Küçük Oyun Plugini [İstek]

BlazeNetwork

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
3
:ekask:

Merhaba arkadaşlar bugün bir sunucuda gördügüm plugin'i göstericegim bu pluginin ismini bilmiyorum bilenler varsa ismini söyliyebilirmi ?
veya skriptsede olabilir ismini söyliyenlere çok teşekkür ederim
HEPİNİZİN KURBAN BAYRAMI KUTLU OLSUN

Ekli dosyalar

• ---DD.png
    ---DD.png
    302.7 KB · Görüntüleme: 426
  • ---SS.png
    ---SS.png
    307.4 KB · Görüntüleme: 332
  • ---DD.png
    ---DD.png
    302.7 KB · Görüntüleme: 415

bertek41

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Özenti gençlik ehehehe birde yandaki boardı silmiş FutureMC yazıyor diye

BlazeNetwork

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
3
Özenti gençlik ehehehe birde yandaki boardı silmiş FutureMC yazıyor diye
Bu Plugin sana ait degil ve istedigim gibi kullanabilirim begendim ve kullanmak istiyorum yada sonradan koymak için adını sormuş olabilirim ayıretten benim bir sunucum yok ve sunucu işlerini bıraktım bilip bilmeden konuşmasanız çok iyi olur başarılar dilerim

bertek41

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Bu Plugin sana ait degil ve istedigim gibi kullanabilirim begendim ve kullanmak istiyorum yada sonradan koymak için adını sormuş olabilirim ayıretten benim bir sunucum yok ve sunucu işlerini bıraktım bilip bilmeden konuşmasanız çok iyi olur başarılar dilerim
Türkçende sorun var galiba orada eklenti bana ait diye bir şey söylemedim kullanmana da bir şey söylemedim benim kastettiğim yer eklentinin ismini soruyorsun burada ve de bizim sunucunun boardını siliyorsun yaptığın etik değil.

BlazeNetwork

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
3
Türkçende sorun var galiba orada eklenti bana ait diye bir şey söylemedim kullanmana da bir şey söylemedim benim kastettiğim yer eklentinin ismini soruyorsun burada ve de bizim sunucunun boardını siliyorsun yaptığın etik değil.
Daha Sonrada insanlar reklam yapıyorsun diyor ama