verebilir misiniz?: Daha önce bazı sunucularda yetkili oldum, ancak kapandı ve adlarını unuttum kusuruma bakmayın lütfen.
Kendinizi yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz?: Evet.
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?: Oyunculara hizmet etmeyi seviyorum.
Sunucumuzun yetkili ekibiyle anlaşabilir misiniz?: Evet. Tabikide. Ben de zaten ne zamandır ciddi, şımarmayan, işi şakaya vurdurmayan ve serverini yükseltmekte kararlı ekip arkadaşları arıyordum.
Diğer oyuncularımızdan sizi ayıran özellikleriniz neler?: Üzgünüm , ama bence bu saçma bir soru olmuş. benim gözümde hiçbir oyuncunun diğerinden üstünlüğü yoktur.
Hiç ban veya mute yediniz mi?: Bu serverda bir kere sohbeti kirletmekten 5 dakika mute yedim :D ondan başka yemedim
Oyunculara nasıl davranırsınız?: Oyunculara karşı her zaman kibar bir dil kullanırım. Asla boş yere ceza vermem, yalan söylemem. Hatta o oyuncu en nefret ettiğim oyuncu bile olsa bunu yapmam. Hiçbir oyuncuyu diğerinden yüksekte görmem. Hepsine aynı davranırım.
Küfür, argo kullanımına yatkın mısınız? (Çok kullanır mısınız?): Ben asla argo dil kullanmam, hafif argodan da kaçınmaya çalışırım hatta hemen hemen onu da hiç kullanmam. Argo kullanan oyuncularımızı önce uyarırım, sonra gereken cezasını veririm.
Oyuncular ve yetkililer ile anlaşır mısınız?: Oyuncular ile iyi anlaşabileceğimi, yetkililerle de uyum sağlayabileceğimi düşünüyorum
Yetkili olursanız sunucudan kaldırmak istediğiniz veya sunucuya eklenmesini istediğiniz bir şey var mı?: Bunu sunucuda konuşmamızın daha doğru olacağına inanıyorum. İYİ GÜNLER DİLERİM.. :)
Reddedildiniz.

TrollBebek

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Adınız ve Soyadınız:Ayberk KATI
Yaşınız:8
Skype veya Facebook adresiniz:skype:Alperen02x
Sunucuda/oyunda kullandığınız isminiz/nickiniz (IGN):TrollBebek_V2
Kaç yıldır Minecraft oyununu oynuyorsunuz?:3
Sunucuyu ne zaman keşfettiniz?:1 ay önce keşfettim
Sunucuda ne zamandan beri oynuyorsunuz?:3 aydır açık olduğu için 1 aydır sunucuda oynuyorum
Sunucuyu 10 puan üzerinde değerlendirecek olursak, vereceğiniz puan kaç olurdu?:10/10
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye veya özel üyeliğe sahip oldunuz mu?:olmadım Maalesef
Hangi sunucularda yetkili oldunuz ve referans verebilir misiniz?:Betacraft ta Rehber
Kendinizi yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz?:Evet
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?:Sunucuyu seviyorum ve oyuncuları ve yetkili abilerimi seviyorum o yüzden yetkili olmak istiyorum
Sunucumuzun yetkili ekibiyle anlaşabilir misiniz?:Anlaşabilirim.
Diğer oyuncularımızdan sizi ayıran özellikleriniz neler?:Çünkü Suana kadar böyle bir sunucu görmedim Hile Koruması süper ve Burada PVP mi geliştiriyorum
Hiç ban veya mute yediniz mi?: Hayır Banlanmadım
Oyunculara nasıl davranırsınız?: Yardımcı Olurum ve Hoşgorulu Davranırım.
Küfür, argo kullanımına yatkın mısınız? (Çok kullanır mısınız?):Hayır Argo veya kufur kullanmam sinirlendiğimde Bazen
Oyuncular ve yetkililer ile anlaşır mısınız?:Evet Anlaşabilirim
Yetkili olursanız sunucudan kaldırmak istediğiniz veya sunucuya eklenmesini istediğiniz bir şey var mı ? Adam Oldurdugumuzde Para veya Golden Apple verirse güzel olur ''FFA''

Breakthrough

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adınız ve Soyadınız:Ayberk KATI
Yaşınız:8
Skype veya Facebook adresiniz:skype:Alperen02x
Sunucuda/oyunda kullandığınız isminiz/nickiniz (IGN):TrollBebek_V2
Kaç yıldır Minecraft oyununu oynuyorsunuz?:3
Sunucuyu ne zaman keşfettiniz?:1 ay önce keşfettim
Sunucuda ne zamandan beri oynuyorsunuz?:3 aydır açık olduğu için 1 aydır sunucuda oynuyorum
Sunucuyu 10 puan üzerinde değerlendirecek olursak, vereceğiniz puan kaç olurdu?:10/10
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye veya özel üyeliğe sahip oldunuz mu?:olmadım Maalesef
Hangi sunucularda yetkili oldunuz ve referans verebilir misiniz?:Betacraft ta Rehber
Kendinizi yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz?:Evet
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?:Sunucuyu seviyorum ve oyuncuları ve yetkili abilerimi seviyorum o yüzden yetkili olmak istiyorum
Sunucumuzun yetkili ekibiyle anlaşabilir misiniz?:Anlaşabilirim.
Diğer oyuncularımızdan sizi ayıran özellikleriniz neler?:Çünkü Suana kadar böyle bir sunucu görmedim Hile Koruması süper ve Burada PVP mi geliştiriyorum
Hiç ban veya mute yediniz mi?: Hayır Banlanmadım
Oyunculara nasıl davranırsınız?: Yardımcı Olurum ve Hoşgorulu Davranırım.
Küfür, argo kullanımına yatkın mısınız? (Çok kullanır mısınız?):Hayır Argo veya kufur kullanmam sinirlendiğimde Bazen
Oyuncular ve yetkililer ile anlaşır mısınız?:Evet Anlaşabilirim
Yetkili olursanız sunucudan kaldırmak istediğiniz veya sunucuya eklenmesini istediğiniz bir şey var mı ? Adam Oldurdugumuzde Para veya Golden Apple verirse güzel olur ''FFA''
Reddedildiniz.

FFHD

En iyi cevaplar
21
YETKİLİLER ÇOK KABA!!
SaykoPatates birinden skype istedi oda niye ki dedi diye 18 saat ban attı nasıl sw bu!!

Merhaba,
Eğer skype istediysek vermesi gerekiyor. Kontrol amaçlı skype istiyoruz. Kabalık ile alakası yok. Konuyu kirletme lütfen.

Baturlasukhj

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Adınız ve Soyadınız:Aytuğ Kömeç
Yaşınız:14
Skype veya Facebook adresiniz:skype-nofall57
Sunucuda/oyunda kullandığınız isminiz/nickiniz (IGN):_BaronNashor
Kaç yıldır Minecraft oyununu oynuyorsunuz?:5
Sunucuyu ne zaman keşfettiniz?:2 ay önve
Sunucuda ne zamandan beri oynuyorsunuz?:2 ay önceden beri oynuyorum
Sunucuyu 10 puan üzerinde değerlendirecek olursak, vereceğiniz puan kaç olurdu?:10
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye veya özel üyeliğe sahip oldunuz mu?:Hayır Olmadım
Hangi sunucularda yetkili oldunuz ve referans verebilir misiniz?:Regen PvP yi bilirsiniz Orda Rehber Olmuştum 5 ay falan kadar sonra youtuber kara belanın serverinde 3 ay rehber olmuştum
Kendinizi yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz?:ÇOK HAZIRIM
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?:Bu SUNUCUYU ÇOK SEVİYORUM
Sunucumuzun yetkili ekibiyle anlaşabilir misiniz?:HERZAMAN
Diğer oyuncularımızdan sizi ayıran özellikleriniz neler?:BEN YARDIM ETMEĞİ ÇOK SEVERİM YARDIM BENİM İÇİN ÖNEMLİDİR HER SIKINTIYLA UĞRAŞIRIM
Hiç ban veya mute yediniz mi?:1 KERE ODA SİZİN SERVERİNİZDE 2 KERE AYNI ŞEYİ TEKRAR ETTİĞİM İÇİN
Oyunculara nasıl davranırsınız?:ÇOK İYİ DAVRANIRIM ONLARLA ARKADAŞ GİBİ OLURUM
Küfür, argo kullanımına yatkın mısınız? (Çok kullanır mısınız?):HAYIR ÇOK DEĞİLİM
Oyuncular ve yetkililer ile anlaşır mısınız?:ÇOK İYİ
Yetkili olursanız sunucudan kaldırmak istediğiniz veya sunucuya eklenmesini istediğiniz bir şey var mı?:EKLEMEK İSTEDİĞİM ŞEY SADECE OYUN OLARAK ARENA PVP OLUR YOKSA SUNUCU 4/4 LÜK

Breakthrough

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adınız ve Soyadınız:Aytuğ Kömeç
Skype veya Facebook adresiniz:skype-nofall57
Sunucuyu ne zaman keşfettiniz?:2 ay önve
Sunucuda ne zamandan beri oynuyorsunuz?:2 ay önceden beri oynuyorum
Sunucuyu 10 puan üzerinde değerlendirecek olursak, vereceğiniz puan kaç olurdu?:10
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye veya özel üyeliğe sahip oldunuz mu?:Hayır Olmadım
Hangi sunucularda yetkili oldunuz ve referans verebilir misiniz?:Regen PvP yi bilirsiniz Orda Rehber Olmuştum 5 ay falan kadar sonra youtuber kara belanın serverinde 3 ay rehber olmuştum
Kendinizi yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz?:ÇOK HAZIRIM
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?:Bu SUNUCUYU ÇOK SEVİYORUM
Sunucumuzun yetkili ekibiyle anlaşabilir misiniz?:HERZAMAN
Diğer oyuncularımızdan sizi ayıran özellikleriniz neler?:BEN YARDIM ETMEĞİ ÇOK SEVERİM YARDIM BENİM İÇİN ÖNEMLİDİR HER SIKINTIYLA UĞRAŞIRIM
Hiç ban veya mute yediniz mi?:1 KERE ODA SİZİN SERVERİNİZDE 2 KERE AYNI ŞEYİ TEKRAR ETTİĞİM İÇİN
Oyunculara nasıl davranırsınız?:ÇOK İYİ DAVRANIRIM ONLARLA ARKADAŞ GİBİ OLURUM
Küfür, argo kullanımına yatkın mısınız? (Çok kullanır mısınız?):HAYIR ÇOK DEĞİLİM
Oyuncular ve yetkililer ile anlaşır mısınız?:ÇOK İYİ
Yetkili olursanız sunucudan kaldırmak istediğiniz veya sunucuya eklenmesini istediğiniz bir şey var mı?:EKLEMEK İSTEDİĞİM ŞEY SADECE OYUN OLARAK ARENA PVP OLUR YOKSA SUNUCU 4/4 LÜK
Reddedildiniz.

Baturlasukhj

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Adınız ve Soyadınız:AYTUĞ KÖMEÇ
Skype veya Facebook adresiniz:nofall57
Sunucuyu ne zaman keşfettiniz?:2 AY ÖNCE
Sunucuda ne zamandan beri oynuyorsunuz?:1 AY ÖNCE
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye veya özel üyeliğe sahip oldunuz mu?:HAYIR
Hangi sunucularda yetkili oldunuz ve referans verebilir misiniz?:BİR ÇOK SERVERDE REHBER ADMİN BUİLDER MODERRATÖR OLDUM ÇOK TECRÜBELİYİM
Kendinizi yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz?:HEMDE NASIL
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?:ÇÜNKÜ BU SERVER BİR HARİKA DOSTUM
Sunucumuzun yetkili ekibiyle anlaşabilir misiniz?:ÇOK İYİ ANLAŞIRIM
Diğer oyuncularımızdan sizi ayıran özellikleriniz neler?:BEN YARDIM ETMEYİ SEVERİM DİĞER OYUNCULARLA ÇOK İYİ ANLAŞIRIM VE BU BENİ AYIRIR
Hiç ban veya mute yediniz mi?:HAYIR
Oyunculara nasıl davranırsınız?:ARKADAŞ GİBİ DAVRANIYORUM OYUNCULARA HİÇ SIKINTIM OLMAZ
Küfür, argo kullanımına yatkın mısınız? (Çok kullanır mısınız?):HAYIR
Oyuncular ve yetkililer ile anlaşır mısınız?:ÇOK İYİ ANLAŞIRIM
Yetkili olursanız sunucudan kaldırmak istediğiniz veya sunucuya eklenmesini istediğiniz bir şey var mı?: BİR ŞEYİ KALDIRMAK İÇİN ÇOK UĞRAŞIRIM ODA HACKLERİ BÖYLECE SUNUCU DAHA ÇOK OYUNCU KAZANIR

FFHD

En iyi cevaplar
21
Adınız ve Soyadınız:AYTUĞ KÖMEÇ
Skype veya Facebook adresiniz:nofall57
Sunucuyu ne zaman keşfettiniz?:2 AY ÖNCE
Sunucuda ne zamandan beri oynuyorsunuz?:1 AY ÖNCE
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye veya özel üyeliğe sahip oldunuz mu?:HAYIR
Hangi sunucularda yetkili oldunuz ve referans verebilir misiniz?:BİR ÇOK SERVERDE REHBER ADMİN BUİLDER MODERRATÖR OLDUM ÇOK TECRÜBELİYİM
Kendinizi yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz?:HEMDE NASIL
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?:ÇÜNKÜ BU SERVER BİR HARİKA DOSTUM
Sunucumuzun yetkili ekibiyle anlaşabilir misiniz?:ÇOK İYİ ANLAŞIRIM
Diğer oyuncularımızdan sizi ayıran özellikleriniz neler?:BEN YARDIM ETMEYİ SEVERİM DİĞER OYUNCULARLA ÇOK İYİ ANLAŞIRIM VE BU BENİ AYIRIR
Hiç ban veya mute yediniz mi?:HAYIR
Oyunculara nasıl davranırsınız?:ARKADAŞ GİBİ DAVRANIYORUM OYUNCULARA HİÇ SIKINTIM OLMAZ
Küfür, argo kullanımına yatkın mısınız? (Çok kullanır mısınız?):HAYIR
Oyuncular ve yetkililer ile anlaşır mısınız?:ÇOK İYİ ANLAŞIRIM
Yetkili olursanız sunucudan kaldırmak istediğiniz veya sunucuya eklenmesini istediğiniz bir şey var mı?: BİR ŞEYİ KALDIRMAK İÇİN ÇOK UĞRAŞIRIM ODA HACKLERİ BÖYLECE SUNUCU DAHA ÇOK OYUNCU KAZANIR

Reddedildiniz.