SkyBlock Canavarlar Doğmuyor.

GuardianCraft2

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
SkyBlock Sadece adaların oluğu kısımda moblar doğmuyor. mvm set mosnters true mvm set aniamls true dif:2 rg flag__GLOBAL__ mob-spawning allow Askyblock > config.yml > "allowanimalspawn: " kısmını "true" server metinelgesinden ve essentials tan ayarladım ama hala sadece IronGolem SnowGolem Çıkıyor. Bu SOrun Yumurtalardada Spawnerlardada Geçerli.

KaLix

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Birkaç çözüm önerisi sunabilirim.

- Askyblock eklentisini kullanıyorsanız, silip tekrar yüklemenizde fayda var. Config'de birçok sorun olabilir.

- Sunucuya reload, stop çekip deneyin. Olma ihtimali var veya konsola bakın. Hata var ise buraya atınız.

- WorldGuard eklentisini silip orjinal sitesinden tekar yükleyin, ve wgleri tekrar atın.

- Sunucuda eklentilerin sunucu sürümüne uyduğuna emin olunuz.

Bunları deneyin, büyük ihtimal olucaktır. Eğer olmazsa sil baştan sunucu yapın. En azından ben öyle yapardım.

CashTR

Ulaş Demirci / ShadeTR
En iyi cevaplar
0
kız

ıltaş gibi şeyler düzgün çalışıyor.

:

stoplag çekti isemde nasıl düzeltebilirim :) onuda deniyim bali :/
/stoplag -c düzeleceğini sanmıyorum verdiğin bilgilere göre stoplag ile bağlantısı yokmuş.

KaLix adlı arkadaşın dediklerini bi dene belki o yardımcı olmayı başarır.

GuardianCraft2

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0

- Askyblock eklentisini kullanıyorsanız, silip tekrar yüklemenizde fayda var. Config'de birçok sorun olabilir.

- Sunucuya reload, stop çekip deneyin. Olma ihtimali var veya konsola bakın. Hata var ise buraya atınız.

- WorldGuard eklentisini silip orjinal sitesinden tekar yükleyin, ve wgleri tekrar atın.

Bunları deneyin, büyük ihtimal olucaktır. Eğer olmazsa sil baştan sunucu yapın. En azından ben öyle yapardım.
:) tm şuanda hubda biraz işim var dediklerinizi yapacağım

İlkbaşta reload stop çektim düzelmedi. WorldGuarddan sorun değil galiba çünkü diğer dünyalarda çalışıyor.

MegaTurk

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhabalar bende aynı sorunu alınca araştırmaya başladım fakat bulamadım. Sonradan kendim buldum
Multiverse-Core içerisinde world.yml var. onu aç sonra Ctrl+f yaparak dünya ismini ara bulduktan sonra monster var altında ise spawn ytazısı olucak bende false idi true yapınca düzeldi sizede öneririm