Berkay785878
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
Kendi Kurduğum Hamachisiz Server (SPİGOT) online mod false olduğu halde oturum açılmadı hatası alıyorum lütfen yardımcı olun
başlat.bat ımın içinde bunlar var ama :Başlat.Bat'ı Açtığınız Zaman Online Mod Açılıyordur, Bunu Düzeltmek İçin Başlat.Bat'a Sağ Tıklayarak Düzenleye Basınız Orda Online Mod True'Dir, Onu False Yapıp Kaydedin Sonra Sunucuyu Tekrardan Açmayı Deneyiniz,
Peki Online Mod False Olunca Bilemi Online Mod'A Oluyor Server ?,başlat.bat ımın içinde bunlar var ama :
@Echo OFFCOLOR 3
SET BINDIR=%-dp0
CD /D "%BINDIR%"
"%ProgramFiles%\Java\jre1.8.0_102\bin\java.exe" -Xmx1024M -Xms1024M -Dfile.encoding=UTF-8 -jar spigot.jar
PAUSE
Sunucu Sürümünüz Nedir ?, Birde Server.Properties Dosyasında Ne Yazdığını Atarmısınız ?,online mod false iken oturum açılmadı diyor server dosyasına bakıyorum hala online mod false olarak gözüküyor
1.11.2Sunucu Sürümünüz Nedir ?, Birde Server.Properties Dosyasında Ne Yazdığını Atarmısınız ?,
Minecraft içinmi minecraft içinse oyunu silip gerimi yüklicem anlamadım1.11.2 Bu Sürümün Son Sürümünü İndirip Deneyiniz,
Sunucu Sürümü Örnek Olarak Spigiot.Jar Var Sanırım Sizde O Olmazsa Sunucu Açılmaz YaniMinecraft içinmi minecraft içinse oyunu silip gerimi yüklicem anlamadım
hocam baktım spigot sitesinden en güncelini indirmişim zaten .DSunucu Sürümü Örnek Olarak Spigiot.Jar Var Sanırım Sizde O Olmazsa Sunucu Açılmaz Yani![]()
hocam baktım spigot sitesinden en güncelini indirmişim zaten .D
java -Xms1024M -Xmx1024M -jar craftbukkit.jar
pause
Helal Olsun, Asıl Ben Teşekkür Ederim, İyi Forumlar,Kardeş Allah razı olsun senden yaptım senin yazıdğın kodu bata yazdım craft bukkit diye değiştirdim oldu yordum biraz hakkını helal et çok teşekkürler