Serverde oyuna mob'a tıklayarak giriş yapma

Mcßukkit45

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Öncelikle merhaba konuyu yanlış yere açtıysam şimdiden özür dilerim forumda yeniyim. Sorunum şu örneğin skywars oyunu tabela ile giriş yapmak yerine mob'a sağ tıklayarak giriş yapmayı hangi pluginle yapabilirim. Ve ayrıca oyun daha başlamamış bi odayı yeşil yün ile oyun başlamış bir odayı kırmızı yün ile göstermek istiyorum. Bu bahsettiğim şey Sonoyuncu ve premium serverlerinde olan bir şey. Şimdiden teşekkürler.

Hüseyin09123

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dostum 2. Serverimde Kapanmadan Önce Bu Plugini Kullanmıştım Bulursam Söylerim Ama Bunu Skript İle Yapmak Mümkün Olabilir Tam Bilemiyorum ChestCommands ile Skript Birleşirse Böyle bir şey Oluşturabilir.

Mcßukkit45

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Dostum 2. Serverimde Kapanmadan Önce Bu Plugini Kullanmıştım Bulursam Söylerim Ama Bunu Skript İle Yapmak Mümkün Olabilir Tam Bilemiyorum ChestCommands ile Skript Birleşirse Böyle bir şey Oluşturabilir.
skript yanlış hatırlamıyorsam plugin yapma plugini gibi birşeydi kodlamalar falan yapılıyordu fakat ben kodlama yapmayı bilmiyorum

Crabit42

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Şimdi Pluginin İsmi:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Ama Normal NPC Koyunca Ek Plugin İle Ona Komut Eklemen Gerek

O Plugin:
dir Yardımım

Dokunduysa Ne Mutlu Sana <3

Düzeltme:

ile
İn Birleşimi İle Oluşuyor O Menü O Oyunlarda BungeeMode İle Yansıtılıyor

Yakında BungeeMod İle ilgili bir Rehber Yapıcam

Mcßukkit45

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Şimdi Pluginin İsmi:

O Plugin:
dir Yardımım

Düzeltme:

ile

Teşekkürler deneyeceğim

Şimdi Pluginin İsmi:

O Plugin:
dir Yardımım

Düzeltme:

ile

Plugini yükledim fakat kullanabileceğim komut yokki ne yapmam gerek ?

Bu kadarını yapabildim sadece bir npc oluşuturabiliyorum sağ tıkladığımda menü açılmasını falan nasıl yapıcam yardımcı olursanız sevinirim

Crabit42

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Teşekkürler deneyeceğim

Plugini yükledim fakat kullanabileceğim komut yokki ne yapmam gerek ?

Bu kadarını yapabildim sadece bir npc oluşuturabiliyorum sağ tıkladığımda menü açılmasını falan nasıl yapıcam yardımcı olursanız sevinirim

CommandNPC ile Tam Olarak Nasıl Ayarlandığını Bilimiyorum

Şu Videoya Bakabilirsin

@FuryRS

FuryRS

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
NPC Olayı İçin Hem Citizens Hem de CommandNPC Şart Diğer Olay İçin Dolu Arenaları Gösterme Olayı Yani. Onun İçin Bir Skript Yaptırmak Zorundasın. Ya da Ücretli Bir Developer'a Plugin Yazdıracaksın. Yayınlanan Hiçbir Eklenti Bunu Sağlamıyor. (ASG İçin Yapılan OptimalTransfer Hariç)

Mcßukkit45

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
NPC Olayı İçin Hem Citizens Hem de CommandNPC Şart Diğer Olay İçin Dolu Arenaları Gösterme Olayı Yani. Onun İçin Bir Skript Yaptırmak Zorundasın. Ya da Ücretli Bir Developer'a Plugin Yazdıracaksın. Yayınlanan Hiçbir Eklenti Bunu Sağlamıyor. (ASG İçin Yapılan OptimalTransfer Hariç)
Dolu arenaları gösterme pluginini skript ile yapıcam anladım. fakat bunun hazır kodunu bulabilirmiyim hazır kodu bulursam skripte yapıştırıp kolayca plugini oluşturabilirim daha önce spigotmc sitesinde survival games plugininin hazır kodunu görmüştüm fakat bu istediğim plugininin hazır kodu varmıdır ?

FuryRS

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dolu arenaları gösterme pluginini skript ile yapıcam anladım. fakat bunun hazır kodunu bulabilirmiyim hazır kodu bulursam skripte yapıştırıp kolayca plugini oluşturabilirim daha önce spigotmc sitesinde survival games plugininin hazır kodunu görmüştüm fakat bu istediğim plugininin hazır kodu varmıdır ?
Bakın Normal Şartlar Altında Bunu Minigames Yapımcısı Yapması Gerek Ancak Yapmadığı Durumlar da Senin Özel Olarak Skript Kodlatman Gerekir. Böyle Bir Şeyi Paylaşanı Görmedim. Ancak Diyelim Skript Kodlatmaktan Vazgeçtin. Özel Bir Plugin Kodlatacaksın. Plugin Kodlasa Bile İstediğin Minigames Plugininin API'si Lazım. Herhangi Bir Sorun Olmaması İçin... Skript Yaptırırım Diyorsan Furkan Bey Vardı FurkanZHLP (Nicki Yanlış Yazmış Olabilirim) O Arkadaş Bu Konularda Gerçekten İşinin Hakkını Veriyor

Mcßukkit45

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bakın Normal Şartlar Altında Bunu Minigames Yapımcısı Yapması Gerek Ancak Yapmadığı Durumlar da Senin Özel Olarak Skript Kodlatman Gerekir. Böyle Bir Şeyi Paylaşanı Görmedim. Ancak Diyelim Skript Kodlatmaktan Vazgeçtin. Özel Bir Plugin Kodlatacaksın. Plugin Kodlasa Bile İstediğin Minigames Plugininin API'si Lazım. Herhangi Bir Sorun Olmaması İçin... Skript Yaptırırım Diyorsan Furkan Bey Vardı FurkanZHLP (Nicki Yanlış Yazmış Olabilirim) O Arkadaş Bu Konularda Gerçekten İşinin Hakkını Veriyor
Tamamdır Teşekkürler.

Peki mob'a sağ tıkladığımda menü açılmasını nasıl yapıcam ?