Minecraft serverdaki hesabıma başkası giriyor.

Tayfacı

play.andrcraft.net
En iyi cevaplar
0
Birileri Benim Hesabıma Girip Adminlik Vip Satışıyo Yapıyor Ve Parayıda Kendi Hostinglerine Veriyorlar Hesabımın Şifresini Değiştiriyorum Zor Yapıyorum Durum Hayla Aynı
Lütfen Birileri Yardım Etsin.

Sizden İstediğim Sadece Carıma Farklı Bir İp Kişi Bağlanırsa Banlasın Veya Uyarı Felan Versin Öylebi Skript Veya Plugin Var Mı?

RLC

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
1
Dostum groupmanagerdan users.yml dosyasını kontrol et. Yetkisi olanları sil. Kendini sunucudan çıkarken "BANLA". Op olanları kontrol et.

Tayfacı

play.andrcraft.net
En iyi cevaplar
0
hepsini yaptım şöyle düşünüyorum wurst diye bir hile var o hile bi özelik var benim sunucu ip yazıyon benim sunucumdaki bütün serverler cıkıyor ordan giriş yapabilir

FuryRS

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
İsterse Bilmem Ne Hilesi Olsun Böyle Bir Şey Yapamaz. Öncelikle UUİD Spoof u Engellemek İçin
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Yükle. Bunun Dışında Yeni Hesap Aç ve OP Koruması Tarzı Skriptler Yükle. Sunucun HUB İse İPWHİTELİST Yükle. Sorun Devam Ederse Muhakkak Senden Kaynaklıdır Sunucu ya da Eksik Eklenti Tarzı Bir Sorun Olamaz.

Mr_Obliviate

Play.BlokDunyasi.Net
En iyi cevaplar
18
Kod:
On quit:
    if player's display name "BurayaNickiniYaz"
        execute console command "ban BurayaNickiniYaz"
Oyundan çıktığında oto ban atar konsola /pardon BurayaNickiniYaz ve gir.

Unliforce

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Kod:
On quit:
    if player's display name "BurayaNickiniYaz"
        execute console command "ban BurayaNickiniYaz"
Oyundan çıktığında oto ban atar konsola /pardon BurayaNickiniYaz ve gir.
Bu çok gereksiz olur :) sorun onlyproxyjoinin olmaması bütün sunucularına onlyproxyjoin kur hiçkimsenin hesabına giremezler.

Tayfacı

play.andrcraft.net
En iyi cevaplar
0
Tamam Deneyelim Plugini bungeecord plugins icinemi atıyım yoksa hubun icinde pluginsemi atıyım?

ve nasıl kurucam bunu atınca direk otomatikmi kuruluyor

Tayfacı

play.andrcraft.net
En iyi cevaplar
0
ben ne dedim sen ne cevap veriyosun bu plguini bungeecord plugins icinemi atıyım yoksa hubun icinemi